ismail Üye Faciaa01' Alıntı: Hoşgeldin ismail bey ne alırdınız Genişletmek için tıkla ... Bi frappuchino ama kahvesiz
Faciaa01' Alıntı: Hoşgeldin ismail bey ne alırdınız Genişletmek için tıkla ... Bi frappuchino ama kahvesiz
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: Selamün Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykûm selam yarım saattir bekliyom
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Aleykûm selam yarım saattir bekliyom Genişletmek için tıkla ... iş çıkardı patron ben napayım
Faciaa01' Alıntı: Aleykûm selam yarım saattir bekliyom Genişletmek için tıkla ... iş çıkardı patron ben napayım
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Naapasın Genişletmek için tıkla ... mecbur işi yaptık şükür bitti
ismail Üye Faciaa01' Alıntı: Bıyır Genişletmek için tıkla ... Tişikkür ederim Sizin bi isteğiniz var mı - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: Nasılsın ismail Genişletmek için tıkla ... Çoh şükür iyiyim sen nasılsın - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: Nasılsın ismail Genişletmek için tıkla ... Çoh şükür iyiyim sen nasılsın
Faciaa01' Alıntı: Bıyır Genişletmek için tıkla ... Tişikkür ederim Sizin bi isteğiniz var mı - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: Nasılsın ismail Genişletmek için tıkla ... Çoh şükür iyiyim sen nasılsın - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: Nasılsın ismail Genişletmek için tıkla ... Çoh şükür iyiyim sen nasılsın
hikmet366 Üye İsmail' Alıntı: Geciktim biraz trafik vardı Genişletmek için tıkla ... hoş geldin - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Geciktim biraz trafik vardı Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
İsmail' Alıntı: Geciktim biraz trafik vardı Genişletmek için tıkla ... hoş geldin - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Geciktim biraz trafik vardı Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
BYFECI Üye İsmail' Alıntı: Tişikkür ederim Sizin bi isteğiniz var mı - - - Eklendi - - - Çoh şükür iyiyim sen nasılsın - - - Eklendi - - - Çoh şükür iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... parasını ver yeter şaka lo bu benden
İsmail' Alıntı: Tişikkür ederim Sizin bi isteğiniz var mı - - - Eklendi - - - Çoh şükür iyiyim sen nasılsın - - - Eklendi - - - Çoh şükür iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... parasını ver yeter şaka lo bu benden
ismail Üye hikmet366' Alıntı: hoş geldin - - - Eklendi - - - hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Nassın - - - Eklendi - - - yunus4554' Alıntı: slm ustalar Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam dostum
hikmet366' Alıntı: hoş geldin - - - Eklendi - - - hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Nassın - - - Eklendi - - - yunus4554' Alıntı: slm ustalar Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam dostum
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: mecbur işi yaptık şükür bitti Genişletmek için tıkla ... işler yoluna girdi
Joker Emekli Yönetici İsmail' Alıntı: Tişikkür ederim Sizin bi isteğiniz var mı - - - Eklendi - - - Çoh şükür iyiyim sen nasılsın - - - Eklendi - - - Çoh şükür iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim biraz çalıştım işler bitti şimdi kafam rahat
İsmail' Alıntı: Tişikkür ederim Sizin bi isteğiniz var mı - - - Eklendi - - - Çoh şükür iyiyim sen nasılsın - - - Eklendi - - - Çoh şükür iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim biraz çalıştım işler bitti şimdi kafam rahat
yunus4554 Üye İsmail' Alıntı: Hoşbulduk Nassın - - - Eklendi - - - Aleykumselam dostum Genişletmek için tıkla ... nsln kardesim
İsmail' Alıntı: Hoşbulduk Nassın - - - Eklendi - - - Aleykumselam dostum Genişletmek için tıkla ... nsln kardesim
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: işler yoluna girdi Genişletmek için tıkla ... aynen - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum hikmet
Faciaa01' Alıntı: işler yoluna girdi Genişletmek için tıkla ... aynen - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum hikmet