tragedie Emekli Yönetici sibel hoş geldin millet acil çıkış uykum kaçıyor peşinden gidicem sağlam kalın halit erola sor ses modu oydu odaha iyi bilir ağa
sibel hoş geldin millet acil çıkış uykum kaçıyor peşinden gidicem sağlam kalın halit erola sor ses modu oydu odaha iyi bilir ağa
Mehmet Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: neyse bende kaçar, herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Hüseyin
Love Prince' Alıntı: neyse bende kaçar, herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Hüseyin
Hkn's Üye Love Prince' Alıntı: neyse bende kaçar, herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Mehmet Emekli Yönetici huri$' Alıntı: iyi geceler gidenlere iyi geceler burdakiler ho$buldum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin bacım
huri$' Alıntı: iyi geceler gidenlere iyi geceler burdakiler ho$buldum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin bacım
huri$ Üye haltie' Alıntı: iyi geceler levent kardeşim hoşgeldin huriş hoşgeldin aksi Genişletmek için tıkla ... ho$buldum Mehmet' Alıntı: hoşgeldin bacım Genişletmek için tıkla ... ho$buldum haltie' Alıntı: iyi geceler hüseyin Genişletmek için tıkla ... huseyin ya efe erken uyudu bugun bir saat once aciktim die kalkti sut falan içti çizgi film baktik $u saate kadar iyimi uyku felan kalmadi yaaf duygulandim çizgi film bakarken
haltie' Alıntı: iyi geceler levent kardeşim hoşgeldin huriş hoşgeldin aksi Genişletmek için tıkla ... ho$buldum Mehmet' Alıntı: hoşgeldin bacım Genişletmek için tıkla ... ho$buldum haltie' Alıntı: iyi geceler hüseyin Genişletmek için tıkla ... huseyin ya efe erken uyudu bugun bir saat once aciktim die kalkti sut falan içti çizgi film baktik $u saate kadar iyimi uyku felan kalmadi yaaf duygulandim çizgi film bakarken
huri$ Üye haltie' Alıntı: huriş terli iken su içtim Genişletmek için tıkla ... allah seni ne yapmasin halit soz dinlemez halit
haltie' Alıntı: huriş terli iken su içtim Genişletmek için tıkla ... allah seni ne yapmasin halit soz dinlemez halit
Hkn's Üye huri$' Alıntı: allah seni ne yapmasin halit soz dinlemez halit Genişletmek için tıkla ... vur abla vur
huri$' Alıntı: allah seni ne yapmasin halit soz dinlemez halit Genişletmek için tıkla ... vur abla vur