Oğuzhan Üye Joker6126' Alıntı: Öncelikle yaş olarak büyüksün o yüzden abi diyeyim valla mustafa abi lumia kullanmadım hiç ama kullanmayı çok istediğim telefonlardan biri Genişletmek için tıkla ... Firsat bulursan dene ben vatanda 920yi denedim dehset bir sey
Joker6126' Alıntı: Öncelikle yaş olarak büyüksün o yüzden abi diyeyim valla mustafa abi lumia kullanmadım hiç ama kullanmayı çok istediğim telefonlardan biri Genişletmek için tıkla ... Firsat bulursan dene ben vatanda 920yi denedim dehset bir sey
m542tf Üye Joker6126' Alıntı: Öncelikle yaş olarak büyüksün o yüzden abi diyeyim valla mustafa abi lumia kullanmadım hiç ama kullanmayı çok istediğim telefonlardan biri Genişletmek için tıkla ... lumia kullanmak zevkli imkan varsa wp8 denenebilir
Joker6126' Alıntı: Öncelikle yaş olarak büyüksün o yüzden abi diyeyim valla mustafa abi lumia kullanmadım hiç ama kullanmayı çok istediğim telefonlardan biri Genişletmek için tıkla ... lumia kullanmak zevkli imkan varsa wp8 denenebilir
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Hımm.Neresinden tutsam acaba Genişletmek için tıkla ... istediğin konudan başla abi
Joker Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: lumia kullanmak zevkli imkan varsa wp8 denenebilir Genişletmek için tıkla ... yeni iphone aldığım için onu almak gibi bir lüksüm yok ama denemeyi gerçekten istiyorum - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Firsat bulursan dene ben vatanda 920yi denedim dehset bir sey Genişletmek için tıkla ... inşallah kısmet olursa deniycem - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Ne olacak bu memleketin hali Genişletmek için tıkla ... Allah kerim valla abi
m542tf' Alıntı: lumia kullanmak zevkli imkan varsa wp8 denenebilir Genişletmek için tıkla ... yeni iphone aldığım için onu almak gibi bir lüksüm yok ama denemeyi gerçekten istiyorum - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Firsat bulursan dene ben vatanda 920yi denedim dehset bir sey Genişletmek için tıkla ... inşallah kısmet olursa deniycem - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Ne olacak bu memleketin hali Genişletmek için tıkla ... Allah kerim valla abi
m542tf Üye benim evde c5-00 5800 n95 ve lumia 620 var aralarında en çok lumia zevkli ama hatun kullandırmıyor pek
benim evde c5-00 5800 n95 ve lumia 620 var aralarında en çok lumia zevkli ama hatun kullandırmıyor pek
Joker Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: benim evde c5-00 5800 n95 ve lumia 620 var aralarında en çok lumia zevkli ama hatun kullandırmıyor pek Genişletmek için tıkla ... yenge telefondan anlıyormuş mustafa abi
m542tf' Alıntı: benim evde c5-00 5800 n95 ve lumia 620 var aralarında en çok lumia zevkli ama hatun kullandırmıyor pek Genişletmek için tıkla ... yenge telefondan anlıyormuş mustafa abi
m542tf Üye Tahir' Alıntı: Ne olacak bu memleketin hali Genişletmek için tıkla ... herşey güzel olacak
m542tf Üye Joker6126' Alıntı: yenge telefondan anlıyormuş mustafa abi Genişletmek için tıkla ... hediye olarak aldım 14 şubat'ta sarı lumia yı çok sevdi ama
Joker6126' Alıntı: yenge telefondan anlıyormuş mustafa abi Genişletmek için tıkla ... hediye olarak aldım 14 şubat'ta sarı lumia yı çok sevdi ama
Joker Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: hediye olarak aldım 14 şubat'ta sarı lumia yı çok sevdi ama Genişletmek için tıkla ... e abi o sevilmezmi yenge vermemekte haklı yani
m542tf' Alıntı: hediye olarak aldım 14 şubat'ta sarı lumia yı çok sevdi ama Genişletmek için tıkla ... e abi o sevilmezmi yenge vermemekte haklı yani
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Hımm.Bilmem ben oraları Genişletmek için tıkla ... Nereleri biliyorsun abi
m542tf Üye Joker6126' Alıntı: e abi o sevilmezmi yenge vermemekte haklı yani Genişletmek için tıkla ... bende telefonu kaçırıyorum
Joker6126' Alıntı: e abi o sevilmezmi yenge vermemekte haklı yani Genişletmek için tıkla ... bende telefonu kaçırıyorum
KayraBey Üye Ben İzmir'i hiç bilmem ki Oğuz İstanbul'luyum ben.Doğma büyüme.Büyük ihtimâl ölme İstanbul'lu da olacağım
Ben İzmir'i hiç bilmem ki Oğuz İstanbul'luyum ben.Doğma büyüme.Büyük ihtimâl ölme İstanbul'lu da olacağım