BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... ışte beklediğim kardeşim burak. sanada h.geceler hoşgeldin.
Joker6126' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... ışte beklediğim kardeşim burak. sanada h.geceler hoşgeldin.
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: ışte beklediğim kardeşim burak. sanada h.geceler hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim sende hoşgeldin nasılsın
Faciaa01' Alıntı: ışte beklediğim kardeşim burak. sanada h.geceler hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim sende hoşgeldin nasılsın
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: Hoşbulduk kardeşim sende hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim şükür sen nasılsn, benim gözler ağrıyor uykusuzluk ve ekrana bakmaktan.. az sonra kaçarım.
Joker6126' Alıntı: Hoşbulduk kardeşim sende hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim şükür sen nasılsn, benim gözler ağrıyor uykusuzluk ve ekrana bakmaktan.. az sonra kaçarım.
BYFECI Üye NakeDKing' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler iyiyiz şükür sen nasılsın
NakeDKing' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler iyiyiz şükür sen nasılsın
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: iyiyim şükür sen nasılsn, benim gözler ağrıyor uykusuzluk ve ekrana bakmaktan.. az sonra kaçarım. Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim ama aynı şeyden şikayetçeyim gözlerim yanıyo - - - Eklendi - - - NakeDKing' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin iyiyiz Allah'a şükür seni sormalı
Faciaa01' Alıntı: iyiyim şükür sen nasılsn, benim gözler ağrıyor uykusuzluk ve ekrana bakmaktan.. az sonra kaçarım. Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim ama aynı şeyden şikayetçeyim gözlerim yanıyo - - - Eklendi - - - NakeDKing' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin iyiyiz Allah'a şükür seni sormalı
Buğra Admin bende iyiyim sağolun. sizce bir kutlama konusu açayım mı? düşündüm ama kendim açarsam ayıp olacak
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: Bende iyiyim ama aynı şeyden şikayetçeyim gözlerim yanıyo - - - Eklendi - - - Hoşgeldin iyiyiz Allah'a şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Evet aynen öyle gözler yanıyor. Hele ki gece geç yatıp sabah erken kalktığın da gözlerimi açar açmaz bir yanıyor gözlerim..
Joker6126' Alıntı: Bende iyiyim ama aynı şeyden şikayetçeyim gözlerim yanıyo - - - Eklendi - - - Hoşgeldin iyiyiz Allah'a şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Evet aynen öyle gözler yanıyor. Hele ki gece geç yatıp sabah erken kalktığın da gözlerimi açar açmaz bir yanıyor gözlerim..
Joker Emekli Yönetici NakeDKing' Alıntı: bende iyiyim sağolun. sizce bir kutlama konusu açayım mı? düşündum ana kendim açarsam ayıp olacak Genişletmek için tıkla ... Aç tabi bu ayıp bişey değilki senin başarın insanlarla paylaşman kadar doğal bişey olamaz - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Evet aynen öyle gözler yanıyor. Hele ki gece geç yatıp sabah erken kalktığın da gözlerimi açar açmaz bir yanıyor gözlerim.. Genişletmek için tıkla ... Aynen sorma bi ara doktora gitmem lazım
NakeDKing' Alıntı: bende iyiyim sağolun. sizce bir kutlama konusu açayım mı? düşündum ana kendim açarsam ayıp olacak Genişletmek için tıkla ... Aç tabi bu ayıp bişey değilki senin başarın insanlarla paylaşman kadar doğal bişey olamaz - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Evet aynen öyle gözler yanıyor. Hele ki gece geç yatıp sabah erken kalktığın da gözlerimi açar açmaz bir yanıyor gözlerim.. Genişletmek için tıkla ... Aynen sorma bi ara doktora gitmem lazım
BYFECI Üye NakeDKing' Alıntı: bende iyiyim sağolun. sizce bir kutlama konusu açayım mı? düşündüm ama kendim açarsam ayıp olacak Genişletmek için tıkla ... pm at açarım kardeşim - - - Eklendi - - - Senin tarayıcı hiç hayra alamet değil burak
NakeDKing' Alıntı: bende iyiyim sağolun. sizce bir kutlama konusu açayım mı? düşündüm ama kendim açarsam ayıp olacak Genişletmek için tıkla ... pm at açarım kardeşim - - - Eklendi - - - Senin tarayıcı hiç hayra alamet değil burak
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: pm at açarım kardeşim - - - Eklendi - - - Senin tarayıcı hiç hayra alamet değil burak Genişletmek için tıkla ... bende açabilirim chrome işte hızını alamayınca böyle oluyo
Faciaa01' Alıntı: pm at açarım kardeşim - - - Eklendi - - - Senin tarayıcı hiç hayra alamet değil burak Genişletmek için tıkla ... bende açabilirim chrome işte hızını alamayınca böyle oluyo
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin Gökçen abi - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Konu nedir kardeşim? Açalım hemen. Genişletmek için tıkla ... Mod olmuş ya onu kutlamak için diyoruz
OttomaN TigeR' Alıntı: selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin Gökçen abi - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Konu nedir kardeşim? Açalım hemen. Genişletmek için tıkla ... Mod olmuş ya onu kutlamak için diyoruz
Buğra Admin OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... biz iyiyiz sizi sormalı hocam
OttomaN TigeR Üye NakeDKing' Alıntı: biz iyiyiz sizi sormalı hocam Genişletmek için tıkla ... çok şükür bir yaramazlık yok
NakeDKing' Alıntı: biz iyiyiz sizi sormalı hocam Genişletmek için tıkla ... çok şükür bir yaramazlık yok