Oğuzhan Üye Tamam o zaman daha fazla konusmayalim zaten konusmayiz benim cok uykum geldi yatayim ben iyi gecelr Unutmayin sirinleri sadece iyi cocuklar gorebilir.
Tamam o zaman daha fazla konusmayalim zaten konusmayiz benim cok uykum geldi yatayim ben iyi gecelr Unutmayin sirinleri sadece iyi cocuklar gorebilir.
Joker Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Ne şikayeti yahu siz neyden bahsediyorsunuz varmı böyle bişey siz çok şanslısınız benim zamanımda ağzımıza ederlerdi tek kelime laf söyleyemezdik. Genişletmek için tıkla ... Abi kusura bakma çok kötü bir kadındı ya yani velilerde şikayetçiydi herkese ters davranıyodu suratsızdı ben Allah'a havale ettim zaten
EroL' Alıntı: Ne şikayeti yahu siz neyden bahsediyorsunuz varmı böyle bişey siz çok şanslısınız benim zamanımda ağzımıza ederlerdi tek kelime laf söyleyemezdik. Genişletmek için tıkla ... Abi kusura bakma çok kötü bir kadındı ya yani velilerde şikayetçiydi herkese ters davranıyodu suratsızdı ben Allah'a havale ettim zaten
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Tamam o zaman daha fazla konusmayalim zaten konusmayiz benim cok uykum geldi yatayim ben iyi gecelr Unutmayin sirinleri sadece iyi cocuklar gorebilir. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Oğuzhan - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Erol abi ben imzayi nasil duzenleyeyim? Genişletmek için tıkla ... Alttaki yazıyı yana alıcakmışsın
Kabız Civciv' Alıntı: Tamam o zaman daha fazla konusmayalim zaten konusmayiz benim cok uykum geldi yatayim ben iyi gecelr Unutmayin sirinleri sadece iyi cocuklar gorebilir. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Oğuzhan - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Erol abi ben imzayi nasil duzenleyeyim? Genişletmek için tıkla ... Alttaki yazıyı yana alıcakmışsın
EroL Emekli Yönetici Profilinden imza düzenleye bas Dedim ya alttaki yazıyı yana al yada resmin yüksekliğini 25px düşür.
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba abi hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye Joker6126' Alıntı: Merhaba abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş buldum kardeşim nasılsın iyi misin?
Joker6126' Alıntı: Merhaba abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş buldum kardeşim nasılsın iyi misin?
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi iyiyim sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi iyiyim sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye Bende iyiyim çok şükür. Kusura bakma diğer bölümlere cevap yazıp geliyorum. O yüzden geç kalıyorum
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Bende iyiyim çok şükür. Kusura bakma diğer bölümlere cevap yazıp geliyorum. O yüzden geç kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Estafurullah abi sıkma canını bende birazdan çıkıcam zaten gitmeden bir bakayım dedim
OttomaN TigeR' Alıntı: Bende iyiyim çok şükür. Kusura bakma diğer bölümlere cevap yazıp geliyorum. O yüzden geç kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Estafurullah abi sıkma canını bende birazdan çıkıcam zaten gitmeden bir bakayım dedim
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abi kusura bakmazsan gidiyorum ben acayip uyku bastırdı
OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abi kusura bakmazsan gidiyorum ben acayip uyku bastırdı