Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Oğuzhan

Üye
Bu aralar çok nadir görüyorum seni fazla paylaşımda yapmadın kötü bişey yoktur inşallah

Yok ya iyiyim ama fazla giremedim malesef aslinda mobil olarak buradayim ama paylasim icin pc lazim pcye ayiracak vakit bulamadim ama bu haftasonu...

Tepkiler: Joker

Oğuzhan

Üye
Bizim hoca sopayla dövüyordu erol abi sana diyo bu arada arkada kalmış mesaj

Bizimki kufur edecek tutuor kendini canimsin diyor bayan bir hoca biktik hepimiz ondan bu arada sagol gormemistim Erol abinin yazdigini

Joker

Emekli Yönetici

Bizimki kufur edecek tutuor kendini canimsin diyor bayan bir hoca biktik hepimiz ondan bu arada sagol gormemistim Erol abinin yazdigini

Okuldan bahsedince özledim bak şimdi bizim sınıfı bizimde vardı böyle bi hoca imza toplayıp kovdurtmuştuk bu arada rica ederim

Oğuzhan

Üye
Valla biz o kadar sey yapmiyoz artik seneye zaren lise bitiyor o yuzden hocalarla kavga etmemeye de calisiyorum ne soylerse ne yaparsa yapsin he deyip geciyorum iste

Oğuzhan

Üye
Erol abi nasil duzenleyeyim imzayi? Alttaki yaziyi mi sileyim?

Oğuzhan

Üye
Bahadir abi banlanmis neden banlanmis?

Joker

Emekli Yönetici
Valla biz o kadar sey yapmiyoz artik seneye zaren lise bitiyor o yuzden hocalarla kavga etmemeye de calisiyorum ne soylerse ne yaparsa yapsin he deyip geciyorum iste
Ben öyle yapamadım işte kadın bana bir sürü hakaret etti ben hiç bişey demedim sonra gidip şikayet ettim benim sınıfım değiştirildi.Hocalar bir olmuşlar beni şikayet etmişler asla güvenmiycen bi hocaya asla hesapta hepsinin favori öğrencisiydim ki derslerimde iyiydi hainler sattı beni

EroL

Emekli Yönetici
Heee alttaki yazıyı yana al

Oğuzhan

Üye
O ingilizceci bana hakaret etti cok agir konusacaktim ama tuttum kendimi... Sikayet etsem hicbir sey olmayacagini biliyordum ugrasmadim kadini takmiyorum artik pek

Joker

Emekli Yönetici
O ingilizceci bana hakaret etti cok agir konusacaktim ama tuttum kendimi... Sikayet etsem hicbir sey olmayacagini biliyordum ugrasmadim kadini takmiyorum artik pek
benimkide ingilizceciydi notum 5 ti ama şikayet ettim diye 2 ye düşürmüş okulu bunlar gibi kötü anılarla hatırlamak istemiyorum zaten unutmuştum senle konuşunca aklıma geldi

EroL

Emekli Yönetici
Ne şikayeti yahu siz neyden bahsediyorsunuz varmı böyle bişey siz çok şanslısınız benim zamanımda ağzımıza ederlerdi tek kelime laf söyleyemezdik.