Valla biz o kadar sey yapmiyoz artik seneye zaren lise bitiyor o yuzden hocalarla kavga etmemeye de calisiyorum ne soylerse ne yaparsa yapsin he deyip geciyorum iste
Valla biz o kadar sey yapmiyoz artik seneye zaren lise bitiyor o yuzden hocalarla kavga etmemeye de calisiyorum ne soylerse ne yaparsa yapsin he deyip geciyorum iste
Ben öyle yapamadım işte kadın bana bir sürü hakaret etti ben hiç bişey demedim sonra gidip şikayet ettim benim sınıfım değiştirildi.Hocalar bir olmuşlar beni şikayet etmişler asla güvenmiycen bi hocaya asla hesapta hepsinin favori öğrencisiydim ki derslerimde iyiydi hainler sattı beni
O ingilizceci bana hakaret etti cok agir konusacaktim ama tuttum kendimi... Sikayet etsem hicbir sey olmayacagini biliyordum ugrasmadim kadini takmiyorum artik pek
O ingilizceci bana hakaret etti cok agir konusacaktim ama tuttum kendimi... Sikayet etsem hicbir sey olmayacagini biliyordum ugrasmadim kadini takmiyorum artik pek
benimkide ingilizceciydi notum 5 ti ama şikayet ettim diye 2 ye düşürmüş okulu bunlar gibi kötü anılarla hatırlamak istemiyorum zaten unutmuştum senle konuşunca aklıma geldi