Oğuzhan Üye Joker6126' Alıntı: Kesinlikle hakediyosun bu rütbeyi gerek konuların olsun gerek mesajların olsun hiçbiri boş değil hepsi gerekli ve bilgilendirici konular tüm maxicep adına ben teşekkür ederim umarım aktifliğin ve paylaşımların devam eder.Allah yüzünü kara çıkarmasın Genişletmek için tıkla ... Ben gec bile kalindigini dusunuyorum bu arada muhabbetin tam ortasinda daldim ama neyse
Joker6126' Alıntı: Kesinlikle hakediyosun bu rütbeyi gerek konuların olsun gerek mesajların olsun hiçbiri boş değil hepsi gerekli ve bilgilendirici konular tüm maxicep adına ben teşekkür ederim umarım aktifliğin ve paylaşımların devam eder.Allah yüzünü kara çıkarmasın Genişletmek için tıkla ... Ben gec bile kalindigini dusunuyorum bu arada muhabbetin tam ortasinda daldim ama neyse
Joker Emekli Yönetici Byhaydar' Alıntı: çok teşekkür ederim böyle düşünmeniz beni çok sevindirdi Genişletmek için tıkla ... Rica ederim efendim evet kaçma sırası bende herkese iyi geceler senide tekrar tebrik ederim Haydar görüşmek üzere - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Ben gec bile kalindigini dusunuyorum bu arada muhabbetin tam ortasinda daldim ama neyse Genişletmek için tıkla ... Hesapta gelcektinde muhabbet edicektik
Byhaydar' Alıntı: çok teşekkür ederim böyle düşünmeniz beni çok sevindirdi Genişletmek için tıkla ... Rica ederim efendim evet kaçma sırası bende herkese iyi geceler senide tekrar tebrik ederim Haydar görüşmek üzere - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Ben gec bile kalindigini dusunuyorum bu arada muhabbetin tam ortasinda daldim ama neyse Genişletmek için tıkla ... Hesapta gelcektinde muhabbet edicektik
Haydar Emekli Yönetici neyse dostlar bugün yorgunum biraz hepinize iyi geceler diliyorum Ayık olun aman marsabakanadam
Oğuzhan Üye Byhaydar' Alıntı: neyse dostlar bugün yorgunum biraz hepinize iyi geceler diliyorum Ayık olun aman marsabakanadam Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Byhaydar' Alıntı: neyse dostlar bugün yorgunum biraz hepinize iyi geceler diliyorum Ayık olun aman marsabakanadam Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Oğuzhan Üye Joker6126' Alıntı: Rica ederim efendim evet kaçma sırası bende herkese iyi geceler senide tekrar tebrik ederim Haydar görüşmek üzere - - - Eklendi - - - Hesapta gelcektinde muhabbet edicektik Genişletmek için tıkla ... İslerim vardi o yuzden geciktim biraz nasilsin Burak
Joker6126' Alıntı: Rica ederim efendim evet kaçma sırası bende herkese iyi geceler senide tekrar tebrik ederim Haydar görüşmek üzere - - - Eklendi - - - Hesapta gelcektinde muhabbet edicektik Genişletmek için tıkla ... İslerim vardi o yuzden geciktim biraz nasilsin Burak
Haydar Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Moderatör oldu ya, şimdi yoğunum der Genişletmek için tıkla ... harbiden gülüyorum yok be abi ayıpsın asayiş berkemal
EroL' Alıntı: Moderatör oldu ya, şimdi yoğunum der Genişletmek için tıkla ... harbiden gülüyorum yok be abi ayıpsın asayiş berkemal
Joker Emekli Yönetici Byhaydar' Alıntı: neyse dostlar bugün yorgunum biraz hepinize iyi geceler diliyorum Ayık olun aman marsabakanadam Genişletmek için tıkla ... Sanada iyi geceler modum - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İslerim vardi o yuzden geciktim biraz nasilsin Burak Genişletmek için tıkla ... İyiyim iş güç uğraşıyoruz işte sen nasılsın Oğuzhan
Byhaydar' Alıntı: neyse dostlar bugün yorgunum biraz hepinize iyi geceler diliyorum Ayık olun aman marsabakanadam Genişletmek için tıkla ... Sanada iyi geceler modum - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İslerim vardi o yuzden geciktim biraz nasilsin Burak Genişletmek için tıkla ... İyiyim iş güç uğraşıyoruz işte sen nasılsın Oğuzhan
Joker Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Moderatör oldu ya, şimdi yoğunum der Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ahmetkartal' Alıntı: burak yatmadınmı sen Genişletmek için tıkla ... Öyle planlıyordum ama muhabbet sarıyo biraz daha kalabilirim
EroL' Alıntı: Moderatör oldu ya, şimdi yoğunum der Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ahmetkartal' Alıntı: burak yatmadınmı sen Genişletmek için tıkla ... Öyle planlıyordum ama muhabbet sarıyo biraz daha kalabilirim
EroL Emekli Yönetici Byhaydar' Alıntı: harbiden gülüyorum yok be abi ayıpsın asayiş berkemal Genişletmek için tıkla ... Daha ilk dakikalarda bizi tanımazsın artık mod oldun ya
Byhaydar' Alıntı: harbiden gülüyorum yok be abi ayıpsın asayiş berkemal Genişletmek için tıkla ... Daha ilk dakikalarda bizi tanımazsın artık mod oldun ya
Oğuzhan Üye Joker6126' Alıntı: Sanada iyi geceler modum - - - Eklendi - - - İyiyim iş güç uğraşıyoruz işte sen nasılsın Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... İyidir ya bende ugrasip duruyorum iste
Joker6126' Alıntı: Sanada iyi geceler modum - - - Eklendi - - - İyiyim iş güç uğraşıyoruz işte sen nasılsın Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... İyidir ya bende ugrasip duruyorum iste
Joker Emekli Yönetici ahmetkartal' Alıntı: bende uycam uyku tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Aynen bende öyle yorgunum ama uykum yok
ahmetkartal' Alıntı: bende uycam uyku tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Aynen bende öyle yorgunum ama uykum yok
Haydar Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Daha ilk dakikalarda bizi tanımazsın artık mod oldun ya Genişletmek için tıkla ... abi yapma şunu
EroL' Alıntı: Daha ilk dakikalarda bizi tanımazsın artık mod oldun ya Genişletmek için tıkla ... abi yapma şunu
Oğuzhan Üye EroL' Alıntı: Daha ilk dakikalarda bizi tanımazsın artık mod oldun ya Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: İyidir ya bende ugrasip duruyorum iste Genişletmek için tıkla ... Bu aralar çok nadir görüyorum seni fazla paylaşımda yapmadın kötü bişey yoktur inşallah
Kabız Civciv' Alıntı: İyidir ya bende ugrasip duruyorum iste Genişletmek için tıkla ... Bu aralar çok nadir görüyorum seni fazla paylaşımda yapmadın kötü bişey yoktur inşallah
Oğuzhan Üye Joker6126' Alıntı: Aynen bende öyle yorgunum ama uykum yok Genişletmek için tıkla ... Ben bugun ingilizcede biraz uyudum simdi uykum yok
Joker6126' Alıntı: Aynen bende öyle yorgunum ama uykum yok Genişletmek için tıkla ... Ben bugun ingilizcede biraz uyudum simdi uykum yok