L-LumieRe Üye ahmetkartal' Alıntı: filmin konusu ne Genişletmek için tıkla ... elektriği yok edip kendilerine kalkan yapan uzaylı istilası ve bır grup arkadaşın macerası güzel gibi ya izlerim bu gece
ahmetkartal' Alıntı: filmin konusu ne Genişletmek için tıkla ... elektriği yok edip kendilerine kalkan yapan uzaylı istilası ve bır grup arkadaşın macerası güzel gibi ya izlerim bu gece
Joker Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: hoşbuldum. eeee muhabbet yokmu sürekli hoş geldin iyi gecelermi diyecegiz Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe' Alıntı: hoşbuldum. eeee muhabbet yokmu sürekli hoş geldin iyi gecelermi diyecegiz Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye Tahir' Alıntı: Hoşbulduk Joker... Nete düştü ama kamera çekim.Sen yoklama kaçağıyım demişin hacı.La korkma bişi olmaz.Bende yoklama kaçağıydım.Gittim son devreler gitmeden hemen önce yokladılar falan 10 dakkada işlem bitti hoooop Manisa batı kışla Genişletmek için tıkla ... abi gidersem son yoklamaya doğru kışlaya yollarlar beni. olmaz öyle bide ondan sonra asker kaçagımı olam
Tahir' Alıntı: Hoşbulduk Joker... Nete düştü ama kamera çekim.Sen yoklama kaçağıyım demişin hacı.La korkma bişi olmaz.Bende yoklama kaçağıydım.Gittim son devreler gitmeden hemen önce yokladılar falan 10 dakkada işlem bitti hoooop Manisa batı kışla Genişletmek için tıkla ... abi gidersem son yoklamaya doğru kışlaya yollarlar beni. olmaz öyle bide ondan sonra asker kaçagımı olam
KayraBey Üye L-LumieRe' Alıntı: abi gidersem son yoklamaya doğru kışlaya yollarlar beni. olmaz öyle bide ondan sonra asker kaçagımı olam Genişletmek için tıkla ... git ne olur? korkma askerlikten seni orda davul zurnayla karşılayacaklar Joker6126' Alıntı: Abilerim size hayırlı geceler iyi muhabbetler ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Burak.bende yatıyorum şimdi yorgunum
L-LumieRe' Alıntı: abi gidersem son yoklamaya doğru kışlaya yollarlar beni. olmaz öyle bide ondan sonra asker kaçagımı olam Genişletmek için tıkla ... git ne olur? korkma askerlikten seni orda davul zurnayla karşılayacaklar Joker6126' Alıntı: Abilerim size hayırlı geceler iyi muhabbetler ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Burak.bende yatıyorum şimdi yorgunum
L-LumieRe Üye Tahir' Alıntı: git ne olur? korkma askerlikten seni orda davul zurnayla karşılayacaklar a Genişletmek için tıkla ... yok abi kaçak kalayım 3-5 ay daha sanki bi ben varım demi
Tahir' Alıntı: git ne olur? korkma askerlikten seni orda davul zurnayla karşılayacaklar a Genişletmek için tıkla ... yok abi kaçak kalayım 3-5 ay daha sanki bi ben varım demi
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: Utanma gel Genişletmek için tıkla ... ne haber tertip? - - - Eklendi - - - L-LumieRe' Alıntı: ooooo gökçen abim gel hele yaa Genişletmek için tıkla ... Ooo kimleri görüyorum, nasılsın Hasan?
Tahir' Alıntı: Utanma gel Genişletmek için tıkla ... ne haber tertip? - - - Eklendi - - - L-LumieRe' Alıntı: ooooo gökçen abim gel hele yaa Genişletmek için tıkla ... Ooo kimleri görüyorum, nasılsın Hasan?
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ne haber tertip? - - - Eklendi - - - Ooo kimleri görüyorum, nasılsın Hasan? Genişletmek için tıkla ... ıyılık guzellık abi sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: ne haber tertip? - - - Eklendi - - - Ooo kimleri görüyorum, nasılsın Hasan? Genişletmek için tıkla ... ıyılık guzellık abi sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyılık guzellık abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin inşallah bende iyiyim kardeşim çok şükür
L-LumieRe' Alıntı: ıyılık guzellık abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin inşallah bende iyiyim kardeşim çok şükür
OttomaN TigeR Üye Aleykümselam abi büyük adamsın vallahi, demin aklımdan geçtin şimdi mesajını gördüm. Nasılsın?
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam abi büyük adamsın vallahi, demin aklımdan geçtin şimdi mesajını gördüm. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun iyiyim cok sukur gokcenim sen nasilsin
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam abi büyük adamsın vallahi, demin aklımdan geçtin şimdi mesajını gördüm. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun iyiyim cok sukur gokcenim sen nasilsin
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür iyiyim abi. Aynı hamam aynı tas yani hiç bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla ... Bizdede oyle saatlerinizi ileriye almayı unutmayın hadi hayirli sabahlar.ışıkları cıkarken kapatsın son gelen .
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür iyiyim abi. Aynı hamam aynı tas yani hiç bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla ... Bizdede oyle saatlerinizi ileriye almayı unutmayın hadi hayirli sabahlar.ışıkları cıkarken kapatsın son gelen .