Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

salda15

Üye
oguzhan sınav nasıl geçti?

Oğuzhan

Üye
İyi geceler daha 11. Sinifim seneye girecegim

Tepkiler: Joker
Merhaba forumdaşlar,öncelikle kimseyi gece gece üzmek istemem keyfini bozmak istemeyen okumasın.
Arkadaşlar babam bu güne kadar ailesini hiç düşünmedi.Bizim geleceğimiz için hiç plan yapmadı.Cocukluğum gençliğim perişan geçti.Ailecek sinir hastası gibiyiz.İletimimiz kopuk.22 yaşına geldim.Öle veya böyle üniv kazandım(kazanmaz olaydım) şuan 3. sınıftayım bölümümden nefret ediyorum.4 yılımı verdim yoksa çeker giderdim.22 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı ve inanın olmayacakta.Yüzüm yara bere içinde.Sağ kaşımda 4-5 cm dikiş izi sol yanagımda ağızdan yanaga dogru 6-7 cm oldukça belirgin düküş izi.Saçlarım dökülyor önler açık.Ne yapayım elimde olan bişey değil.Ben seçmedim bunu.Kafamı yastığa koydum uyumak için aklıma mahvolmuş geçmişim,karanlık geleceğim geldikçe kafayı yiyorum,uyuyamıyorum,sinirden sağı solu yumrukluyorum.Siz bari bişey önerin,hayatımda oturup böle konuşabileceğim dostum yok.Bi tek bu forumda arada gülüyorum eksik olmayın.Bi öneri sunun bana ne yapmalıyım.Beni bu durumdan ancak bi melek kurtarır.Yine yaşama sevnci verir.ama oda imkansız yukada saydıgım sebeplerden.Yaşamı sonlandırmayı bile düşünüyorum.Ama sabır edicem bi kaç yıl daha düzelme olmassa bana bu dünyada yer yoktur o zamanç

salda15

Üye
Hatun yaptın mı hiç bir sıkıntın kalmaz kardeş

salda15

Üye
kabız dersler nasıl?

Oğuzhan

Üye
İdare eder biraz fizik sıkınti ilk sinavlardan bir tek o 1 gelecek gibi ama sonraki sinavlarda toparlarim

Joker

Emekli Yönetici

Öncelikle yaşça büyüksün o yüzden abi diycem.Bak abicim ben 18 yaşındayım adım burak benim kilom fazla biraz diğer insanlara göre yani şişman değilim ama tombulum.Bu yüzden çocukluğumdan beri bir gün bile mutlu olamadım hep dalga geçtiler küçümsediler ama sonra arkadaş edinmeye başladım,edindiğim arkadaşları hep korudum ve hep mutlu olmasını sağladım böylece dertlerimide unuttum şuan mutluyum sanada tavsiyem hiç birşeyi takma maxicep olarak biz bir aileyiz ne sıkıntın olursa bize gel tamam mı abim.Üzme kendini ve bol bol dua et namaz kıl şükret.Sonunda mutlu olan sen olucaksın emin ol

salda15

Üye
la dombik

Oğuzhan

Üye

Bi an kendimi görür gibi oldum aga emin ol öyle olmuyo toparlanmıyo meret

Ya benim fizik dersim hep iyiydi 9da 10da 4tu ama bu yil hep gerideb takip ediyorum mesela bir konuyu yapamiyorum sinav oluyoz dusuk geliyo notum sonra o konuyu anliyorum ama gecen sinav o konudan 30 puanlik soru varsa sonraki sinavda 5-10 puanlik sorular cikiyor

- - - Eklendi - - -

Nereyi istiyosun ki

İstanbul

- - - Eklendi - - -

Aslinda son sinava calismistim ve dusuk not almayi haketmiyordum ama gidip dogru duzgun ornek cozmedigi yerlerden sormus sinavda sıkıntidan yanimdaki 9. Sinif cocugun sorularini cozdum

salda15

Üye
Geç anlıyorsun demek ki konuları olabilir her insan çok zeki olacak diye bişey yok. Daha çok çalışman lazım