Tuba.Erva Üye RUMMAN' Alıntı: herkese selam Huriş-Mehmet-Halil-Tuba-Sahra Nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldın --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... saol
RUMMAN' Alıntı: herkese selam Huriş-Mehmet-Halil-Tuba-Sahra Nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldın --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... saol
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: aleykumselam hosgeldın --------------- Ekleme --------------- saol Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım
Tuba_erva' Alıntı: aleykumselam hosgeldın --------------- Ekleme --------------- saol Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım
s@hr@ Üye RUMMAN' Alıntı: herkese selam Huriş-Mehmet-Halil-Tuba-Sahra Nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın
RUMMAN' Alıntı: herkese selam Huriş-Mehmet-Halil-Tuba-Sahra Nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın
Praetor Emekli Yönetici Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda?
Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda?
Tuba.Erva Üye Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda? Genişletmek için tıkla ... iyiiiiiiiiiiiiiiiiiii senı sormalı
Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda? Genişletmek için tıkla ... iyiiiiiiiiiiiiiiiiiii senı sormalı
Perfect! Üye Mehmet' Alıntı: Sağol Halil sen nasılsın herkes hoşgeldi iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda? Genişletmek için tıkla ... iyidir, hoşgeldin
Mehmet' Alıntı: Sağol Halil sen nasılsın herkes hoşgeldi iyi geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda? Genişletmek için tıkla ... iyidir, hoşgeldin
Tuba Üye Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam Nur hoşgeldin sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Mehmet sen nasılsın seen gececilere uğrarmıydın... sende hoşgeldin ne güzel... Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda? Genişletmek için tıkla ... evet yoktun Ata hoşgeldin...
Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam Nur hoşgeldin sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Mehmet sen nasılsın seen gececilere uğrarmıydın... sende hoşgeldin ne güzel... Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda? Genişletmek için tıkla ... evet yoktun Ata hoşgeldin...
Mehmet Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzuuunca bir süredir yoktum... Ya da bana uzun geldi bilmiyorum Keyifler nasıl buralarda? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Tuba.Erva Üye Tuba_erva' Alıntı: iyiiiiiiiiiiiiiiiiiii senı sormalı Genişletmek için tıkla ... ben daha tanımıyorum bile cok kötü giriş yapmısım be kardes kusura bakma..ders calısınca böyle oluyorum ters etkı yapıyor bendehosgeldın
Tuba_erva' Alıntı: iyiiiiiiiiiiiiiiiiiii senı sormalı Genişletmek için tıkla ... ben daha tanımıyorum bile cok kötü giriş yapmısım be kardes kusura bakma..ders calısınca böyle oluyorum ters etkı yapıyor bendehosgeldın