Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Aha bug buldum Hem reşitim hem az kaldı - - - Eklendi - - - O da güzel Ya da ünide güzel Genişletmek için tıkla ... Uni daha guzel
İsmail' Alıntı: Aha bug buldum Hem reşitim hem az kaldı - - - Eklendi - - - O da güzel Ya da ünide güzel Genişletmek için tıkla ... Uni daha guzel
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: kabızım görüşrüz görüşemiyiz belli olmaz iyi bak kendine Genişletmek için tıkla ... Bak ban atmak yok bir daha kendine sende İsmail
İsmail' Alıntı: kabızım görüşrüz görüşemiyiz belli olmaz iyi bak kendine Genişletmek için tıkla ... Bak ban atmak yok bir daha kendine sende İsmail
ismail Üye Tahir' Alıntı: Arada gidip gelirim merak etmeyin hee Genişletmek için tıkla ... Ben gidince gelemiyorum - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Bak ban atmak yok bir daha kendine sende İsmail Genişletmek için tıkla ... Ban atcam birazdan sonra bırda çok duruyom ders aksıyo
Tahir' Alıntı: Arada gidip gelirim merak etmeyin hee Genişletmek için tıkla ... Ben gidince gelemiyorum - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Bak ban atmak yok bir daha kendine sende İsmail Genişletmek için tıkla ... Ban atcam birazdan sonra bırda çok duruyom ders aksıyo
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Ben gidince gelemiyorum - - - Eklendi - - - Ban atcam birazdan sonra bırda çok duruyom ders aksıyo Genişletmek için tıkla ... Hayiiir
İsmail' Alıntı: Ben gidince gelemiyorum - - - Eklendi - - - Ban atcam birazdan sonra bırda çok duruyom ders aksıyo Genişletmek için tıkla ... Hayiiir
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Malesef ( Yazın burdayım ama ) Genişletmek için tıkla ... Sadece sinav zamani atsan?
ismail Üye Kabız Civciv' Alıntı: Sadece sinav zamani atsan? Genişletmek için tıkla ... Hazırlık olduğum için hep öyle gibi bişi zaten
Kabız Civciv' Alıntı: Sadece sinav zamani atsan? Genişletmek için tıkla ... Hazırlık olduğum için hep öyle gibi bişi zaten
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Hazırlık olduğum için hep öyle gibi bişi zaten Genişletmek için tıkla ... .
ismail Üye Kabız Civciv' Alıntı: Yazin ben olamayabilirim pek Genişletmek için tıkla ... Akşamları olursun yaa - - - Eklendi - - - neyse oğuzhan ben gittim hayırlı geceler
Kabız Civciv' Alıntı: Yazin ben olamayabilirim pek Genişletmek için tıkla ... Akşamları olursun yaa - - - Eklendi - - - neyse oğuzhan ben gittim hayırlı geceler
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Akşamları olursun yaa - - - Eklendi - - - neyse oğuzhan ben gittim hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum dershane baslayana kadar buradayim sonrasinda bakicaz Sanada
İsmail' Alıntı: Akşamları olursun yaa - - - Eklendi - - - neyse oğuzhan ben gittim hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum dershane baslayana kadar buradayim sonrasinda bakicaz Sanada
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Bende cikayim İyi geceler Unutmayin Tahir babayi yalnizca iyi uyeler gorebilir Genişletmek için tıkla ... İsmail' Alıntı: iyi geceler abi yolcu yolunda gerek Genişletmek için tıkla ... Kendini furdi bu oğlan
Kabız Civciv' Alıntı: Bende cikayim İyi geceler Unutmayin Tahir babayi yalnizca iyi uyeler gorebilir Genişletmek için tıkla ... İsmail' Alıntı: iyi geceler abi yolcu yolunda gerek Genişletmek için tıkla ... Kendini furdi bu oğlan