KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Yaşı küçük olan çay çeksin bakalım benim çayım açık olsun Genişletmek için tıkla ... Abi Mert en küçükümüs.O getirsin.Hem cezalı o sigara içiyo zırt pırt
Nextman' Alıntı: Yaşı küçük olan çay çeksin bakalım benim çayım açık olsun Genişletmek için tıkla ... Abi Mert en küçükümüs.O getirsin.Hem cezalı o sigara içiyo zırt pırt
Legendary. Üye Mad EagLe' Alıntı: bir abinin davetiyle geldim millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Oo - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Sen hala sigara içiyon mu Mert? Genişletmek için tıkla ... Bu gün içmedim abi
Mad EagLe' Alıntı: bir abinin davetiyle geldim millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Oo - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Sen hala sigara içiyon mu Mert? Genişletmek için tıkla ... Bu gün içmedim abi
ismail Üye Tahir' Alıntı: Abi Mert en küçükümüs.O getirsin.Hem cezalı o sigara içiyo zırt pırt Genişletmek için tıkla ... +++++++++
Tahir' Alıntı: Abi Mert en küçükümüs.O getirsin.Hem cezalı o sigara içiyo zırt pırt Genişletmek için tıkla ... +++++++++
KayraBey Üye papakudioflu' Alıntı: demli tek şeker Genişletmek için tıkla ... Ali abi gündüz buraya Microsoft'tan geldiler seni sordular Hakkında bilgi toplayıp gittiler
papakudioflu' Alıntı: demli tek şeker Genişletmek için tıkla ... Ali abi gündüz buraya Microsoft'tan geldiler seni sordular Hakkında bilgi toplayıp gittiler
papakudioflu Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Ali abi gündüz buraya Microsoft'tan geldiler seni sordular Hakkında bilgi toplayıp gittiler Genişletmek için tıkla ... hakkimda bilmedikkeri yok ki ne sorucaklar. Adamlar her ay gbt'mi cikariyor zaten. Hele Nokia'yi hic sorma
Tahir' Alıntı: Ali abi gündüz buraya Microsoft'tan geldiler seni sordular Hakkında bilgi toplayıp gittiler Genişletmek için tıkla ... hakkimda bilmedikkeri yok ki ne sorucaklar. Adamlar her ay gbt'mi cikariyor zaten. Hele Nokia'yi hic sorma
Nextman Emekli Yönetici ahmetkartal' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Ahmet .TremmerT.' Alıntı: Hadi en küçük olaraktan çaylar benden Genişletmek için tıkla ... sen sigaramı içiyorsun dedim sana cevap ver korkma birkaç yerin kırılır sadece
ahmetkartal' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Ahmet .TremmerT.' Alıntı: Hadi en küçük olaraktan çaylar benden Genişletmek için tıkla ... sen sigaramı içiyorsun dedim sana cevap ver korkma birkaç yerin kırılır sadece
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Sigara içen birimi var burda Genişletmek için tıkla ... Yok abi yok içmemiş Ama çay işi sallantıda kaldı.Neyse bu gecelik ben el atayım şu işe... Demli tek şeker Ali abiye.. Açık Sait abiye.. Heeey gençler size nasıl koyayım çayları
Nextman' Alıntı: Sigara içen birimi var burda Genişletmek için tıkla ... Yok abi yok içmemiş Ama çay işi sallantıda kaldı.Neyse bu gecelik ben el atayım şu işe... Demli tek şeker Ali abiye.. Açık Sait abiye.. Heeey gençler size nasıl koyayım çayları
papakudioflu Emekli Yönetici İsmail' Alıntı: açık 5 şeker Genişletmek için tıkla ... recel var recel ye sen
ismail Üye .TremmerT.' Alıntı: Hadi en küçük olaraktan çaylar benden Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: recel var recel ye sen Genişletmek için tıkla ... O da olur
.TremmerT.' Alıntı: Hadi en küçük olaraktan çaylar benden Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: recel var recel ye sen Genişletmek için tıkla ... O da olur
Legendary. Üye Nextman' Alıntı: Hoşgeldin Ahmet sen sigaramı içiyorsun dedim sana cevap ver korkma birkaç yerin kırılır sadece Genişletmek için tıkla ... Ne desemki şimdi
Nextman' Alıntı: Hoşgeldin Ahmet sen sigaramı içiyorsun dedim sana cevap ver korkma birkaç yerin kırılır sadece Genişletmek için tıkla ... Ne desemki şimdi
papakudioflu Emekli Yönetici ahmetkartal' Alıntı: Horolet varmı Genişletmek için tıkla ... şorolop var onu dene hoşan gider