KayraBey Üye mk1326' Alıntı: Cyanogenmod 9 kullanıyordum stock rom a döndüm şarj dayanmiyor artık telefona Genişletmek için tıkla ... Rom olayına oldum olası sıcak bakmıyorum.Stock gibisi yoktur...
mk1326' Alıntı: Cyanogenmod 9 kullanıyordum stock rom a döndüm şarj dayanmiyor artık telefona Genişletmek için tıkla ... Rom olayına oldum olası sıcak bakmıyorum.Stock gibisi yoktur...
Emrgncy Üye Tahir' Alıntı: Seni bildim bile avatar aynı.Hiç değiştirmiyorsun.Sebebi var mI? Genişletmek için tıkla ... Pek takılmıyorum avatar konusuna, ondandır... Buralarda havalar nasıl..
Tahir' Alıntı: Seni bildim bile avatar aynı.Hiç değiştirmiyorsun.Sebebi var mI? Genişletmek için tıkla ... Pek takılmıyorum avatar konusuna, ondandır... Buralarda havalar nasıl..
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Aleyküm selam Burak.Valla ben çok karışık şeyler izliyorum.Şöyle sıralayayım Arrow The Walking Dead The Vampire Diaries Dexter 666 park avenue Spartacus Lie To Me vs. vs. Genişletmek için tıkla ... Saol abi çoğunu bi dönem izlemiştim ama işten fırsat bulamıyodum bıraktım şimdi dizi ve maxicep
Tahir' Alıntı: Aleyküm selam Burak.Valla ben çok karışık şeyler izliyorum.Şöyle sıralayayım Arrow The Walking Dead The Vampire Diaries Dexter 666 park avenue Spartacus Lie To Me vs. vs. Genişletmek için tıkla ... Saol abi çoğunu bi dönem izlemiştim ama işten fırsat bulamıyodum bıraktım şimdi dizi ve maxicep
mk1326 Üye Lucky patcher den hallettim sağolasın .Bişey daha soracaktım ya market engeli lucky den kalkar mi yoksa o ne olduğu belli olmayan blackmart i indirmek mi zorundayim
Lucky patcher den hallettim sağolasın .Bişey daha soracaktım ya market engeli lucky den kalkar mi yoksa o ne olduğu belli olmayan blackmart i indirmek mi zorundayim
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Pek takılmıyorum avatar konusuna, ondandır... Buralarda havalar nasıl.. Genişletmek için tıkla ... Odada klima çalıyor soğuk burası
Emrgncy112' Alıntı: Pek takılmıyorum avatar konusuna, ondandır... Buralarda havalar nasıl.. Genişletmek için tıkla ... Odada klima çalıyor soğuk burası
KayraBey Üye mk1326' Alıntı: The walking dead süper şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Son iki bölüm çok vasat geçiyor ama...
mk1326' Alıntı: The walking dead süper şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Son iki bölüm çok vasat geçiyor ama...
Emrgncy Üye Tahir' Alıntı: Odada klima çalıyor soğuk burası Genişletmek için tıkla ... Çök kumandanın düğmesine
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Son iki bölüm çok vasat geçiyor ama... Genişletmek için tıkla ... Valla abi çok uzun süredir takip edemiyorum diziyi komple unuttum desem yeridir hemen yeniden başlamam lazım
Tahir' Alıntı: Son iki bölüm çok vasat geçiyor ama... Genişletmek için tıkla ... Valla abi çok uzun süredir takip edemiyorum diziyi komple unuttum desem yeridir hemen yeniden başlamam lazım
KayraBey Üye mk1326' Alıntı: Son iki bölümü toplasan bi bölüm etmez doğru Genişletmek için tıkla ... Asıl şimdiki bölüm güzel olacak gibi.Merakla bekliyorum
mk1326' Alıntı: Son iki bölümü toplasan bi bölüm etmez doğru Genişletmek için tıkla ... Asıl şimdiki bölüm güzel olacak gibi.Merakla bekliyorum
mk1326 Üye Market engeli için öneriniz var mi bu lucky de ki market yamaları ne için engeli kaldırmak için mi ? Yoksa farklı uygulamalar mi gerekiyor?
Market engeli için öneriniz var mi bu lucky de ki market yamaları ne için engeli kaldırmak için mi ? Yoksa farklı uygulamalar mi gerekiyor?
KayraBey Üye Joker6126' Alıntı: Valla abi çok uzun süredir takip edemiyorum diziyi komple unuttum desem yeridir hemen yeniden başlamam lazım Genişletmek için tıkla ... Hd izle ama.Efektler falan daha iyi oluyor.
Joker6126' Alıntı: Valla abi çok uzun süredir takip edemiyorum diziyi komple unuttum desem yeridir hemen yeniden başlamam lazım Genişletmek için tıkla ... Hd izle ama.Efektler falan daha iyi oluyor.
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Hd izle ama.Efektler falan daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi en kısa zamanda başlıyorum işe başlayana kadar zamanım var iyi değerlendirmeliyim
Tahir' Alıntı: Hd izle ama.Efektler falan daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi en kısa zamanda başlıyorum işe başlayana kadar zamanım var iyi değerlendirmeliyim
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Hepinize iyi muhabbetler arkadaşlar, Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Hidayet.Hayırlı geceler.
Emrgncy112' Alıntı: Hepinize iyi muhabbetler arkadaşlar, Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Hidayet.Hayırlı geceler.
Joker Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Hepinize iyi muhabbetler arkadaşlar, Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada Hidayet abi
Emrgncy112' Alıntı: Hepinize iyi muhabbetler arkadaşlar, Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada Hidayet abi