mk1326 Üye Yav arkadaşlar ben svox cem indiriyorum programı açmadan patch yapıyorum lucky patcher den ama lisans hatası alıyorum yinede
Yav arkadaşlar ben svox cem indiriyorum programı açmadan patch yapıyorum lucky patcher den ama lisans hatası alıyorum yinede
ismail Üye mk1326' Alıntı: Yav arkadaşlar ben svox cem indiriyorum programı açmadan patch yapıyorum lucky patcher den ama lisans hatası alıyorum yinede Genişletmek için tıkla ... Patchde done diyomu ve aradığı exe dosyasını buluyo mu?
mk1326' Alıntı: Yav arkadaşlar ben svox cem indiriyorum programı açmadan patch yapıyorum lucky patcher den ama lisans hatası alıyorum yinede Genişletmek için tıkla ... Patchde done diyomu ve aradığı exe dosyasını buluyo mu?
KayraBey Üye mk1326' Alıntı: Yav arkadaşlar ben svox cem indiriyorum programı açmadan patch yapıyorum lucky patcher den ama lisans hatası alıyorum yinede Genişletmek için tıkla ... Lucky her zaman işe yaramaz.Google Play installer diye bir uygulama olacaktı.Onu yükle marketi modla.Lisans denetimini kapatıyor olması lazım.Bu şekilde istediğin uygulamayı kurup yeniden dene bakalım lisans hatası alacak mısın?...
mk1326' Alıntı: Yav arkadaşlar ben svox cem indiriyorum programı açmadan patch yapıyorum lucky patcher den ama lisans hatası alıyorum yinede Genişletmek için tıkla ... Lucky her zaman işe yaramaz.Google Play installer diye bir uygulama olacaktı.Onu yükle marketi modla.Lisans denetimini kapatıyor olması lazım.Bu şekilde istediğin uygulamayı kurup yeniden dene bakalım lisans hatası alacak mısın?...
KayraBey Üye mk1326' Alıntı: Tahir abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın.Şunu indirip kur. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mk1326' Alıntı: Tahir abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın.Şunu indirip kur. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: iyi uykular Ahmet.Bende kaçarım şimdi dizi izliyesim geldi birden Genişletmek için tıkla ... Öncelikle selamün aleyküm tahir abi ne izliyosun bişey önerde bende izliyim
Tahir' Alıntı: iyi uykular Ahmet.Bende kaçarım şimdi dizi izliyesim geldi birden Genişletmek için tıkla ... Öncelikle selamün aleyküm tahir abi ne izliyosun bişey önerde bende izliyim
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Vay vay kimler gelmiş.Hidayet hoşgeldin kardeşim
Emrgncy Üye Tahir' Alıntı: Vay vay kimler gelmiş.Hidayet hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağolasın... uyku tutmadı, bir uğruyayım dedim
Tahir' Alıntı: Vay vay kimler gelmiş.Hidayet hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağolasın... uyku tutmadı, bir uğruyayım dedim
KayraBey Üye Joker6126' Alıntı: Öncelikle selamün aleyküm tahir abi ne izliyosun bişey önerde bende izliyim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Burak.Valla ben çok karışık şeyler izliyorum.Şöyle sıralayayım Arrow The Walking Dead The Vampire Diaries Dexter 666 park avenue Spartacus Lie To Me vs. vs.
Joker6126' Alıntı: Öncelikle selamün aleyküm tahir abi ne izliyosun bişey önerde bende izliyim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Burak.Valla ben çok karışık şeyler izliyorum.Şöyle sıralayayım Arrow The Walking Dead The Vampire Diaries Dexter 666 park avenue Spartacus Lie To Me vs. vs.
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah sağolasın... uyku tutmadı, bir uğruyayım dedim Genişletmek için tıkla ... Seni bildim bile avatar aynı.Hiç değiştirmiyorsun.Sebebi var mI?
Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah sağolasın... uyku tutmadı, bir uğruyayım dedim Genişletmek için tıkla ... Seni bildim bile avatar aynı.Hiç değiştirmiyorsun.Sebebi var mI?
KayraBey Üye mk1326' Alıntı: Bu ne için abi Genişletmek için tıkla ... Bu verdiğim linkteki uygulama marketi modluyor ve uygulamaların lisans denetimi yapmasını engelliyor(muş) Yapan kişi öyle söylüyor.
mk1326' Alıntı: Bu ne için abi Genişletmek için tıkla ... Bu verdiğim linkteki uygulama marketi modluyor ve uygulamaların lisans denetimi yapmasını engelliyor(muş) Yapan kişi öyle söylüyor.