everest22 Üye Hayirli geceler Allah telefonunuzdaki smsi bitirmesin dkniz tüketmesin internet paketiniz buga girsin bitmesin AMİN
Hayirli geceler Allah telefonunuzdaki smsi bitirmesin dkniz tüketmesin internet paketiniz buga girsin bitmesin AMİN
ANIL Admin Nextman' Alıntı: Hoşgeldin Anıl sanada Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum abi, nasılsın?
Legendary. Üye Cümleten aleykümselam hoş geldiniz Sorun değilde yeni bi qwerty klavyeli telefon düşünüyorum HTC ChaCha pek hoşuma gitmedi facebook üzerine kurulu.. General Mobile Fox'a baktım hoş gözüküyor.İnceleme videosunu indiriyorum şuan Android,dokunmatik,256mb ram,512mb rom işlemcisi:CPU Qualcomm MSM7225-1 528MHz processor Bide samsungun vardı Glaxy pro olması lazım
Cümleten aleykümselam hoş geldiniz Sorun değilde yeni bi qwerty klavyeli telefon düşünüyorum HTC ChaCha pek hoşuma gitmedi facebook üzerine kurulu.. General Mobile Fox'a baktım hoş gözüküyor.İnceleme videosunu indiriyorum şuan Android,dokunmatik,256mb ram,512mb rom işlemcisi:CPU Qualcomm MSM7225-1 528MHz processor Bide samsungun vardı Glaxy pro olması lazım
Mazlum Somer Üye Eyy Gonul Gene Bu Gece .. Kederliyim Geceden Guce .. Gelll, Susalim Beraberce .. Boyleymis Kara Yazimiz .. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hayirli Geceler ..
Eyy Gonul Gene Bu Gece .. Kederliyim Geceden Guce .. Gelll, Susalim Beraberce .. Boyleymis Kara Yazimiz .. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hayirli Geceler ..
Mazlum Somer Üye Kabız Civciv' Alıntı: Unutmayın şirinleri yalnızca iyi çocuklar görebilir. Genişletmek için tıkla ... Sirineyi Benim Ruyama Getirin :P
Kabız Civciv' Alıntı: Unutmayın şirinleri yalnızca iyi çocuklar görebilir. Genişletmek için tıkla ... Sirineyi Benim Ruyama Getirin :P
Nextman Emekli Yönetici doctorrr' Alıntı: Geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Sağol doktor ANIL' Alıntı: Hoşbuldum abi, nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim iyi diyeli iyi olsun .TremmerT.' Alıntı: Cümleten aleykümselam hoş geldiniz Sorun değilde yeni bi qwerty klavyeli telefon düşünüyorum HTC ChaCha pek hoşuma gitmedi facebook üzerine kurulu.. General Mobile Fox'a baktım hoş gözüküyor.İnceleme videosunu indiriyorum şuan Android,dokunmatik,256mb ram,512mb rom işlemcisi:CPU Qualcomm MSM7225-1 528MHz processor Bide samsungun vardı Glaxy pro olması lazım Genişletmek için tıkla ... Telefon alımı için tavsiyem mart sonu kardeşim bir çok telefon ucuzluğa girecek yeni modeller çıkıcak.Yinede sen bilirsin nekadar para okadar üstünlük Mazlum Somer' Alıntı: Eyy Gonul Gene Bu Gece .. Kederliyim Geceden Guce .. Gelll, Susalim Beraberce .. Boyleymis Kara Yazimiz .. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hayirli Geceler .. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin mazlum
doctorrr' Alıntı: Geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Sağol doktor ANIL' Alıntı: Hoşbuldum abi, nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim iyi diyeli iyi olsun .TremmerT.' Alıntı: Cümleten aleykümselam hoş geldiniz Sorun değilde yeni bi qwerty klavyeli telefon düşünüyorum HTC ChaCha pek hoşuma gitmedi facebook üzerine kurulu.. General Mobile Fox'a baktım hoş gözüküyor.İnceleme videosunu indiriyorum şuan Android,dokunmatik,256mb ram,512mb rom işlemcisi:CPU Qualcomm MSM7225-1 528MHz processor Bide samsungun vardı Glaxy pro olması lazım Genişletmek için tıkla ... Telefon alımı için tavsiyem mart sonu kardeşim bir çok telefon ucuzluğa girecek yeni modeller çıkıcak.Yinede sen bilirsin nekadar para okadar üstünlük Mazlum Somer' Alıntı: Eyy Gonul Gene Bu Gece .. Kederliyim Geceden Guce .. Gelll, Susalim Beraberce .. Boyleymis Kara Yazimiz .. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hayirli Geceler .. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin mazlum
Legendary. Üye Yaza doğru aldırmak istiyorum.Bekleyelim bakalım inşallah adam akıllı bi qwerty klavyeli telefon çıkar
Yaza doğru aldırmak istiyorum.Bekleyelim bakalım inşallah adam akıllı bi qwerty klavyeli telefon çıkar
Mazlum Somer Üye Nextman' Alıntı: Sağol doktor Çok şükür kardeşim iyi diyeli iyi olsun Telefon alımı için tavsiyem mart sonu kardeşim bir çok telefon ucuzluğa girecek yeni modeller çıkıcak.Yinede sen bilirsin nekadar para okadar üstünlük Hoşgeldin mazlum Genişletmek için tıkla ... Hosbulmusuzz ..
Nextman' Alıntı: Sağol doktor Çok şükür kardeşim iyi diyeli iyi olsun Telefon alımı için tavsiyem mart sonu kardeşim bir çok telefon ucuzluğa girecek yeni modeller çıkıcak.Yinede sen bilirsin nekadar para okadar üstünlük Hoşgeldin mazlum Genişletmek için tıkla ... Hosbulmusuzz ..
Nextman Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Mustafa hoşgeldin .TremmerT.' Alıntı: Yaza doğru aldırmak istiyorum.Bekleyelim bakalım inşallah adam akıllı bi qwerty klavyeli telefon çıkar Genişletmek için tıkla ... İnşallah
m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Mustafa hoşgeldin .TremmerT.' Alıntı: Yaza doğru aldırmak istiyorum.Bekleyelim bakalım inşallah adam akıllı bi qwerty klavyeli telefon çıkar Genişletmek için tıkla ... İnşallah
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Sorma yataktan kalmkmaya üşeniyorum - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sen kendine tablet al bence
.TremmerT.' Alıntı: Sorma yataktan kalmkmaya üşeniyorum - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sen kendine tablet al bence
Legendary. Üye Düşünmüyor değilim onu PCyi satıcam zaten üniversiteyi kazanırsak.Tablet düşünüyorum. Telefonda yeniliycem ama
Düşünmüyor değilim onu PCyi satıcam zaten üniversiteyi kazanırsak.Tablet düşünüyorum. Telefonda yeniliycem ama
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Düşünmüyor değilim onu PCyi satıcam zaten üniversiteyi kazanırsak.Tablet düşünüyorum. Telefonda yeniliycem ama Genişletmek için tıkla ... Şiddetle tavsiye ederim Asus Padfone 2 resmi olarak duyuruldu
.TremmerT.' Alıntı: Düşünmüyor değilim onu PCyi satıcam zaten üniversiteyi kazanırsak.Tablet düşünüyorum. Telefonda yeniliycem ama Genişletmek için tıkla ... Şiddetle tavsiye ederim Asus Padfone 2 resmi olarak duyuruldu
Legendary. Üye Da Fiyatı aşar abi Beni - - - Eklendi - - - Samsung Galaxy Pro B7510 Samsung Galaxy Y Pro B5510 Bi baksana abi Bu ikisi arasında kalsan hangisini seçerdin?
Da Fiyatı aşar abi Beni - - - Eklendi - - - Samsung Galaxy Pro B7510 Samsung Galaxy Y Pro B5510 Bi baksana abi Bu ikisi arasında kalsan hangisini seçerdin?
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Da Fiyatı aşar abi Beni - - - Eklendi - - - Samsung Galaxy Pro B7510 Samsung Galaxy Y Pro B5510 Bi baksana abi Bu ikisi arasında kalsan hangisini seçerdin? Genişletmek için tıkla ... Pro 7510 ama bence bu türe hiç girmeni tavsiye etmem tecrübelerim hep gösterdi o bakımdan
.TremmerT.' Alıntı: Da Fiyatı aşar abi Beni - - - Eklendi - - - Samsung Galaxy Pro B7510 Samsung Galaxy Y Pro B5510 Bi baksana abi Bu ikisi arasında kalsan hangisini seçerdin? Genişletmek için tıkla ... Pro 7510 ama bence bu türe hiç girmeni tavsiye etmem tecrübelerim hep gösterdi o bakımdan