s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: oo tüm forumu bıktırdım senın haberın yokmu saglık bakanlıgı personel alımı --------------- Ekleme --------------- saol ali Genişletmek için tıkla ... tatlım 2-3 gündür girmiyordum siteye Allah sabır versin beklemek zor
Tuba_erva' Alıntı: oo tüm forumu bıktırdım senın haberın yokmu saglık bakanlıgı personel alımı --------------- Ekleme --------------- saol ali Genişletmek için tıkla ... tatlım 2-3 gündür girmiyordum siteye Allah sabır versin beklemek zor
DiaBLoS Admin sonyerolsson' Alıntı: selam gençler Genişletmek için tıkla ... Vealeykümselam genç.. Tuba_erva' Alıntı: aleykumselam --------------- Ekleme --------------- ne meraklısın kovmaya beni Genişletmek için tıkla ... Olur mu hiç yaw .. İyi geceler deyince + bye işareti yapınca dolayısıyla öyle dedim
sonyerolsson' Alıntı: selam gençler Genişletmek için tıkla ... Vealeykümselam genç.. Tuba_erva' Alıntı: aleykumselam --------------- Ekleme --------------- ne meraklısın kovmaya beni Genişletmek için tıkla ... Olur mu hiç yaw .. İyi geceler deyince + bye işareti yapınca dolayısıyla öyle dedim
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: tatlım 2-3 gündür girmiyordum siteye Allah sabır versin beklemek zor Genişletmek için tıkla ... amin canım umarım sonucu iyi olurda beklerız sorun deıl
sahra25' Alıntı: tatlım 2-3 gündür girmiyordum siteye Allah sabır versin beklemek zor Genişletmek için tıkla ... amin canım umarım sonucu iyi olurda beklerız sorun deıl
s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: amin canım umarım sonucu iyi olurda beklerız sorun deıl Genişletmek için tıkla ... İnşaallah iyi bi yer olur nereyi istiyorsun
Tuba_erva' Alıntı: amin canım umarım sonucu iyi olurda beklerız sorun deıl Genişletmek için tıkla ... İnşaallah iyi bi yer olur nereyi istiyorsun
EroL Emekli Yönetici iyiyim şuan itibariyle saolun. Ali sana bi sorum var askerlik nası hacı eziyolarmı
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: İnşaallah iyi bi yer olur nereyi istiyorsun Genişletmek için tıkla ... valla 15 tercıhm vardı ıstanbul kocaelı ankara bıde antep yazdım
sahra25' Alıntı: İnşaallah iyi bi yer olur nereyi istiyorsun Genişletmek için tıkla ... valla 15 tercıhm vardı ıstanbul kocaelı ankara bıde antep yazdım
DiaBLoS Admin sonyerolsson' Alıntı: iyiyim şuan itibariyle saolun. Ali sana bi sorum var askerlik nası hacı eziyolarmı Genişletmek için tıkla ... Yere göre değişiyor hacı .. Burdur güzeldi . Bölük bölük dahi fark ediyor ama . Biz rahattık diğer bölükleri .....! dı .. Varsın gerisini sen düşün ..
sonyerolsson' Alıntı: iyiyim şuan itibariyle saolun. Ali sana bi sorum var askerlik nası hacı eziyolarmı Genişletmek için tıkla ... Yere göre değişiyor hacı .. Burdur güzeldi . Bölük bölük dahi fark ediyor ama . Biz rahattık diğer bölükleri .....! dı .. Varsın gerisini sen düşün ..
minoo Üye herkse ii qcelr asker Ali'mize de ayri ii qcelr bqn ÇOK yorqunum bu kpss bitirdi bni.erkencym.hrkse keyifli sohbtlr arkadslar iyi qecelr.
herkse ii qcelr asker Ali'mize de ayri ii qcelr bqn ÇOK yorqunum bu kpss bitirdi bni.erkencym.hrkse keyifli sohbtlr arkadslar iyi qecelr.
DiaBLoS Admin minoo' Alıntı: herkse ii qcelr asker Ali'mize de ayri ii qcelr bqn ÇOK yorqunum bu kpss bitirdi bni.erkencym.hrkse keyifli sohbtlr arkadslar iyi qecelr. Genişletmek için tıkla ... Oyy .. Çok teşekkürler hele ninnocum Sağolasın .. Allah kolaylıklar versin . Hayırlı geceler diliyorum . Dikkat et kendine .. Hoşcakal .
minoo' Alıntı: herkse ii qcelr asker Ali'mize de ayri ii qcelr bqn ÇOK yorqunum bu kpss bitirdi bni.erkencym.hrkse keyifli sohbtlr arkadslar iyi qecelr. Genişletmek için tıkla ... Oyy .. Çok teşekkürler hele ninnocum Sağolasın .. Allah kolaylıklar versin . Hayırlı geceler diliyorum . Dikkat et kendine .. Hoşcakal .
s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: valla 15 tercıhm vardı ıstanbul kocaelı ankara bıde antep yazdım Genişletmek için tıkla ... meslek ne tatlım minoo' Alıntı: herkse ii qcelr asker Ali'mize de ayri ii qcelr bqn ÇOK yorqunum bu kpss bitirdi bni.erkencym.hrkse keyifli sohbtlr arkadslar iyi qecelr. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Pınar --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: selamunaleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Halit nasılsın
Tuba_erva' Alıntı: valla 15 tercıhm vardı ıstanbul kocaelı ankara bıde antep yazdım Genişletmek için tıkla ... meslek ne tatlım minoo' Alıntı: herkse ii qcelr asker Ali'mize de ayri ii qcelr bqn ÇOK yorqunum bu kpss bitirdi bni.erkencym.hrkse keyifli sohbtlr arkadslar iyi qecelr. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Pınar --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: selamunaleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Halit nasılsın
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: herkse ii qcelr asker Ali'mize de ayri ii qcelr bqn ÇOK yorqunum bu kpss bitirdi bni.erkencym.hrkse keyifli sohbtlr arkadslar iyi qecelr. Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler pinosum..kpss herkesı bıtırdı derslerı ekmekten bir hal oldum artık.iyi geceler --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: selamunaleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldın --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: meslek ne tatlım iyi geceler Pınar --------------- Ekleme --------------- Aleykümselam Halit nasılsın Genişletmek için tıkla ... hemşirelik cnm
minoo' Alıntı: herkse ii qcelr asker Ali'mize de ayri ii qcelr bqn ÇOK yorqunum bu kpss bitirdi bni.erkencym.hrkse keyifli sohbtlr arkadslar iyi qecelr. Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler pinosum..kpss herkesı bıtırdı derslerı ekmekten bir hal oldum artık.iyi geceler --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: selamunaleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hosgeldın --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: meslek ne tatlım iyi geceler Pınar --------------- Ekleme --------------- Aleykümselam Halit nasılsın Genişletmek için tıkla ... hemşirelik cnm
DiaBLoS Admin Benim de gözler gidiyor he yavaş yavaş.. Sabah da 5 - 5.30 gibi kalkacağım , yolculuk var . Pff ..
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: hemşirelik zor ya Genişletmek için tıkla ... zor ama sevıyorum ya alıstım ugrasmaya ınsanlarlahıc deılse dua alıyosun o var
sahra25' Alıntı: hemşirelik zor ya Genişletmek için tıkla ... zor ama sevıyorum ya alıstım ugrasmaya ınsanlarlahıc deılse dua alıyosun o var
s@hr@ Üye DiaBLoS™;2439183' Alıntı: Benim de gözler gidiyor he yavaş yavaş.. Sabah da 5 - 5.30 gibi kalkacağım , yolculuk var . Pff .. Genişletmek için tıkla ... hayırlı yolculuklar Ali
DiaBLoS™;2439183' Alıntı: Benim de gözler gidiyor he yavaş yavaş.. Sabah da 5 - 5.30 gibi kalkacağım , yolculuk var . Pff .. Genişletmek için tıkla ... hayırlı yolculuklar Ali
DiaBLoS Admin ΛKƧİ;2439189' Alıntı: cici gecelerrrrrrr Genişletmek için tıkla ... yagmurufuk' Alıntı: selam gececiler... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz .. Şeref verdiniz .. İyi geceler
ΛKƧİ;2439189' Alıntı: cici gecelerrrrrrr Genişletmek için tıkla ... yagmurufuk' Alıntı: selam gececiler... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz .. Şeref verdiniz .. İyi geceler