Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Aleyküm selam Canlandı biraz

Yazın merak ediyorum burayı.Özelliklede ramazan ayında

MrExpert

Üye
Forum bu aralar çok durgun

Nextman

Emekli Yönetici
yok size öyle geliyordur online sayılarına bir bakmanızı öneririm konularda aktifliği üst seviyede yakında dahada güzel olcak

doctorrr

Üye
Şu kerata => (︶︿︶)admin adayı. Tanısanız seversiniz.

Oğuzhan

Üye
yok size öyle geliyordur online sayılarına bir bakmanızı öneririm konularda aktifliği üst seviyede yakında dahada güzel olcak

İnsallah abi Ama arkadasin kastettigi galiba konu disi gereksizler falan yazin civil civildi oralar

Tepkiler: Nextman
Yaz gelsede görsek

Tepkiler: Nextman

Oğuzhan

Üye
Aleyküm selam Canlandı biraz

Yazın merak ediyorum burayı.Özelliklede ramazan ayında

Guzel oluyor ama ben sıkınti yasamistim tanidigim samimi oldugum 2-3 kisi vardi yazin biri kendine ban atmisti digeri aylarca girmedi foruma bende yazin pek aralarina giremedim Yunuslarin

Bu yaz ben varım Bi aksilik olmazsa tabi

Oğuzhan

Üye
Ben de varim bir sure sonra ders...

awdil

Üye
yanlış oldugunu biliorum...

şimdi diceksin yanlış oldugunu biliosan ndn yapıorsun..

bilmiorum ndn yaptıgımı seviorum ama şu karmakarışık duygular warya adamı ipe götürüo..

Canım kardeşim,imkanın var ise iranlı yönetmen majid majidi'nin baran isimli filmini izle.Aşk ve aşkın kutsiyetini şiirsel sinema diliyle çok güzel aktarıyor.Pişman olmazsın.

Üniye bi kapak atalımda gerisi kolay. YGS için çok sıkmıyorum kendimi. Ama 25 Marttan sonra LYS çalışmaya başlıycam afedersiniz ama it gibi. Belkide Ban atarım kendime bilemiyorum

doctorrr

Üye

İnşallah arkadaşlar burda hepimiz birşeyler paylaşıyoruz.Elimizden geliğince
Ben üyelerin davetle alınması gerektiğini düşünüyorum. Daha temiz bir forum elde edilir böylece... Bence online rekoru, üye trafiği, istatistikler, çetele cart curt önemsiz... Seviye önemli olan... Mesela bi' Ekşi Sözlük'le bi' İTÜ Sözlük'ün seviyeleri bir değil... İTÜ'de seviye daha yüksek ne bileyim daha temiz ... Nedeni ne peki üyeleri davetle alıyor aslında en güzeli...

Oğuzhan

Üye
Katiliyorum sana Yunus su anda bu forum o kadar gereksiz insanlarla dolu ki... Cok iyiler de var ama bazilari iyi olan uyeleri artik cileden cikartiyor ama itudeki sistem ne kadar saglikli isler burada onu bilmiyorum belki buna benzer baska bir yontem...

Ben kaçıyorum Allaha emanet,iyi geceler

doctorrr

Üye
Yalnız bu gidişle sabahlayacam gibi