haydaravısyon Üye Türe' Alıntı: Bir derdim var bitmeyen Genişletmek için tıkla ... [video=youtube;3Tt65SdtKeQ]http://www.youtube.com/watch?v=3Tt65SdtKeQ[/video]
Türe' Alıntı: Bir derdim var bitmeyen Genişletmek için tıkla ... [video=youtube;3Tt65SdtKeQ]http://www.youtube.com/watch?v=3Tt65SdtKeQ[/video]
Türe Üye EroL' Alıntı: Sürekli düşüyor yahu. Ben kendi gözlerimle şahit oldum Aladağlarda bir yaylada. Genişletmek için tıkla ... Voov
EroL' Alıntı: Sürekli düşüyor yahu. Ben kendi gözlerimle şahit oldum Aladağlarda bir yaylada. Genişletmek için tıkla ... Voov
doctorrr Üye Nextman' Alıntı: Ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Açım be abi, tıkırtı olmasın diye de gidemiyorum mutfağa
Nextman' Alıntı: Ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Açım be abi, tıkırtı olmasın diye de gidemiyorum mutfağa
Nextman Emekli Yönetici Türe' Alıntı: Ojgeldin bea reiz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk sende bakıyorum trakyalı olmuşsun muttin yazmışıns 'h' gitmiş doctorrr' Alıntı: Açım be abi, tıkırtı olmasın diye de gidemiyorum mutfağa Genişletmek için tıkla ... Rejim yaparsın fenamı
Türe' Alıntı: Ojgeldin bea reiz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk sende bakıyorum trakyalı olmuşsun muttin yazmışıns 'h' gitmiş doctorrr' Alıntı: Açım be abi, tıkırtı olmasın diye de gidemiyorum mutfağa Genişletmek için tıkla ... Rejim yaparsın fenamı
Nextman Emekli Yönetici doctorrr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şu yaz gelmeden bisiklet alayımda bende spora başlayım sigarada bıraktım nasılsa spora ağırlık vermek lazım.
doctorrr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şu yaz gelmeden bisiklet alayımda bende spora başlayım sigarada bıraktım nasılsa spora ağırlık vermek lazım.
Türe Üye Evet abim tolga cevik in bende kalan hatirasi oldu komedi dukkanindan bir de tabi seksenler deki salih abi
Evet abim tolga cevik in bende kalan hatirasi oldu komedi dukkanindan bir de tabi seksenler deki salih abi
Türe Üye Nextman' Alıntı: İyi bakalım size iyi sohbetler.Kalın sağlıcakla Mobilden takipteyim ona göre Genişletmek için tıkla ... Sana da hayirli geceler abim bendenizler yatar
Nextman' Alıntı: İyi bakalım size iyi sohbetler.Kalın sağlıcakla Mobilden takipteyim ona göre Genişletmek için tıkla ... Sana da hayirli geceler abim bendenizler yatar
doctorrr Üye Nextman' Alıntı: Şu yaz gelmeden bisiklet alayımda bende spora başlayım sigarada bıraktım nasılsa spora ağırlık vermek lazım. Genişletmek için tıkla ... Ben hergün 2.5-3 km yürüyorum işte okula gidip gelirken... Rejim demişsin de abi bi' deri bi' kemiğim kilo sorunum yok çok şükür Bu arada iyi etmişin bırakmışın sigarayı abi bir duman avcısı olarak sevindim
Nextman' Alıntı: Şu yaz gelmeden bisiklet alayımda bende spora başlayım sigarada bıraktım nasılsa spora ağırlık vermek lazım. Genişletmek için tıkla ... Ben hergün 2.5-3 km yürüyorum işte okula gidip gelirken... Rejim demişsin de abi bi' deri bi' kemiğim kilo sorunum yok çok şükür Bu arada iyi etmişin bırakmışın sigarayı abi bir duman avcısı olarak sevindim