Furkan Emekli Üye .TremmerT.' Alıntı: Hoşbulduk.Nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol aynı ne olsun
.TremmerT.' Alıntı: Hoşbulduk.Nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol aynı ne olsun
Oğuzhan Üye jackalmami' Alıntı: Ve efsane geri döner.. Selamün aleyküm gençler ve gençliğe imrenenler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Muhammed abi nasilsin biiti mi askerlik
jackalmami' Alıntı: Ve efsane geri döner.. Selamün aleyküm gençler ve gençliğe imrenenler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Muhammed abi nasilsin biiti mi askerlik
Furkan Emekli Üye jackalmami' Alıntı: Ve efsane geri döner.. Selamün aleyküm gençler ve gençliğe imrenenler Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin Asker kolay Gelsin.
jackalmami' Alıntı: Ve efsane geri döner.. Selamün aleyküm gençler ve gençliğe imrenenler Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin Asker kolay Gelsin.
codblackops2 Üye jackalmami' Alıntı: Ve efsane geri döner.. Selamün aleyküm gençler ve gençliğe imrenenler Genişletmek için tıkla ... Nabıyon asker kaçağı : aleykum selam hoşgeldin
jackalmami' Alıntı: Ve efsane geri döner.. Selamün aleyküm gençler ve gençliğe imrenenler Genişletmek için tıkla ... Nabıyon asker kaçağı : aleykum selam hoşgeldin
jackalmami Üye Kabız Civciv' Alıntı: Aleykum selam Muhammed abi nasilsin biiti mi askerlik Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın Evet bitti okeye dönüyorum Dağıtım iznindeyim.. 12 aylık Erzurum maceram var daha.. Hey yavrum hey.. Biter mi be - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Nabıyon asker kaçağı : aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim Nasıl gidiyor 'sivil' hayat
Kabız Civciv' Alıntı: Aleykum selam Muhammed abi nasilsin biiti mi askerlik Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın Evet bitti okeye dönüyorum Dağıtım iznindeyim.. 12 aylık Erzurum maceram var daha.. Hey yavrum hey.. Biter mi be - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Nabıyon asker kaçağı : aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim Nasıl gidiyor 'sivil' hayat
Legendary. Üye jackalmami' Alıntı: Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın Evet bitti okeye dönüyorum Dağıtım iznindeyim.. 12 aylık Erzurum maceram var daha.. Hey yavrum hey.. Biter mi be Genişletmek için tıkla ... Allah Yardımcın Olsun dile kolay 12 Ay..
jackalmami' Alıntı: Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın Evet bitti okeye dönüyorum Dağıtım iznindeyim.. 12 aylık Erzurum maceram var daha.. Hey yavrum hey.. Biter mi be Genişletmek için tıkla ... Allah Yardımcın Olsun dile kolay 12 Ay..
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: AleykümSelam HoşGeldin Asker kolay Gelsin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk emekçi Sağolasın
Furkan Emekli' Alıntı: AleykümSelam HoşGeldin Asker kolay Gelsin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk emekçi Sağolasın
codblackops2 Üye jackalmami' Alıntı: Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın Evet bitti okeye dönüyorum Dağıtım iznindeyim.. 12 aylık Erzurum maceram var daha.. Hey yavrum hey.. Biter mi be - - - Eklendi - - - Hoşbulduk kardeşim Nasıl gidiyor 'sivil' hayat Genişletmek için tıkla ... Aynı, rutin şeyler
jackalmami' Alıntı: Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın Evet bitti okeye dönüyorum Dağıtım iznindeyim.. 12 aylık Erzurum maceram var daha.. Hey yavrum hey.. Biter mi be - - - Eklendi - - - Hoşbulduk kardeşim Nasıl gidiyor 'sivil' hayat Genişletmek için tıkla ... Aynı, rutin şeyler
Furkan Emekli Üye jackalmami' Alıntı: Hoşbulduk emekçi Sağolasın Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin.
jackalmami Üye .TremmerT.' Alıntı: Allah Yardımcın Olsun dile kolay 12 Ay.. Genişletmek için tıkla ... Askerlik düşecek ama, rahat olun. 5 devreye boşuna çıkmıyor cümlemizin
.TremmerT.' Alıntı: Allah Yardımcın Olsun dile kolay 12 Ay.. Genişletmek için tıkla ... Askerlik düşecek ama, rahat olun. 5 devreye boşuna çıkmıyor cümlemizin
Oğuzhan Üye jackalmami' Alıntı: Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın Evet bitti okeye dönüyorum Dağıtım iznindeyim.. 12 aylık Erzurum maceram var daha.. Hey yavrum hey.. Biter mi be - - - Eklendi - - - Hoşbulduk kardeşim Nasıl gidiyor 'sivil' hayat Genişletmek için tıkla ... İyidir abi yuvarlanip gidiyoz iste 12 ay mi cokmus
jackalmami' Alıntı: Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın Evet bitti okeye dönüyorum Dağıtım iznindeyim.. 12 aylık Erzurum maceram var daha.. Hey yavrum hey.. Biter mi be - - - Eklendi - - - Hoşbulduk kardeşim Nasıl gidiyor 'sivil' hayat Genişletmek için tıkla ... İyidir abi yuvarlanip gidiyoz iste 12 ay mi cokmus