MrTech Üye TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin
TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin
Türe Üye MrTech' Alıntı: Hani ben atıp tutuyormusum ya attığım tuttuğum yerlerin doğrusunu biliyorsun heral sülo onu anlat diyorum gevelemiyorum demek anlamıyorsun Genişletmek için tıkla ... Ha evet. Bilmiyorsun çünkü bilsen zaten bu şekil konusmazdin
MrTech' Alıntı: Hani ben atıp tutuyormusum ya attığım tuttuğum yerlerin doğrusunu biliyorsun heral sülo onu anlat diyorum gevelemiyorum demek anlamıyorsun Genişletmek için tıkla ... Ha evet. Bilmiyorsun çünkü bilsen zaten bu şekil konusmazdin
Enes Üye MrTech' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... eee naptın bea - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam çekirge
MrTech' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... eee naptın bea - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam çekirge
MrTech Üye TheFenomen' Alıntı: eee naptın bea Genişletmek için tıkla ... neyi ne yaptım - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Ha evet. Bilmiyorsun çünkü bilsen zaten bu şekil konusmazdin Genişletmek için tıkla ... hadi fragmani geç yeni bölüme gel
TheFenomen' Alıntı: eee naptın bea Genişletmek için tıkla ... neyi ne yaptım - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Ha evet. Bilmiyorsun çünkü bilsen zaten bu şekil konusmazdin Genişletmek için tıkla ... hadi fragmani geç yeni bölüme gel
Enes Üye MrTech' Alıntı: neyi ne yaptım Genişletmek için tıkla ... yani genel olarak nasıl gidiyor hayat anlamında
MrTech' Alıntı: neyi ne yaptım Genişletmek için tıkla ... yani genel olarak nasıl gidiyor hayat anlamında
MrTech Üye TheFenomen' Alıntı: yani genel olarak nasıl gidiyor hayat anlamında Genişletmek için tıkla ... iyi hoş senin
TheFenomen' Alıntı: yani genel olarak nasıl gidiyor hayat anlamında Genişletmek için tıkla ... iyi hoş senin
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: eee naptın bea - - - Eklendi - - - Aleykum selam çekirge Genişletmek için tıkla ... Sana da aleyküm selam üstad
TheFenomen' Alıntı: eee naptın bea - - - Eklendi - - - Aleykum selam çekirge Genişletmek için tıkla ... Sana da aleyküm selam üstad
DreaMagiC Üye Süleyman ve Yaşar hayırdır sorun mu var ??? Varsa birlikte çözelim ama burda ulu orta laf atarak değil ozele gelin..!
Süleyman ve Yaşar hayırdır sorun mu var ??? Varsa birlikte çözelim ama burda ulu orta laf atarak değil ozele gelin..!
Enes Üye MrTech' Alıntı: iyi hoş senin Genişletmek için tıkla ... hoş gibi - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Sana da aleyküm selam üstad Genişletmek için tıkla ... Naber ya bayadan beri koyu bi sohbet kaynatamıyoruz
MrTech' Alıntı: iyi hoş senin Genişletmek için tıkla ... hoş gibi - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Sana da aleyküm selam üstad Genişletmek için tıkla ... Naber ya bayadan beri koyu bi sohbet kaynatamıyoruz
Türe Üye MrTech' Alıntı: neyi ne yaptım - - - Eklendi - - - hadi fragmani geç yeni bölüme gel Genişletmek için tıkla ... Hey yarabbim tamam yaşar sen bildiğin gibi devam et bu kafayla. Bilmeden insanlarin arkasindan konusarak onlarin gunahini aliyorsun zaten bundan buyuk ceza yok senin icin.
MrTech' Alıntı: neyi ne yaptım - - - Eklendi - - - hadi fragmani geç yeni bölüme gel Genişletmek için tıkla ... Hey yarabbim tamam yaşar sen bildiğin gibi devam et bu kafayla. Bilmeden insanlarin arkasindan konusarak onlarin gunahini aliyorsun zaten bundan buyuk ceza yok senin icin.
Türe Üye DreaMagiC' Alıntı: Süleyman ve Yaşar hayırdır sorun mu var ??? Varsa birlikte çözelim ama burda ulu orta laf atarak değil ozele gelin..! Genişletmek için tıkla ... Yok abim bir ara anlatayim ben sana
DreaMagiC' Alıntı: Süleyman ve Yaşar hayırdır sorun mu var ??? Varsa birlikte çözelim ama burda ulu orta laf atarak değil ozele gelin..! Genişletmek için tıkla ... Yok abim bir ara anlatayim ben sana
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: hoş gibi - - - Eklendi - - - Naber ya bayadan beri koyu bi sohbet kaynatamıyoruz Genişletmek için tıkla ... İyi çok şükür Aynen sohbet çeviremedik o 500'e 600'e kaptırmalar ne güzeldi
TheFenomen' Alıntı: hoş gibi - - - Eklendi - - - Naber ya bayadan beri koyu bi sohbet kaynatamıyoruz Genişletmek için tıkla ... İyi çok şükür Aynen sohbet çeviremedik o 500'e 600'e kaptırmalar ne güzeldi
Enes Üye doctorrr' Alıntı: Elden gel Fenomen n'aptın müdür Genişletmek için tıkla ... napayım işte test sürüşleri falan derken günü harcadık yine sen naptın
doctorrr' Alıntı: Elden gel Fenomen n'aptın müdür Genişletmek için tıkla ... napayım işte test sürüşleri falan derken günü harcadık yine sen naptın
Enes Üye OPC' Alıntı: İyi çok şükür Aynen sohbet çeviremedik o 500'e 600'e kaptırmalar ne güzeldi Genişletmek için tıkla ... tabi miston yüklemeler falan bu gün şu citroen c-elysee yi test ettim - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da
OPC' Alıntı: İyi çok şükür Aynen sohbet çeviremedik o 500'e 600'e kaptırmalar ne güzeldi Genişletmek için tıkla ... tabi miston yüklemeler falan bu gün şu citroen c-elysee yi test ettim - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da
doctorrr Üye TheFenomen' Alıntı: napayım işte test sürüşleri falan derken günü harcadık yine sen naptın Genişletmek için tıkla ... Sıkıldım yaa Tatil bana yaramıyor Dün boştum bugün boştum artık yarın bi' meşgale bulmazsam kafayı yiyecem
TheFenomen' Alıntı: napayım işte test sürüşleri falan derken günü harcadık yine sen naptın Genişletmek için tıkla ... Sıkıldım yaa Tatil bana yaramıyor Dün boştum bugün boştum artık yarın bi' meşgale bulmazsam kafayı yiyecem
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: tabi miston yüklemeler falan bu gün şu citroen c-elysee yi test ettim Genişletmek için tıkla ... Oh ehliyeti olan test ediyor bende yolda gördüm bi tane nasıldı anlat bakalım üstad
TheFenomen' Alıntı: tabi miston yüklemeler falan bu gün şu citroen c-elysee yi test ettim Genişletmek için tıkla ... Oh ehliyeti olan test ediyor bende yolda gördüm bi tane nasıldı anlat bakalım üstad