Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sait

Teşekkürler sen nezamandır pcden girmiyorsun bakıyım

Ali nörüyon genç

Mobilden girmek daha seri oluyor diye pc ile takılmıyorum maxi de

- - - Eklendi - - -

Herkese hayırlı geceler. Kendinize iyi davranın.

Iyi geceler oyun güzel olmuş Furkan, en azından diğerleri gibi vasat değil

- - - Eklendi - - -

Selamunaleykum.
Iyi geceler cumleten ...

Aleyküm selam renktaş abi hoşgeldin

Tepkiler: Nextman

m542tf

Üye

A.s. ooo kimler gelmiş mesai bittimi mustafa nasılsın

yarın 16 ya kadar bitti şimdi evdeyim eurosport2 de ismini bilmediğim bir spor var onu izliyorum. Nasılsın görüşemeyeli sait usta

Nextman

Emekli Yönetici

yarın 16 ya kadar bitti şimdi evdeyim eurosport2 de ismini bilmediğim bir spor var onu izliyorum. Nasılsın görüşemeyeli sait usta

Hamdolsun mustafa aynı devam iş güç koşturmaca sen nasılsın.

m542tf

Üye

Hamdolsun mustafa aynı devam iş güç koşturmaca sen nasılsın.

halimize şükrediyoruz. Oğlum bugün ilk karnesini gerçi karne denilmez ama ana okulu değerlendirme diyorlar ama ben yinede karne almış kabul ettim. Çok sevindım. Zeka geliştirme kurslarına göndersemmi diye düşünüyorum. Büyüyünce uçak pilotu olmak istiyormuş

Hayırlı geceler ben ufaktan kaçıyorum

m542tf

Üye
bu arada program Dünya Bowls Şampiyonası'ymış

Nextman

Emekli Yönetici

Benim kızda karnesini aldı hediyesi zaten siparişler yerine getirildi.Gönder tabi biraz daha büyüsün uçuş tekniklerini öğretirim ona uçmak gibisi yok.Tabi ölmez sağ kalırsak.Şimdilik maddiyattan model uçuruyoruz ama sanalda pilotluğum var zaten simulator de olsa birebir uçuyoruz.

DiaBLoS

Admin
Hosbulduk canlar.
Ben yatar. Hadi eyvallah.

m542tf

Üye

solak insanlar zeki olurmuş derler benim iki oğlumda solak ve iki saç ortası olanlar çok yaramaz olur derler büyüğünde iki ufaklıkta üç saç ortası var oldukça yaramazlar ama babacığım demelerine bitiyorum.

Nextman

Emekli Yönetici

Allah bağışlasın büyüdüklerinde sevdirmiyorlar. benim kız mesela aynı ben teknolojik kız resimi çok seviyor şimdi onun kursuna gidecek inşallah

m542tf

Üye

Allah bağışlasın büyüdüklerinde sevdirmiyorlar. benim kız mesela aynı ben teknolojik kız resimi çok seviyor şimdi onun kursuna gidecek inşallah

Allah bağışlasın çocukların sanatla uğraşması hoşuma gidiyor benim taha da telefona düşkün oyun oynamak istiyor n8 satınca biraz soğudu ama her iki oğlumun müthiş müzik zevki var evde çizgi filmden çok müzik kanalı izliyorlar 3 yaşındaki oğlum selim bazı şarkıları ezberlemiş bile tabi dili döndüğünce tam bir emre aydın hayranı

Nextman

Emekli Yönetici
herşey küçük yaşta öğreniliyor mustafa Allah zihin açıklığı versin cümlesine bende ufaktan yatayım yarın mesai var hayırlı sabahlar

CouTFeeL

Üye
takılırız
2 geçiyo hadi sohbete başlayalım