MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Saatlerce karanlıkta yattığımı biliyorum ağrıdan. Haklısın arda migren'e dikkat etmek gerek. Geçenlerde bi teyze intihar etmiş ağrıdan Genişletmek için tıkla ... Allah göstermesin tehlikeli benim bildiğim baş ağrısının yanında mide bulantısı felan da oluyormuş..
rabbace' Alıntı: Saatlerce karanlıkta yattığımı biliyorum ağrıdan. Haklısın arda migren'e dikkat etmek gerek. Geçenlerde bi teyze intihar etmiş ağrıdan Genişletmek için tıkla ... Allah göstermesin tehlikeli benim bildiğim baş ağrısının yanında mide bulantısı felan da oluyormuş..
__xXx__ Üye doctorrr' Alıntı: Şimdiki migren ağrısı değil abi bi' yere fazla odaklanmaktan mıdır nedir bi' şey yaparken tam konsantre oluyorum sonra ince ince bi' sızlıyor Genişletmek için tıkla ... aman aman migreni çekme
doctorrr' Alıntı: Şimdiki migren ağrısı değil abi bi' yere fazla odaklanmaktan mıdır nedir bi' şey yaparken tam konsantre oluyorum sonra ince ince bi' sızlıyor Genişletmek için tıkla ... aman aman migreni çekme
SHS Üye doctorrr' Alıntı: Geçmiş olsun müdür Genişletmek için tıkla ... onlar müdür, patron.. biz emekçiyiz
CABBAR Üye codblackops2' Alıntı: Evet şu an konyadayim.fakat en kısa zamanda ıstanbula kaçmam lazım.rahatlasak bi.. Genişletmek için tıkla ... Bildiğim kadarıyla Daha başlamadı finaller sizde. Inşallah gidersin be
codblackops2' Alıntı: Evet şu an konyadayim.fakat en kısa zamanda ıstanbula kaçmam lazım.rahatlasak bi.. Genişletmek için tıkla ... Bildiğim kadarıyla Daha başlamadı finaller sizde. Inşallah gidersin be
Amaru Shady Üye doctorrr' Alıntı: hangi filme gittin/gittiniz? Genişletmek için tıkla ... CMYLMZ düşünüyorduk ama 23.45'den boş yoktu. Hobbit'e gittik
doctorrr' Alıntı: hangi filme gittin/gittiniz? Genişletmek için tıkla ... CMYLMZ düşünüyorduk ama 23.45'den boş yoktu. Hobbit'e gittik
__xXx__ Üye rabbace' Alıntı: Saatlerce karanlıkta yattığımı biliyorum ağrıdan. Haklısın arda migren'e dikkat etmek gerek. Geçenlerde bi teyze intihar etmiş ağrıdan Genişletmek için tıkla ... bende bi kaç kişi için duydum migrene dayanamadıkları için intahar ettiklerini allah cümlemize şifa versin
rabbace' Alıntı: Saatlerce karanlıkta yattığımı biliyorum ağrıdan. Haklısın arda migren'e dikkat etmek gerek. Geçenlerde bi teyze intihar etmiş ağrıdan Genişletmek için tıkla ... bende bi kaç kişi için duydum migrene dayanamadıkları için intahar ettiklerini allah cümlemize şifa versin
doctorrr Üye - SerkeŞ -' Alıntı: onlar müdür, patron.. biz emekçiyiz Genişletmek için tıkla ... ha evet pardon abi unuttum önce onlar ateş etsin o zaman
- SerkeŞ -' Alıntı: onlar müdür, patron.. biz emekçiyiz Genişletmek için tıkla ... ha evet pardon abi unuttum önce onlar ateş etsin o zaman
doctorrr Üye __xXx__' Alıntı: aman aman migreni çekme Genişletmek için tıkla ... Ara ara vuruyor halıları kemiriyorum abi
__xXx__' Alıntı: aman aman migreni çekme Genişletmek için tıkla ... Ara ara vuruyor halıları kemiriyorum abi
Metin MF Üye codblackops2' Alıntı: o değil de tabiri caizse salya sümük hastayım Genişletmek için tıkla ... aynen
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: o değil de tabiri caizse salya sümük hastayım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
codblackops2' Alıntı: o değil de tabiri caizse salya sümük hastayım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
codblackops2 Üye rabbace' Alıntı: Bildiğim kadarıyla Daha başlamadı finaller sizde. Inşallah gidersin be Genişletmek için tıkla ... Işi sağlama almak lazım.sabahlamalar şimdiden başladı .sağolasin
rabbace' Alıntı: Bildiğim kadarıyla Daha başlamadı finaller sizde. Inşallah gidersin be Genişletmek için tıkla ... Işi sağlama almak lazım.sabahlamalar şimdiden başladı .sağolasin
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: CMYLMZ düşünüyorduk ama 23.45'den boş yoktu. Hobbit'e gittik Genişletmek için tıkla ... Hobbit'e belki yarın ablamla giderim Büyük ihtimalle kaytaracak füsküllü Artık bakıcaz
Pondusss' Alıntı: CMYLMZ düşünüyorduk ama 23.45'den boş yoktu. Hobbit'e gittik Genişletmek için tıkla ... Hobbit'e belki yarın ablamla giderim Büyük ihtimalle kaytaracak füsküllü Artık bakıcaz
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Allah göstermesin tehlikeli benim bildiğim baş ağrısının yanında mide bulantısı felan da oluyormuş.. Genişletmek için tıkla ... Aynen Fatihim Allah kimseye vermesin. Kendimi tanıyamıyorum ağrı gelince. Gençler seviyorum sizi sabah erken kalkmam gerek görüşmek dileğiyle. Burayı da ıssız bırakmayın haa arada uğrayın
MasteLaa' Alıntı: Allah göstermesin tehlikeli benim bildiğim baş ağrısının yanında mide bulantısı felan da oluyormuş.. Genişletmek için tıkla ... Aynen Fatihim Allah kimseye vermesin. Kendimi tanıyamıyorum ağrı gelince. Gençler seviyorum sizi sabah erken kalkmam gerek görüşmek dileğiyle. Burayı da ıssız bırakmayın haa arada uğrayın