MrTech Üye Furkan Emekli' Alıntı: Şaka değil valla Belki ban atarım kendime. Genişletmek için tıkla ... Deli misin sen bi ayın rütbesi olmadın diye salla ya
Furkan Emekli' Alıntı: Şaka değil valla Belki ban atarım kendime. Genişletmek için tıkla ... Deli misin sen bi ayın rütbesi olmadın diye salla ya
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın Yunus'um. Genişletmek için tıkla ... İyilik be abi işte
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum kardeşim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın Yunus'um. Genişletmek için tıkla ... İyilik be abi işte
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Çok ciddiyim belki de sınırsız bırakırım. Genişletmek için tıkla ... yapma Furkan acele etme kardeşim
Furkan Emekli' Alıntı: Çok ciddiyim belki de sınırsız bırakırım. Genişletmek için tıkla ... yapma Furkan acele etme kardeşim
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler kardeşim bende iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin abi. İngilizce nasıl gidiyor
OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler kardeşim bende iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin abi. İngilizce nasıl gidiyor
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Daim olur inşallah abim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim teşekkürler amin
MrTech' Alıntı: Daim olur inşallah abim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim teşekkürler amin
doctorrr Üye Ben tuğ olamazsam intihara teşebbüs edecem falan Ya bırakın bunları neyin kafasını yaşıyorsunuz
Furkan Emekli Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yapma Furkan acele etme kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yok abi valla ben yaptım gerekeni. Sorun bende değildi.
OttomaN TigeR' Alıntı: yapma Furkan acele etme kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yok abi valla ben yaptım gerekeni. Sorun bende değildi.
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: İyilik be abi işte Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin daim olsun inşallah kardeşim benim
doctorrr' Alıntı: İyilik be abi işte Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin daim olsun inşallah kardeşim benim
MrTech Üye doctorrr' Alıntı: Ben tuğ olamazsam intihara teşebbüs edecem falan Ya bırakın bunları neyin kafasını yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Aynen ya xd
doctorrr' Alıntı: Ben tuğ olamazsam intihara teşebbüs edecem falan Ya bırakın bunları neyin kafasını yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Aynen ya xd
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah iyilik versin daim olsun inşallah kardeşim benim Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah iyilik versin daim olsun inşallah kardeşim benim Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: Allah iyilik versin abi. İngilizce nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... amin teşekkürler canım kardeşim, iyi fena değil Japonlar ile pratik yapıyorum
Pondusss' Alıntı: Allah iyilik versin abi. İngilizce nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... amin teşekkürler canım kardeşim, iyi fena değil Japonlar ile pratik yapıyorum
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yapma Furkan acele etme kardeşim Genişletmek için tıkla ... evet. Ben hiç ummadığım bi anda ayın üyesi oldum mesela - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: amin teşekkürler canım kardeşim, iyi fena değil Japonlar ile pratik yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Japonlar? - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Ben tuğ olamazsam intihara teşebbüs edecem falan Ya bırakın bunları neyin kafasını yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: yapma Furkan acele etme kardeşim Genişletmek için tıkla ... evet. Ben hiç ummadığım bi anda ayın üyesi oldum mesela - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: amin teşekkürler canım kardeşim, iyi fena değil Japonlar ile pratik yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Japonlar? - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Ben tuğ olamazsam intihara teşebbüs edecem falan Ya bırakın bunları neyin kafasını yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Yok abi valla ben yaptım gerekeni. Sorun bende değildi. Genişletmek için tıkla ... bu işler aceleye gelmez kardeşim sen üstüne düşeni yap gerisi gelir
Furkan Emekli' Alıntı: Yok abi valla ben yaptım gerekeni. Sorun bende değildi. Genişletmek için tıkla ... bu işler aceleye gelmez kardeşim sen üstüne düşeni yap gerisi gelir
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: amin teşekkürler canım kardeşim, iyi fena değil Japonlar ile pratik yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Hangi japonlar abi
OttomaN TigeR' Alıntı: amin teşekkürler canım kardeşim, iyi fena değil Japonlar ile pratik yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Hangi japonlar abi
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum cümleten hepinize hayırlı geceler ve hayırlı yıllar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim hoş geldin
TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum cümleten hepinize hayırlı geceler ve hayırlı yıllar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim hoş geldin
MrTech Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bundan sonra Ne haber ne yardım ne de Paylaşım Genişletmek için tıkla ... Öyle olsun
Furkan Emekli' Alıntı: Bundan sonra Ne haber ne yardım ne de Paylaşım Genişletmek için tıkla ... Öyle olsun
Furkan Emekli Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bu işler aceleye gelmez kardeşim sen üstüne düşeni yap gerisi gelir Genişletmek için tıkla ... Yaptıkta ne oldu ?
OttomaN TigeR' Alıntı: bu işler aceleye gelmez kardeşim sen üstüne düşeni yap gerisi gelir Genişletmek için tıkla ... Yaptıkta ne oldu ?