doctorrr Üye alemci_09' Alıntı: Burda muhabbet bol online kiside bol hayrına bi yardım edin bari bu tastekin di galba niki o arkadasın paylastı s5620 orange mod die bi firimware var ama linkler pırtlamıs elinde olan ozel msj atarmı aca telden girdim icin takip edemiyorum Genişletmek için tıkla ... Biri çıkıp ta demiyor ki... Ne diyorsun allasen?
alemci_09' Alıntı: Burda muhabbet bol online kiside bol hayrına bi yardım edin bari bu tastekin di galba niki o arkadasın paylastı s5620 orange mod die bi firimware var ama linkler pırtlamıs elinde olan ozel msj atarmı aca telden girdim icin takip edemiyorum Genişletmek için tıkla ... Biri çıkıp ta demiyor ki... Ne diyorsun allasen?
otostopçu Üye Pondusss' Alıntı: çakal bip bip kovalama Genişletmek için tıkla ... anlamıştım - - - Eklendi - - - mesaj kasıyodum o sıra furkan
Pondusss' Alıntı: çakal bip bip kovalama Genişletmek için tıkla ... anlamıştım - - - Eklendi - - - mesaj kasıyodum o sıra furkan
jackalmami Üye doctorrr' Alıntı: Biri çıkıp ta demiyor ki... Ne diyorsun allasen? Genişletmek için tıkla ... Biri çıkıpta demiyor ki kırmızı mercimek neden turuncu Tamam Furkan ilk kavga veya cezamda direk sana pm atıp rapor veririm
doctorrr' Alıntı: Biri çıkıp ta demiyor ki... Ne diyorsun allasen? Genişletmek için tıkla ... Biri çıkıpta demiyor ki kırmızı mercimek neden turuncu Tamam Furkan ilk kavga veya cezamda direk sana pm atıp rapor veririm
Amaru Shady Üye otostopçu' Alıntı: anlamıştım - - - Eklendi - - - mesaj kasıyodum o sıra furkan Genişletmek için tıkla ... dikkatli kas
otostopçu' Alıntı: anlamıştım - - - Eklendi - - - mesaj kasıyodum o sıra furkan Genişletmek için tıkla ... dikkatli kas
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Biri çıkıpta demiyor ki kırmızı mercimek neden turuncu Tamam Furkan ilk kavga veya cezamda direk sana pm atıp rapor veririm Genişletmek için tıkla ... iyi olur
jackalmami' Alıntı: Biri çıkıpta demiyor ki kırmızı mercimek neden turuncu Tamam Furkan ilk kavga veya cezamda direk sana pm atıp rapor veririm Genişletmek için tıkla ... iyi olur
codblackops2 Üye jackalmami' Alıntı: Evet o kadar iyi gidiyor ki, sırf sivil olarak daha fazla vakit geçirmek için uyumuyorum Şaka şaka bi/fazla sorunum yok çok şükür Genişletmek için tıkla ... Iyi bakalım
jackalmami' Alıntı: Evet o kadar iyi gidiyor ki, sırf sivil olarak daha fazla vakit geçirmek için uyumuyorum Şaka şaka bi/fazla sorunum yok çok şükür Genişletmek için tıkla ... Iyi bakalım
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Kas dedin de kas aklıma geldi Genişletmek için tıkla ... benim aklıma da kas kafalı geldi
jackalmami' Alıntı: Kas dedin de kas aklıma geldi Genişletmek için tıkla ... benim aklıma da kas kafalı geldi
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Kaz kafalı değil miydi la o Harbiden ha, hadi tespit yapalım Kas mı? Kaz mı? Tas mı? Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Kaz kafalı değil miydi la o Harbiden ha, hadi tespit yapalım Kas mı? Kaz mı? Tas mı? Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye doctorrr' Alıntı: Neyse ben yatışa geçiyim artık pcyi bırakıyım bi' 10 dkya geliyırım a dostlar Genişletmek için tıkla ... ben de gidiyim yavaştan sabah dersane var
doctorrr' Alıntı: Neyse ben yatışa geçiyim artık pcyi bırakıyım bi' 10 dkya geliyırım a dostlar Genişletmek için tıkla ... ben de gidiyim yavaştan sabah dersane var