Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

hadi muhammed abi müziğe diss attın bi açıklama bekliyorum senden

bi bunlar kalmıştı zaten

Güney Kore'nin yerli iki firması Samsung ve LG pek çok alanda liderlik mücadelesi veriyor.Bu sefer OLED ekran karşısında mücadele ediyorlar.

Samsung , kendisine ait 7 patenti ihlal ettiği gerekçesiyle ay başında Kore Mahkemesine Başvuruda bulunmuştu. Buna karşılık LG'de Samsung'u görüntüleme teknolojilerine ilişkin patenti ihlal gerekçesiyle Galaxy Note 10.1'in yasaklanması talebinde bulundu.

LG kendisine ait geniş görüş açısı ile ilgili patenti ihlal ettiğini savunuyor.LG konusu olan gün başına 993 bin dolar tazminat istiyor.

Samsung ise böyle birşeyin olmadığını ve LG'nin adil olmayan iddialarda bulunduğunu belirtiyor. LG'nin talebinin
görüşülmesi ve dava sürecinin buna göre
başlaması gelecek yıl olacak.

Android tabletleri sevmiyorum zaten istedikleri kadar yasaklasınlar

doctorrr

Üye
Vay be bi' benim yok he eklenti hakkım

bedava
çok istiyorum asker olmayı. Biraz meraktan galiba nasıl bi yer orası

Sana gelmeyeceği kesin
İçinde mantıksızlık barındırdığı iddia edilen, halbuki abartıldığı kadar olmayan, 81 ilden gelmiş insanlardan oluşan, insanı akşam 9 buçuk 10 gibi yatırıp sabah 6'da kaldıran, günde 3 öğün(5000 kalori) yemek yediren, silah kullanmayı öğreten, insana sabrı öğreten, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, arada sırada aşşağılayan(), yani gururu eriten, acıya, soğuğa katlanmayı öğreten(gerekirse uykusuzluğa da), kısacası; bir insanı savaşabilecek düzeye eriştiren bir ocak. Ve özgüven kazandıran.. diye gider
Soru varsa ona göre cevaplıyım, böyle olmaz

Müzik ruhun gıdası olsa, hiç dinen yasaklanır mıydı Orhan? Biraz mantık yürüt. Ben de dinliyorum ama ruhun gıdası olduğu bir yalan.. Diye düşünüyorum

bende bunlar var zaten
10'da yatırıyorlarsa çok iyi
soğuğa da dayanıklıyım