OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Göremedim seni Canım Abim dersler felan seneye sınav var ben önceden çalışıyorum onları geçecem Genişletmek için tıkla ... inşallah hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin
MasteLaa' Alıntı: Göremedim seni Canım Abim dersler felan seneye sınav var ben önceden çalışıyorum onları geçecem Genişletmek için tıkla ... inşallah hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah korusun yok öyle bir şey kardeşim vatan borcu namus borcu çürük verseler de ben almam. Genişletmek için tıkla ... Yürü be abim, aynı benim kafadansın Bana şuan bedavaya çürük raporu teklif etseler, direkt reddederim, hiç acımam
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah korusun yok öyle bir şey kardeşim vatan borcu namus borcu çürük verseler de ben almam. Genişletmek için tıkla ... Yürü be abim, aynı benim kafadansın Bana şuan bedavaya çürük raporu teklif etseler, direkt reddederim, hiç acımam
doctorrr Üye Mazlum Somer' Alıntı: Biraz Gec Oldu Ama Eh Istee .. :] Basit Bir Cevap Olacak Ama 'Olmeeden Yasiyorum' Istee :-P Genişletmek için tıkla ... Al benden de o kadar
Mazlum Somer' Alıntı: Biraz Gec Oldu Ama Eh Istee .. :] Basit Bir Cevap Olacak Ama 'Olmeeden Yasiyorum' Istee :-P Genişletmek için tıkla ... Al benden de o kadar
otostopçu Üye Pondusss' Alıntı: Fatih post kasma Genişletmek için tıkla ... evet fatih yapma öyle şeyler bak ben hiç yapıyomuyum :?
Pondusss' Alıntı: Fatih post kasma Genişletmek için tıkla ... evet fatih yapma öyle şeyler bak ben hiç yapıyomuyum :?
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Yürü be abim, aynı benim kafadansın Bana şuan bedavaya çürük raporu teklif etseler, direkt reddederim, hiç acımam Genişletmek için tıkla ... bedava çok istiyorum asker olmayı. Biraz meraktan galiba nasıl bi yer orası
jackalmami' Alıntı: Yürü be abim, aynı benim kafadansın Bana şuan bedavaya çürük raporu teklif etseler, direkt reddederim, hiç acımam Genişletmek için tıkla ... bedava çok istiyorum asker olmayı. Biraz meraktan galiba nasıl bi yer orası
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: İçerdeydim derken Gökçen abi [/B] Genişletmek için tıkla ... sonra anlatırım
Amaru Shady Üye otostopçu' Alıntı: evet fatih yapma öyle şeyler bak ben hiç yapıyomuyum :? Genişletmek için tıkla ...
otostopçu' Alıntı: evet fatih yapma öyle şeyler bak ben hiç yapıyomuyum :? Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye otostopçu' Alıntı: ben müziksiz yapamamki günde en az 4 şarkı indirmezsem başım döner gözlerim kapanır sağa sola saldırırım kaldı ki bu sadece indirmek bide 24 saatin 13 saatinde felan müzik dinleyen bi insanım ben insaf yea Genişletmek için tıkla ... Müzik ruhun zehiridir zaten. Bak, dinlememen senin için daha faydalı. Burdan ne çıkarıyoruz? Askerlik faydalı aga, askerlik olacak
otostopçu' Alıntı: ben müziksiz yapamamki günde en az 4 şarkı indirmezsem başım döner gözlerim kapanır sağa sola saldırırım kaldı ki bu sadece indirmek bide 24 saatin 13 saatinde felan müzik dinleyen bi insanım ben insaf yea Genişletmek için tıkla ... Müzik ruhun zehiridir zaten. Bak, dinlememen senin için daha faydalı. Burdan ne çıkarıyoruz? Askerlik faydalı aga, askerlik olacak
otostopçu Üye Pondusss' Alıntı: bedava çok istiyorum asker olmayı. Biraz meraktan galiba nasıl bi yer orası Genişletmek için tıkla ... her yerde botlar var - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Müzik ruhun zehiridir zaten. Bak, dinlememen senin için daha faydalı. Burdan ne çıkarıyoruz? Askerlik faydalı aga, askerlik olacak Genişletmek için tıkla ... ne zehri ya gıdası diyolar kandırdılarmı bizi yoksa gdo lumuydular anlatsana neresi zehir
Pondusss' Alıntı: bedava çok istiyorum asker olmayı. Biraz meraktan galiba nasıl bi yer orası Genişletmek için tıkla ... her yerde botlar var - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Müzik ruhun zehiridir zaten. Bak, dinlememen senin için daha faydalı. Burdan ne çıkarıyoruz? Askerlik faydalı aga, askerlik olacak Genişletmek için tıkla ... ne zehri ya gıdası diyolar kandırdılarmı bizi yoksa gdo lumuydular anlatsana neresi zehir
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: Yürü be abim, aynı benim kafadansın Bana şuan bedavaya çürük raporu teklif etseler, direkt reddederim, hiç acımam Genişletmek için tıkla ... Aferin kardeşim askerlik zamanından çalıyor ama inan bir çok şey öğretiyor
jackalmami' Alıntı: Yürü be abim, aynı benim kafadansın Bana şuan bedavaya çürük raporu teklif etseler, direkt reddederim, hiç acımam Genişletmek için tıkla ... Aferin kardeşim askerlik zamanından çalıyor ama inan bir çok şey öğretiyor
MasteLaa Üye doctorrr' Alıntı: Fatih senin eklenti hakkın var mı? Genişletmek için tıkla ... Evet var ne zaman verdiler bilmiyorum ama otostopçu' Alıntı: evet fatih yapma öyle şeyler bak ben hiç yapıyomuyum :? Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Fatih post kasma Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hepinize karşıyım be
doctorrr' Alıntı: Fatih senin eklenti hakkın var mı? Genişletmek için tıkla ... Evet var ne zaman verdiler bilmiyorum ama otostopçu' Alıntı: evet fatih yapma öyle şeyler bak ben hiç yapıyomuyum :? Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Fatih post kasma Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hepinize karşıyım be
Amaru Shady Üye Furkan Emekli' Alıntı: LG ile Samsung'un patent davası çıktı Genişletmek için tıkla ... bi bunlar kalmıştı zaten
Furkan Emekli' Alıntı: LG ile Samsung'un patent davası çıktı Genişletmek için tıkla ... bi bunlar kalmıştı zaten