Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sitemizde ilk zamanlardaki oylat rumuzlu Maxicepciden sonra karides ile birlikte forumumuzdaki benim gördüğüm 3. avukat

evet omayra da var avukat olarak...

mservank

Üye
avukatlık yapan başka kimseler de var

alperen sayın bayan admınımızı unutmusa benziyorsun hani avukatlıkk olarakk
Al işte SİVASLI yine konuşuyor ben baylardan bahsediyorum bayanlardan bahsetmiyorum ki...
ALLAH'ın SİVASLIsı işte ne olacak yine konuştu

Avatar nanay, imza nanay nasıl SİVASLI anlamıyorum yaa. Sahte misin yoksa sen

kurt bey

Üye
Al işte SİVASLI yine konuşuyor ben baylardan bahsediyorum bayanlardan bahsetmiyorum ki...
ALLAH'ın SİVASLIsı işte ne olacak yine konuştu

Avatar nanay, imza nanay nasıl SİVASLI anlamıyorum yaa. Sahte misin yoksa sen
kesin kavga çıkar yani heralda galiba

elmyra

Üye
Sitemizde ilk zamanlardaki oylat rumuzlu Maxicepciden sonra karides ile birlikte forumumuzdaki benim gördüğüm 3. avukat

sayın gercek sivaslı ben orda bay yada erkek avukat kelimesi göremedim kusuruma bakmayın bu seferlik affedinn beniiii nooooluuurrrrrrr

hadee beee ozamann doğru dürüst cümle kur sayın hocam

kavga mı ?? cips ve kola mı aldım izlemedeyim....

Praetor

Emekli Yönetici
Ceren dumanist ve yaseminoz forumdaşlarıma iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim... Rol yapanları anlamakta da fayda sağlıyor tiyatro, rol yapmakta da
İyi insanların yanındayım Ceren Hanım! Bugün Borusanla Peugeot'un dava dosyasıyla uğraştım Ama merak etme sana işlemler ücretsiz olur! (Ama yine de bana işinin düşmemesini dilerim )

sayın gercek sivaslı ben orda bay yada erkek avukat kelimesi göremedim kusuruma bakmayın bu seferlik affedinn beniiii nooooluuurrrrrrr

hadee beee ozamann doğru dürüst cümle kur sayın hocam
Haklılık payın yok değil hani

CEREN

Üye
saol umarım düşmez ama bizim aile avukatımız var
ayrıca sen uzaktasın şimdi daha masraflı olursun yaw

Nazy

Üye
iyi geceler hepinizee