mashina Üye Dönerim Deme Bilirim Giden Geriye Dönmez Severim Deme Bilirim Aşka Ara Verilmez Yarı Yolda Bırakıp Gidiyorsun Beni Bu Yükle Yol Gidilmez... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Dönerim Deme Bilirim Giden Geriye Dönmez Severim Deme Bilirim Aşka Ara Verilmez Yarı Yolda Bırakıp Gidiyorsun Beni Bu Yükle Yol Gidilmez... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Mazlum Somer Üye mashina' Alıntı: Bugün de Derdime Çare Yok Bugün !... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hayirdir Bro Ne Oldu Ya ..
mashina' Alıntı: Bugün de Derdime Çare Yok Bugün !... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hayirdir Bro Ne Oldu Ya ..
Mazlum Somer Üye Bir Adam Varmis .. Bir Adam Daha Varmis .. Iki Tane Daha Adam Varmis .. Yalan Soyledim .! Bu Devirde Nerde O Kadar Adam .? -Kucuk Iskender .. Hayirli Geceler ..
Bir Adam Varmis .. Bir Adam Daha Varmis .. Iki Tane Daha Adam Varmis .. Yalan Soyledim .! Bu Devirde Nerde O Kadar Adam .? -Kucuk Iskender .. Hayirli Geceler ..
Furkan Emekli Üye Herkese iyi geceler arkadaşlar. Mazlum Klasik bir giriş yapmış yine - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi davranın. İyi geceler
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Mazlum Klasik bir giriş yapmış yine - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi davranın. İyi geceler
Mazlum Somer Üye Astrosman' Alıntı: Iyi akşamlar nasıl mazlum abi? Genişletmek için tıkla ... Iyidir Osman .. Aklimdasin .. Ne Oldu Gecen Soylemedin .? - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Herkese iyi geceler arkadaşlar. Mazlum Klasik bir giriş yapmış yine - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi davranın. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hehe =] Bu Defa Senden Once Giris Yaptim Furkan .. =]
Astrosman' Alıntı: Iyi akşamlar nasıl mazlum abi? Genişletmek için tıkla ... Iyidir Osman .. Aklimdasin .. Ne Oldu Gecen Soylemedin .? - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Herkese iyi geceler arkadaşlar. Mazlum Klasik bir giriş yapmış yine - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi davranın. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hehe =] Bu Defa Senden Once Giris Yaptim Furkan .. =]