ia.phlvn Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Uyuyayım diyorum olmuyor oysa çok yorgunum Genişletmek için tıkla ... aynı ben
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Mazlum Somer' Alıntı: Tuğ Her Gece Esniyorsun Bro :] Genişletmek için tıkla ... normal değil mi bro ne yahu? - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: benden bu kadar, kalın sağlıcakla Genişletmek için tıkla ... güle güle Metin
Mazlum Somer' Alıntı: Tuğ Her Gece Esniyorsun Bro :] Genişletmek için tıkla ... normal değil mi bro ne yahu? - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: benden bu kadar, kalın sağlıcakla Genişletmek için tıkla ... güle güle Metin
mashina Üye ravi - bugün Ravi - yorgun gemi Kazım Koyuncu - işte gidiyorum Kazım Koyuncu - anılar düştü peşime Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ravi - bugün Ravi - yorgun gemi Kazım Koyuncu - işte gidiyorum Kazım Koyuncu - anılar düştü peşime Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
mashina Üye Dönerim Deme Bilirim Giden Geriye Dönmez Severim Deme Bilirim Aşka Ara Verilmez Yarı Yolda Bırakıp Gidiyorsun Beni Bu Yükle Yol Gidilmez... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Dönerim Deme Bilirim Giden Geriye Dönmez Severim Deme Bilirim Aşka Ara Verilmez Yarı Yolda Bırakıp Gidiyorsun Beni Bu Yükle Yol Gidilmez... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi