__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: ne yapalım çalışmaya devam gecenin 3 ünde domates biber doğrarim Genişletmek için tıkla ... allah yardımcın olsun inşallah abicim bu arada herkese hayırlı geceler artık çıkmam lazım malum yarın erkenden ders var allaha emanet olun kendinize iyi bakın - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... anlamlı olmuş
AHMED...' Alıntı: ne yapalım çalışmaya devam gecenin 3 ünde domates biber doğrarim Genişletmek için tıkla ... allah yardımcın olsun inşallah abicim bu arada herkese hayırlı geceler artık çıkmam lazım malum yarın erkenden ders var allaha emanet olun kendinize iyi bakın - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... anlamlı olmuş
__xXx__ Üye 2 saatlik uykunun ardından güne merhaba okula hazırlıktan önce girdim yine herkese günaydın - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Kendimi üzdüm gece gece.. İyi geceler cano. Genişletmek için tıkla ... sanada paşa
2 saatlik uykunun ardından güne merhaba okula hazırlıktan önce girdim yine herkese günaydın - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Kendimi üzdüm gece gece.. İyi geceler cano. Genişletmek için tıkla ... sanada paşa
Mazlum Somer Üye Insanlar Onlar Icin Ne Yaptiginizi Anlamazlar .. Taa Ki ; Siz Yapmayi Birakana Kadar .. Hepinize Iyi Geceler ..
Insanlar Onlar Icin Ne Yaptiginizi Anlamazlar .. Taa Ki ; Siz Yapmayi Birakana Kadar .. Hepinize Iyi Geceler ..
DDorlion Üye Furkan Emekli' Alıntı: Boşver anlatmaya değmez forumdan sıkıldım artık. Bana kasıtlı yapıldığını düşünüyorum çok yapma sahte insanlar var. Konusunu açmaya değmez. Genişletmek için tıkla ... Sahteden kasit
Furkan Emekli' Alıntı: Boşver anlatmaya değmez forumdan sıkıldım artık. Bana kasıtlı yapıldığını düşünüyorum çok yapma sahte insanlar var. Konusunu açmaya değmez. Genişletmek için tıkla ... Sahteden kasit
Furkan Emekli Üye Herkese iyi akşamlar arkadaşlar şimdiden söylüyorum lütfen kimse yok kıyamet kopacakmış gibi saçma sapan şeyler yazmasın.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar şimdiden söylüyorum lütfen kimse yok kıyamet kopacakmış gibi saçma sapan şeyler yazmasın.