Tuba.Erva Üye haltie' Alıntı: halil kim Genişletmek için tıkla ... halit özür sorrydeyıp konudan cıkıyorum fırca yemeden gece konusu malum
haltie' Alıntı: halil kim Genişletmek için tıkla ... halit özür sorrydeyıp konudan cıkıyorum fırca yemeden gece konusu malum
Love Prince Üye "Offff.." dedi. "Ne oldu?" dedim. "Hiiiiç" dedi. "Herşeyi bırak gel benimle" dedim.... "Olur mu?" dedi. "Topu topu bir tabak fazla koyarız soframıza" dedim. "Olmaz" dedi. "Neden?" dedim. "Aynı tabaktan yeriz" dedi. Bir daha Sevdim.. \\ Küçük İskender
"Offff.." dedi. "Ne oldu?" dedim. "Hiiiiç" dedi. "Herşeyi bırak gel benimle" dedim.... "Olur mu?" dedi. "Topu topu bir tabak fazla koyarız soframıza" dedim. "Olmaz" dedi. "Neden?" dedim. "Aynı tabaktan yeriz" dedi. Bir daha Sevdim.. \\ Küçük İskender
Aksi Üye tubaaacım gıdıomusun.. hadı bakalım cıcı gecelerrr --------------- Ekleme --------------- ııyım sahsen bızzat ben halıl :d senı sormalı
tubaaacım gıdıomusun.. hadı bakalım cıcı gecelerrr --------------- Ekleme --------------- ııyım sahsen bızzat ben halıl :d senı sormalı
Perfect! Üye mert foto daki senmisin --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2427326' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- ııyım sahsen bızzat ben halıl :d senı sormalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim yuvalanıp gidoz işte
mert foto daki senmisin --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2427326' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- ııyım sahsen bızzat ben halıl :d senı sormalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim yuvalanıp gidoz işte
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: hee ben töbe töbe Yeni moda bu Genişletmek için tıkla ... anladım modaya ayak uyduruyon yani
Revengeful' Alıntı: hee ben töbe töbe Yeni moda bu Genişletmek için tıkla ... anladım modaya ayak uyduruyon yani
Tuba.Erva Üye ΛKƧİ;2427326' Alıntı: tubaaacım gıdıomusun.. hadı bakalım cıcı gecelerrr --------------- Ekleme --------------- ııyım sahsen bızzat ben halıl :d senı sormalı Genişletmek için tıkla ... sessiz takılma kararı aldım gıtmıyorum bıkere bozma sekıllerle anlascam
ΛKƧİ;2427326' Alıntı: tubaaacım gıdıomusun.. hadı bakalım cıcı gecelerrr --------------- Ekleme --------------- ııyım sahsen bızzat ben halıl :d senı sormalı Genişletmek için tıkla ... sessiz takılma kararı aldım gıtmıyorum bıkere bozma sekıllerle anlascam