minoo Üye 1STayTRue35' Alıntı: Ben mi nerelerdeyim okul hayatından fırsat bulamamıştım buralara, sen nerelerdesin asıl Genişletmek için tıkla ... Buralardayım da uzun zamandır gececilere girmiyorum. Bi geleyim dedim bugün.
1STayTRue35' Alıntı: Ben mi nerelerdeyim okul hayatından fırsat bulamamıştım buralara, sen nerelerdesin asıl Genişletmek için tıkla ... Buralardayım da uzun zamandır gececilere girmiyorum. Bi geleyim dedim bugün.
1STayTRue35 Üye minoo' Alıntı: Buralardayım da uzun zamandır gececilere girmiyorum. Bi geleyim dedim bugün. Genişletmek için tıkla ... İyi denk gelmişiz o zaman
minoo' Alıntı: Buralardayım da uzun zamandır gececilere girmiyorum. Bi geleyim dedim bugün. Genişletmek için tıkla ... İyi denk gelmişiz o zaman
Furkan Emekli Üye Neyse yayında ve yapımda emeği geçen herkese iyi geceler kendinize iyi davranmaya çalışın. Kilosu olanlar fazla yağlı ve hamur işi yemeyin. Kitle boy indeksine dikkat edin.
Neyse yayında ve yapımda emeği geçen herkese iyi geceler kendinize iyi davranmaya çalışın. Kilosu olanlar fazla yağlı ve hamur işi yemeyin. Kitle boy indeksine dikkat edin.
minoo Üye 1STayTRue35' Alıntı: İyi denk gelmişiz o zaman Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle. Nassın?
1STayTRue35 Üye minoo' Alıntı: Kesinlikle. Nassın? Genişletmek için tıkla ... İyi diyeyim, hatta iyi olayım Seni sormalı ?
minoo' Alıntı: Kesinlikle. Nassın? Genişletmek için tıkla ... İyi diyeyim, hatta iyi olayım Seni sormalı ?
minoo Üye 1STayTRue35' Alıntı: İyi diyeyim, hatta iyi olayım Seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim. İki ileri, bir geri idare ediyoruz işte..
1STayTRue35' Alıntı: İyi diyeyim, hatta iyi olayım Seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim. İki ileri, bir geri idare ediyoruz işte..
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Ben varım kankisi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk paşa naber - - - Eklendi - - - neyse millet herkese iyi geceler
minoo' Alıntı: Ben varım kankisi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk paşa naber - - - Eklendi - - - neyse millet herkese iyi geceler