SHS Üye haydaravısyon' Alıntı: aklıma bide şey geldi arabayı ucuza el altından sat sabahda araba çalınmış de Genişletmek için tıkla ... gerçeği söylemek daha kolay, uğraşsız
haydaravısyon' Alıntı: aklıma bide şey geldi arabayı ucuza el altından sat sabahda araba çalınmış de Genişletmek için tıkla ... gerçeği söylemek daha kolay, uğraşsız
__xXx__ Üye haydaravısyon' Alıntı: aklıma bide şey geldi arabayı ucuza el altından sat sabahda araba çalınmış de Genişletmek için tıkla ... oldu sonra öğrensin de öldürsün beni - - - Eklendi - - - yaaa anlamadığım şey şu sarı yanarken ne diye duruyorlarsa geçsene lan ceza mı yicen
haydaravısyon' Alıntı: aklıma bide şey geldi arabayı ucuza el altından sat sabahda araba çalınmış de Genişletmek için tıkla ... oldu sonra öğrensin de öldürsün beni - - - Eklendi - - - yaaa anlamadığım şey şu sarı yanarken ne diye duruyorlarsa geçsene lan ceza mı yicen
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: oldu sonra öğrensin de öldürsün beni - - - Eklendi - - - yaaa anlamadığım şey şu sarı yanarken ne diye duruyorlarsa geçsene lan ceza mı yicen Genişletmek için tıkla ... arabayı yanlış yere park etmişim arabaya çekmişler, arabayı çekerken zarar vermişler de kesin yer
__xXx__' Alıntı: oldu sonra öğrensin de öldürsün beni - - - Eklendi - - - yaaa anlamadığım şey şu sarı yanarken ne diye duruyorlarsa geçsene lan ceza mı yicen Genişletmek için tıkla ... arabayı yanlış yere park etmişim arabaya çekmişler, arabayı çekerken zarar vermişler de kesin yer
__xXx__ Üye haydaravısyon' Alıntı: arabayı yanlış yere park etmişim arabaya çekmişler, arabayı çekerken zarar vermişler de kesin yer Genişletmek için tıkla ... Ön tampon farlar ızgara sisler yok cam çatlak bayağı ezik var yemez bence - - - Eklendi - - - neyse millet bana az müsade birazdan dönerim - - - Eklendi - - - neyse millet bana az müsade birazdan dönerim
haydaravısyon' Alıntı: arabayı yanlış yere park etmişim arabaya çekmişler, arabayı çekerken zarar vermişler de kesin yer Genişletmek için tıkla ... Ön tampon farlar ızgara sisler yok cam çatlak bayağı ezik var yemez bence - - - Eklendi - - - neyse millet bana az müsade birazdan dönerim - - - Eklendi - - - neyse millet bana az müsade birazdan dönerim
kovboyipod Üye selamun aleykum ey muslumanlar nasılsınız - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: benden bu kadar, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler - - - Eklendi - - - eywwwwwww - - - Eklendi - - - kımse yokmuuu
selamun aleykum ey muslumanlar nasılsınız - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: benden bu kadar, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler - - - Eklendi - - - eywwwwwww - - - Eklendi - - - kımse yokmuuu
Nextman Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... A.selam toprağım
Mazlum Somer Üye Cunku Ben Sevdigim Kizi .. Yasamak Gibi, Halkim Gibi Sevdigim Kizi .. Ki Siirini Yazamayan Ve Turkusunu Soyleyemeyen Halkim Gibi .. Binlerce Ve Binlerce Kursunlanan Halkim Gibi .. Ahmet Kaya / Gururla Bakiyorum Dunyaya .. Herkese Iyi Aksamlar ..
Cunku Ben Sevdigim Kizi .. Yasamak Gibi, Halkim Gibi Sevdigim Kizi .. Ki Siirini Yazamayan Ve Turkusunu Soyleyemeyen Halkim Gibi .. Binlerce Ve Binlerce Kursunlanan Halkim Gibi .. Ahmet Kaya / Gururla Bakiyorum Dunyaya .. Herkese Iyi Aksamlar ..