Tuba Üye Sağolasın Adem iyiyiz şükür... Tuba Halit le baş edemezsin gibime geliyor onda inat değil takıntı var...
Sağolasın Adem iyiyiz şükür... Tuba Halit le baş edemezsin gibime geliyor onda inat değil takıntı var...
Tuba.Erva Üye sonyerolsson' Alıntı: tuba senin ismin kimliğindede hcbsy mi yazıyo hangi mesajı silecen Genişletmek için tıkla ... aslında hep saklamak ıstedım ama cıktı işte ortaya sanırım hıkayemı sizden daha fazla saklayamıycam..bir soguk kıs gecesi dünyaya gelmısım..hıcbseymz yoktu o yuzden adımı hcbsy verdıler --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: Sağolasın Adem iyiyiz şükür... Tuba Halit le baş edemezsin gibime geliyor onda inat değil takıntı var... Genişletmek için tıkla ... benım takıntım yok ınadım var..inat daha masum hıc deılse iş inada binince devreye gırıyor takıntı her dakıka ortaya cıkar daha kötü =)
sonyerolsson' Alıntı: tuba senin ismin kimliğindede hcbsy mi yazıyo hangi mesajı silecen Genişletmek için tıkla ... aslında hep saklamak ıstedım ama cıktı işte ortaya sanırım hıkayemı sizden daha fazla saklayamıycam..bir soguk kıs gecesi dünyaya gelmısım..hıcbseymz yoktu o yuzden adımı hcbsy verdıler --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: Sağolasın Adem iyiyiz şükür... Tuba Halit le baş edemezsin gibime geliyor onda inat değil takıntı var... Genişletmek için tıkla ... benım takıntım yok ınadım var..inat daha masum hıc deılse iş inada binince devreye gırıyor takıntı her dakıka ortaya cıkar daha kötü =)
Lacrymosa Üye sonyerolsson' Alıntı: ben silemem meraktan sordum. Benim yetkim multimedya. Haberle magazinle ben uğraşmıyorum Genişletmek için tıkla ... Öyle desene abi. Mümkünse size attığım özel mesajı silebilen bir yetkliye aktarabilir misiniz?
sonyerolsson' Alıntı: ben silemem meraktan sordum. Benim yetkim multimedya. Haberle magazinle ben uğraşmıyorum Genişletmek için tıkla ... Öyle desene abi. Mümkünse size attığım özel mesajı silebilen bir yetkliye aktarabilir misiniz?
Lacrymosa Üye sonyerolsson' Alıntı: tamam adem sabaha istediğin şey hal olmuş olacak Genişletmek için tıkla ... Tekrar teşekkürler.
sonyerolsson' Alıntı: tamam adem sabaha istediğin şey hal olmuş olacak Genişletmek için tıkla ... Tekrar teşekkürler.