SHS Üye AssassinmasteR' Alıntı: Iyi Güzelse de tatil günleri çok kötü Genişletmek için tıkla ... hergün açığız bi de, iki haftada bir izin var
AssassinmasteR' Alıntı: Iyi Güzelse de tatil günleri çok kötü Genişletmek için tıkla ... hergün açığız bi de, iki haftada bir izin var
somurtukk Üye AssassinmasteR' Alıntı: Amaç yaş öğrenmek değil aramızdaki saygı düzeyini ayarlamak için Genişletmek için tıkla ... ben senden buyugum Haydar beyden kücügüm tmmm mı baska da bısı sölemem
AssassinmasteR' Alıntı: Amaç yaş öğrenmek değil aramızdaki saygı düzeyini ayarlamak için Genişletmek için tıkla ... ben senden buyugum Haydar beyden kücügüm tmmm mı baska da bısı sölemem
haydaravısyon Üye somurtukk' Alıntı: hm ne güüzel ya senı alan yasadı desene Genişletmek için tıkla ... nasıl yanii
Dandanakan92 Üye AssassinmasteR' Alıntı: Amaç yaş öğrenmek değil aramızdaki saygı düzeyini ayarlamak için Genişletmek için tıkla ... Latife ediyorum kızmayın
AssassinmasteR' Alıntı: Amaç yaş öğrenmek değil aramızdaki saygı düzeyini ayarlamak için Genişletmek için tıkla ... Latife ediyorum kızmayın
SHS Üye haydaravısyon' Alıntı: bende 27 yım yaşlı annemle aynı evde yaşıyorum.Bütün ev işleri benden sorulur çok iyi yemek yaparım. Genişletmek için tıkla ... Haydar bunca zaman laflarız meğer sen Haydar abimişsin
haydaravısyon' Alıntı: bende 27 yım yaşlı annemle aynı evde yaşıyorum.Bütün ev işleri benden sorulur çok iyi yemek yaparım. Genişletmek için tıkla ... Haydar bunca zaman laflarız meğer sen Haydar abimişsin
Dandanakan92 Üye somurtukk' Alıntı: ben senden buyugum Haydar beyden kücügüm tmmm mı baska da bısı sölemem Genişletmek için tıkla ... Tahmin ettim ben ezgi abla
somurtukk' Alıntı: ben senden buyugum Haydar beyden kücügüm tmmm mı baska da bısı sölemem Genişletmek için tıkla ... Tahmin ettim ben ezgi abla
AssassinmasteR Üye somurtukk' Alıntı: ben senden buyugum Haydar beyden kücügüm tmmm mı baska da bısı sölemem Genişletmek için tıkla ... Tamam mesaj alınmıştır bence 25 sin ama öyle gözüküyor
somurtukk' Alıntı: ben senden buyugum Haydar beyden kücügüm tmmm mı baska da bısı sölemem Genişletmek için tıkla ... Tamam mesaj alınmıştır bence 25 sin ama öyle gözüküyor
Dandanakan92 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Haydar bunca zaman laflarız meğer sen Haydar abimişsin Genişletmek için tıkla ... Haydar amca bana göre
- SerkeŞ -' Alıntı: Haydar bunca zaman laflarız meğer sen Haydar abimişsin Genişletmek için tıkla ... Haydar amca bana göre
SHS Üye haydaravısyon' Alıntı: bende 27 yım yaşlı annemle aynı evde yaşıyorum.Bütün ev işleri benden sorulur çok iyi yemek yaparım. Genişletmek için tıkla ... sizin evde daha çok kişi yok muydu?
haydaravısyon' Alıntı: bende 27 yım yaşlı annemle aynı evde yaşıyorum.Bütün ev işleri benden sorulur çok iyi yemek yaparım. Genişletmek için tıkla ... sizin evde daha çok kişi yok muydu?
AssassinmasteR Üye Dandanakan92' Alıntı: Latife ediyorum kızmayın Genişletmek için tıkla ... Yok Hocam gülücük koymaya erindim. O yüzden
Dandanakan92' Alıntı: Latife ediyorum kızmayın Genişletmek için tıkla ... Yok Hocam gülücük koymaya erindim. O yüzden
Dandanakan92 Üye AssassinmasteR' Alıntı: Yok Hocam gülücük koymaya erindim. O yüzden Genişletmek için tıkla ... Anladım
AssassinmasteR' Alıntı: Yok Hocam gülücük koymaya erindim. O yüzden Genişletmek için tıkla ... Anladım
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sizin evde daha çok kişi yok muydu? Genişletmek için tıkla ... herzaman degil bayramda bayrama
- SerkeŞ -' Alıntı: sizin evde daha çok kişi yok muydu? Genişletmek için tıkla ... herzaman degil bayramda bayrama
somurtukk Üye haydaravısyon' Alıntı: nasıl yanii Genişletmek için tıkla ... ev işleri senden sorulurmus ya o bakımdan yani - - - Eklendi - - - Dandanakan92' Alıntı: Tahmin ettim ben ezgi abla Genişletmek için tıkla ... tmm ablası
haydaravısyon' Alıntı: nasıl yanii Genişletmek için tıkla ... ev işleri senden sorulurmus ya o bakımdan yani - - - Eklendi - - - Dandanakan92' Alıntı: Tahmin ettim ben ezgi abla Genişletmek için tıkla ... tmm ablası
haydaravısyon Üye somurtukk' Alıntı: ev işleri senden sorulurmus ya o bakımdan yani Genişletmek için tıkla ... bana gelen yaşamaz çünkü bütün herşeyine karışırım şu olmamış bu olmamış
somurtukk' Alıntı: ev işleri senden sorulurmus ya o bakımdan yani Genişletmek için tıkla ... bana gelen yaşamaz çünkü bütün herşeyine karışırım şu olmamış bu olmamış
somurtukk Üye haydaravısyon' Alıntı: bana gelen yaşamaz çünkü bütün herşeyine karışırım şu olmamış bu olmamış Genişletmek için tıkla ... o zaman olmayanları da sen yapıverırsın
haydaravısyon' Alıntı: bana gelen yaşamaz çünkü bütün herşeyine karışırım şu olmamış bu olmamış Genişletmek için tıkla ... o zaman olmayanları da sen yapıverırsın