haydaravısyon
Üye
Çok yağmur yağıyor bu aralar oraya
şimdiik gelelım su eskı yenı muhabbetıne. ben yenı uye oldum sızler gıbı 2009 yada 2010 yada 2011 lı degılım. hanı o eskı sohbetler dedıgınızde içerlemıyor değilim hani. buranın nesesını yenıler mı bozdu acaba boyle bır soru takıldı kafama. ama emın oldugum bir konu var kı o da hal ve hareketlerım. Allah'a şükür kendımden emınım bu konuda üzerime alınmadım yanii.
Ama lütfen yenılerıde dıslamayınız!!! siz de yenıydınız bir zamanlar
şimdiik gelelım su eskı yenı muhabbetıne. ben yenı uye oldum sızler gıbı 2009 yada 2010 yada 2011 lı degılım. hanı o eskı sohbetler dedıgınızde içerlemıyor değilim hani. buranın nesesını yenıler mı bozdu acaba boyle bır soru takıldı kafama. ama emın oldugum bir konu var kı o da hal ve hareketlerım. Allah'a şükür kendımden emınım bu konuda üzerime alınmadım yanii.
sağolasın paşam teşekkür ederim yuvarlanıp gidiyo işte pek uğramıyorsun
dört gündür yağmurdan dışarı çıkamadık
Nedenini az çok bilirsin paşam geçmişte yaşanmış birtakım olaylar ve öğrenci olarak yaşadığım bir hayat... Ve en önemlisi bizim eski tayfamızın burada olmayışı.Toplu göremediğim için tek tek hal hatır soruyorum artık mecbur.
aynen paşa aklıma geldikçede üzülüyorum ve allah raZı olsun unutmadın bizleri
- - - Eklendi - - -
ee sustunuz
- - - Eklendi - - -
bir zamanlar cevap yazana kadar 2-3 sayfa geride kalırdım bir de şimdiye bak
- - - Eklendi - - -
bir zamanlar cevap yazana kadar 2-3 sayfa geride kalırdım bir de şimdiye bak
Allah hepmizden Razı Olsun inşallah paşam. Dostlar unutulmaz imzama bakarsan neden burda olduğumu hala niye girdiğimi mesajlarımı sürekli kontrol etmemin sebebini daha iyi anlarsın
neyse neyse
iyi olanlar da var dimi yenilerden bknz somurtukk
ben de çok eski değilim, 1 yıldan fazla süredir aktif üyeyim ondan öncesi indir çık.. bana da eski üye, geçen yaz, geçen bayram muhabbeti yapıldı gelecek bayram, yaz bizimdir dedim alınmadım.. burda bahsedilen düzen, seviye vs. yeniyi dışlamıyoruz, daha çok anlamıyoruz diyelimbunun sonucunda eskiye özlem oluyor elbette
ben gidiyorum haydi iyi geceler millet
farklı düşünceye sahip yeni kişiliklere tahamul göetermek lazım. herkes aynı fikirde olmak zorunda değil
her bölgeden insanlar var. açılan bir konuda farklı farklı mesajlar yazılabilir. bir başkasının düşüncesine
saygı duymak lazım.
- - - Eklendi - - -
Allah rahatlık versin uyku ölümün küçük kardeşiymiş
yarım saate yola çıkıcam daha hazırlanmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?