Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Ben de eskiyim burada ama sen benden daha aktifsin yani % 100 hak lisin

__xXx__

Üye

yenilerden ziyade bizi kızdıran forumu çileden çıkaran şahsiyetler ama genelde yeni üyeler oluyor o kişiler yoksa yeni üye olup adam olan da çok var

sağolasın paşam teşekkür ederim yuvarlanıp gidiyo işte pek uğramıyorsun

Nedenini az çok bilirsin paşam geçmişte yaşanmış birtakım olaylar ve öğrenci olarak yaşadığım bir hayat... Ve en önemlisi bizim eski tayfamızın burada olmayışı.Toplu göremediğim için tek tek hal hatır soruyorum artık mecbur.

__xXx__

Üye

aynen paşa aklıma geldikçede üzülüyorum ve allah raZı olsun unutmadın bizleri

- - - Eklendi - - -

ee sustunuz

- - - Eklendi - - -

bir zamanlar cevap yazana kadar 2-3 sayfa geride kalırdım bir de şimdiye bak

- - - Eklendi - - -

bir zamanlar cevap yazana kadar 2-3 sayfa geride kalırdım bir de şimdiye bak

SHS

Üye

ben de çok eski değilim, 1 yıldan fazla süredir aktif üyeyim ondan öncesi indir çık.. bana da eski üye, geçen yaz, geçen bayram muhabbeti yapıldı gelecek bayram, yaz bizimdir dedim alınmadım.. burda bahsedilen düzen, seviye vs. yeniyi dışlamıyoruz, daha çok anlamıyoruz diyelim bunun sonucunda eskiye özlem oluyor elbette

Allah hepmizden Razı Olsun inşallah paşam. Dostlar unutulmaz imzama bakarsan neden burda olduğumu hala niye girdiğimi mesajlarımı sürekli kontrol etmemin sebebini daha iyi anlarsın

neyse neyse
iyi olanlar da var dimi yenilerden bknz somurtukk

ben gidiyorum haydi iyi geceler millet

farklı düşünceye sahip yeni kişiliklere tahamul göetermek lazım. herkes aynı fikirde olmak zorunda değil
her bölgeden insanlar var. açılan bir konuda farklı farklı mesajlar yazılabilir. bir başkasının düşüncesine
saygı duymak lazım.

- - - Eklendi - - -

ben gidiyorum haydi iyi geceler millet

Allah rahatlık versin uyku ölümün küçük kardeşiymiş

SHS

Üye
ben de keyfinizi kaçırmadan gideyim, iyi muhabbetler

__xXx__

Üye
yarım saate yola çıkıcam daha hazırlanmadım bile

ne zmn geldinde ne zmn gidiyorsun gökhan

__xXx__

Üye
hazır ortamı bulmuşken yardırak biraz

Farklı yorumlara hepimiz açığız ancak bu yorumlar yada konular gereksiz ise konu dışına açılıyorsa ve ayıplanacak bir konuysa bu konunun aaçılması yada buna yorum atılması ne kadar gerekli ne kadar düzeyli olur önemli olan bu.