doctorrr Üye - SerkeŞ -' Alıntı: içler acısı foruma bakıyorum Genişletmek için tıkla ... çok abuk entryler giriliyor
- SerkeŞ -' Alıntı: içler acısı foruma bakıyorum Genişletmek için tıkla ... çok abuk entryler giriliyor
somurtukk Üye forumda değişik karakterlı insanlar var. görüş ayrılıkları vs. bıze anormal gelenler bazılarınca normal kasılanabılıyor. yapcak bişi yok
forumda değişik karakterlı insanlar var. görüş ayrılıkları vs. bıze anormal gelenler bazılarınca normal kasılanabılıyor. yapcak bişi yok
Dandanakan92 Üye somurtukk' Alıntı: forumda değişik karakterlı insanlar var. görüş ayrılıkları vs. bıze anormal gelenler bazılarınca normal kasılanabılıyor. yapcak bişi yok Genişletmek için tıkla ... +1
somurtukk' Alıntı: forumda değişik karakterlı insanlar var. görüş ayrılıkları vs. bıze anormal gelenler bazılarınca normal kasılanabılıyor. yapcak bişi yok Genişletmek için tıkla ... +1
doctorrr Üye - SerkeŞ -' Alıntı: her yer gereksiz oldu, gereksiz üye doldu.. Genişletmek için tıkla ... o zaman üye olmak için içerden adam istesinler bu sözlerin ağır kaçıyor biraz abi mesela o 'gereksizler' diye nitelenditdiklerinden biri de ben miyim acaba diye düşünüyor insan... haklı tarafların var da işte...
- SerkeŞ -' Alıntı: her yer gereksiz oldu, gereksiz üye doldu.. Genişletmek için tıkla ... o zaman üye olmak için içerden adam istesinler bu sözlerin ağır kaçıyor biraz abi mesela o 'gereksizler' diye nitelenditdiklerinden biri de ben miyim acaba diye düşünüyor insan... haklı tarafların var da işte...
Dandanakan92 Üye somurtukk' Alıntı: kacamadım mı senden dandanakan Genişletmek için tıkla ... Benden kaçış yok
somurtukk Üye Dandanakan92' Alıntı: Benden kaçış yok Genişletmek için tıkla ... bunu anlamam zor olmadı
somurtukk Üye KayraBey' Alıntı: iyi geceler ahali.... Genişletmek için tıkla ... ooo abim gelmişş hşgeldin abii nasılsın
KayraBey' Alıntı: iyi geceler ahali.... Genişletmek için tıkla ... ooo abim gelmişş hşgeldin abii nasılsın
Dandanakan92 Üye somurtukk' Alıntı: bunu anlamam zor olmadı Genişletmek için tıkla ... Size abla diyebilir miyim?