Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

MrTech

Üye
cöme get söme

- - - Eklendi - - -

ee nasılsın abim

bu sefer cidden gidiyorm hadi iyi geceler saat 2 15

__xXx__

Üye
iyidi paşa sen nasılsın

MrTech

Üye
hamd olsun abim derslere kafa yoruyoruz

- - - Eklendi - - -

vücut çalışıyor musun abim

MrTech

Üye
Bu aralar pek sık yasamasamda haftada 1 saat en az yinede yapıyorum.hocam kızıyor dambil arttır diyor ama olmuyor

__xXx__

Üye
Bu aralar pek sık yasamasamda haftada 1 saat en az yinede yapıyorum.hocam kızıyor dambil arttır diyor ama olmuyor

daha dumbbell arttırma senn için boy konusunda sıkıntı olur paşa devam et sn hafif ağırlıklarla

MrTech

Üye

daha dumbbell arttırma senn için boy konusunda sıkıntı olur paşa devam et sn hafif ağırlıklarla

abi bilek ince diye 5 kg yapıyordum hoca el koydu gitti 1 kg verdi dalga mi geçiyor anlamadım ya

MrTech

Üye

hacı acele etme daha sabret adamın vardır bi bildiği

bakıcaz artık abim plan falan mi yapıp çalışıyorsun abim yoksa serbest mi ? He birde orta boy göğüs yayı nasıl oluyor abi adam onu tutturdu bakıyorum hep uzun var orta ne arar yahu

minoo

Üye
Alacağınız olsun sizin. Başka bişey demiyom

__xXx__

Üye

bakıcaz artık abim plan falan mi yapıp çalışıyorsun abim yoksa serbest mi ? He birde orta boy göğüs yayı nasıl oluyor abi adam onu tutturdu bakıyorum hep uzun var orta ne arar yahu

omuzların fazla geniş değilse orta boy ideal bi de paşa sporun planı olmazsa bi işe yaramaz

MrTech

Üye

omuzların fazla geniş değilse orta boy ideal bi de paşa sporun planı olmazsa bi işe yaramaz

valla baya bi geniş omuzlarim ama onu verdi ama bulamadım hep uzun var adam diyor orta nasıl oluyor orta ne arar la

minoo

Üye
Söylemicem. Sonra açılan her konuyu inat edip kapatırım
Söylemicem

minoo

Üye
Asıl ben size küstüm