Praetor Emekli Yönetici Hoşbulduk canım... Takım elbiseli günler başladı artık ilk iş günümdü bugün avukatlıkta
ALpeRenBuGRa Üye praetor282' Alıntı: Hoşbulduk canım... Takım elbiseli günler başladı artık ilk iş günümdü bugün avukatlıkta Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeş
praetor282' Alıntı: Hoşbulduk canım... Takım elbiseli günler başladı artık ilk iş günümdü bugün avukatlıkta Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeş
Praetor Emekli Yönetici ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hayırlı olsun kardeş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler...
Praetor Emekli Yönetici mservank' Alıntı: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler --------------- Ekleme --------------- mservank' Alıntı: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hem tiyatro sanatını icra ediyosun, hemde avukatsın öyle mi? Genişletmek için tıkla ... Evet, garip ama gerçek --------------- Ekleme --------------- DiaBLoS™;1002858' Alıntı: Hayırlı olsun da, avukatlık nerden çıktı yav tiyatro gereği avukatlık mı yoksa.. Genişletmek için tıkla ... Yok yahu, hukuk bitirdim ben, şimdi de başladım işe
mservank' Alıntı: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler --------------- Ekleme --------------- mservank' Alıntı: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hem tiyatro sanatını icra ediyosun, hemde avukatsın öyle mi? Genişletmek için tıkla ... Evet, garip ama gerçek --------------- Ekleme --------------- DiaBLoS™;1002858' Alıntı: Hayırlı olsun da, avukatlık nerden çıktı yav tiyatro gereği avukatlık mı yoksa.. Genişletmek için tıkla ... Yok yahu, hukuk bitirdim ben, şimdi de başladım işe
ALpeRenBuGRa Üye Hem tiyatro hem avukatlık Esasında rol yapanları anlamanda bir fayda sağlayabilir tiyatro!!!
CEREN Üye praetor282' Alıntı: Hoşbulduk canım... Takım elbiseli günler başladı artık ilk iş günümdü bugün avukatlıkta Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun avukat bey umarım ii insanların yanında olursun sonra bozuşmayalım bak ayrıca çok parada alma garibanlardan ama
praetor282' Alıntı: Hoşbulduk canım... Takım elbiseli günler başladı artık ilk iş günümdü bugün avukatlıkta Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun avukat bey umarım ii insanların yanında olursun sonra bozuşmayalım bak ayrıca çok parada alma garibanlardan ama