CABBAR Üye somurtukk' Alıntı: rabbace' Alıntı: Tarih okuyorum demiştin demi ? Nerde ? evet unutmamıssınız omü de okuyorum Genişletmek için tıkla ... Kolay kolay unutan birisi değilimdir Samsun'da ha bir kere gittim güzel bi yer orası şanslısın - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ...
somurtukk' Alıntı: rabbace' Alıntı: Tarih okuyorum demiştin demi ? Nerde ? evet unutmamıssınız omü de okuyorum Genişletmek için tıkla ... Kolay kolay unutan birisi değilimdir Samsun'da ha bir kere gittim güzel bi yer orası şanslısın - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye hüseyin abi iyi geceler samsunda nerde yaşıyorsun peki ben bikaç kere atakuma gittim bikaç yer daha gezdim özellikle atakumu çok beğendim - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Bana da müsaade malum Sabah Ders var sonra derste uyuyorum. Iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler paşam sabah benim de ders var uykum firari uyuyamazsan beklerim
hüseyin abi iyi geceler samsunda nerde yaşıyorsun peki ben bikaç kere atakuma gittim bikaç yer daha gezdim özellikle atakumu çok beğendim - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Bana da müsaade malum Sabah Ders var sonra derste uyuyorum. Iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler paşam sabah benim de ders var uykum firari uyuyamazsan beklerim
somurtukk Üye __xXx__' Alıntı: hüseyin abi iyi geceler samsunda nerde yaşıyorsun peki ben bikaç kere atakuma gittim bikaç yer daha gezdim özellikle atakumu çok beğendim Genişletmek için tıkla ... neresi oldugunu sölemim ama Atakum sahılıyle meshurdur - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Bana da müsaade malum Sabah Ders var sonra derste uyuyorum. Iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ben de cıkıcam
__xXx__' Alıntı: hüseyin abi iyi geceler samsunda nerde yaşıyorsun peki ben bikaç kere atakuma gittim bikaç yer daha gezdim özellikle atakumu çok beğendim Genişletmek için tıkla ... neresi oldugunu sölemim ama Atakum sahılıyle meshurdur - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Bana da müsaade malum Sabah Ders var sonra derste uyuyorum. Iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ben de cıkıcam
__xXx__ Üye somurtukk' Alıntı: neresi oldugunu sölemim ama Atakum sahılıyle meshurdur - - - Eklendi - - - iyi geceler ben de cıkıcam Genişletmek için tıkla ... haklısın kusura bakma atakum hakikaten çok güzel hele kumsalı akşamları güzel oluyo
somurtukk' Alıntı: neresi oldugunu sölemim ama Atakum sahılıyle meshurdur - - - Eklendi - - - iyi geceler ben de cıkıcam Genişletmek için tıkla ... haklısın kusura bakma atakum hakikaten çok güzel hele kumsalı akşamları güzel oluyo
somurtukk Üye __xXx__' Alıntı: haklısın kusura bakma atakum hakikaten çok güzel hele kumsalı akşamları güzel oluyo Genişletmek için tıkla ... sende gezilicek yeri biliyorsun hanii - - - Eklendi - - - benım uykum geldi ben de kaçim artık herkesler gitti zatenn iyi gecelerrr
__xXx__' Alıntı: haklısın kusura bakma atakum hakikaten çok güzel hele kumsalı akşamları güzel oluyo Genişletmek için tıkla ... sende gezilicek yeri biliyorsun hanii - - - Eklendi - - - benım uykum geldi ben de kaçim artık herkesler gitti zatenn iyi gecelerrr
__xXx__ Üye somurtukk' Alıntı: sende gezilicek yeri biliyorsun hanii Genişletmek için tıkla ... yok be bildiğimden değil tanıtan arkadaş işi biliyomuş diyelim - - - Eklendi - - - somurtukk' Alıntı: sende gezilicek yeri biliyorsun hanii - - - Eklendi - - - benım uykum geldi ben de kaçim artık herkesler gitti zatenn iyi gecelerrr Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
somurtukk' Alıntı: sende gezilicek yeri biliyorsun hanii Genişletmek için tıkla ... yok be bildiğimden değil tanıtan arkadaş işi biliyomuş diyelim - - - Eklendi - - - somurtukk' Alıntı: sende gezilicek yeri biliyorsun hanii - - - Eklendi - - - benım uykum geldi ben de kaçim artık herkesler gitti zatenn iyi gecelerrr Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Furkan Emekli Üye Arkadaşlar hepinize iyi geceler diyorum ve çıkıyorum kendinize iyi bakın kavga etmeyin ve kalp kırmayın. Hepinizi seviyorum
Arkadaşlar hepinize iyi geceler diyorum ve çıkıyorum kendinize iyi bakın kavga etmeyin ve kalp kırmayın. Hepinizi seviyorum
cukuleaks Üye paradox07' Alıntı: Ohoo millet sohbete erken başlamışsınız gidenlere iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
paradox07' Alıntı: Ohoo millet sohbete erken başlamışsınız gidenlere iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
paradox07 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler diyorum ve çıkıyorum kendinize iyi bakın kavga etmeyin ve kalp kırmayın. Hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler furkanım,iyi bak kendine
Furkan Emekli' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler diyorum ve çıkıyorum kendinize iyi bakın kavga etmeyin ve kalp kırmayın. Hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler furkanım,iyi bak kendine
paradox07 Üye HacKLess' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gerçekten de günü götürmüşsünüz ha - - - Eklendi - - - Dandanakan92' Alıntı: S.a millet :naughty Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam kardeşim naughty nin sonunda iki nokta olması gerek
HacKLess' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gerçekten de günü götürmüşsünüz ha - - - Eklendi - - - Dandanakan92' Alıntı: S.a millet :naughty Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam kardeşim naughty nin sonunda iki nokta olması gerek
Furkan Emekli Üye paradox07' Alıntı: iyi geceler furkanım,iyi bak kendine Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sende
paradox07' Alıntı: iyi geceler furkanım,iyi bak kendine Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sende
Dandanakan92 Üye paradox07' Alıntı: gerçekten de günü götürmüşsünüz ha - - - Eklendi - - - ve aleykum selam kardeşim naughty nin sonunda iki nokta olması gerek Genişletmek için tıkla ... Farkettim de gece gece uğraşasım gelmedi
paradox07' Alıntı: gerçekten de günü götürmüşsünüz ha - - - Eklendi - - - ve aleykum selam kardeşim naughty nin sonunda iki nokta olması gerek Genişletmek için tıkla ... Farkettim de gece gece uğraşasım gelmedi
Dandanakan92 Üye Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam gardaş (ağalar diyince Recep İvedik geldi aklıma kara ambar kamyoncular derneği )
Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam gardaş (ağalar diyince Recep İvedik geldi aklıma kara ambar kamyoncular derneği )