Black-killing Üye Selamün Aleyküm - - - Eklendi - - - Matematik dersinde hoca, 'bizde yoksa komuşudan borç alırız' diyince sinirlenip okulu bıraktım. - Ali Ağaoğlu. - - - Eklendi - - - Paraların arasında mont buldum. -Ali Ağaoğlu
Selamün Aleyküm - - - Eklendi - - - Matematik dersinde hoca, 'bizde yoksa komuşudan borç alırız' diyince sinirlenip okulu bıraktım. - Ali Ağaoğlu. - - - Eklendi - - - Paraların arasında mont buldum. -Ali Ağaoğlu
Black-killing Üye - - - Eklendi - - - Kiralık katili satın aldım. Benim kitabımda kiralamak diye bir şey yok. - Ali Ağaoğlu - - - Eklendi - - - 'Ev alma komşu al' sözü tamamen rakiplerimin uydurmasıdır. - Ali Ağaoğlu
- - - Eklendi - - - Kiralık katili satın aldım. Benim kitabımda kiralamak diye bir şey yok. - Ali Ağaoğlu - - - Eklendi - - - 'Ev alma komşu al' sözü tamamen rakiplerimin uydurmasıdır. - Ali Ağaoğlu
somurtukk Üye 'TUĞ'' Alıntı: aha ne zaman gece olmuş s.a iyi geceler millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.slm iyi olmaya calısıyoz. sen nasılsn - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Herkese iyi geceler arkadaşlar . Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
'TUĞ'' Alıntı: aha ne zaman gece olmuş s.a iyi geceler millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.slm iyi olmaya calısıyoz. sen nasılsn - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Herkese iyi geceler arkadaşlar . Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
__xXx__ Üye ben geldim millet gitti ah be jackalmami nerdesin - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: iyi olacağım derken? - - - Eklendi - - - a.s Arda hşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsın
ben geldim millet gitti ah be jackalmami nerdesin - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: iyi olacağım derken? - - - Eklendi - - - a.s Arda hşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap bende iyiyim sağol Arda Mami askere gidecekti en son belkide gitmiştir bilmiyorum.
__xXx__ Üye 'TUĞ'' Alıntı: bende iyiyim sağol Arda Mami askere gidecekti en son belkide gitmiştir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... gitmiştir kafam bayağı bulanık uyuyamıyorum da demin saçmaladım bu arada abi sen kocaeliye mi taşındın
'TUĞ'' Alıntı: bende iyiyim sağol Arda Mami askere gidecekti en son belkide gitmiştir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... gitmiştir kafam bayağı bulanık uyuyamıyorum da demin saçmaladım bu arada abi sen kocaeliye mi taşındın