doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bide sonuna diyemedim ya la tam olur du Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Muhammed nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyidir abim seni sormalı? - - - Eklendi - - - Black-killing' Alıntı: neyse ben AFK yim barçanın özetini izliyeyim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Muhammed nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyidir abim seni sormalı? - - - Eklendi - - - Black-killing' Alıntı: neyse ben AFK yim barçanın özetini izliyeyim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Napak işte misafirler felan vardı, onlarla takıldım bu saate kadar. Iyiyim yani, sen nasılsın cınım Genişletmek için tıkla ... debeleniyorum işte be abi
jackalmami' Alıntı: Napak işte misafirler felan vardı, onlarla takıldım bu saate kadar. Iyiyim yani, sen nasılsın cınım Genişletmek için tıkla ... debeleniyorum işte be abi
OttomaN TigeR Üye bu gün keyifler pek yok gibi. - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: İyidir abim seni sormalı? - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aynı hamam aynı tas be kardeşim.
bu gün keyifler pek yok gibi. - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: İyidir abim seni sormalı? - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aynı hamam aynı tas be kardeşim.
Mazlum Somer Üye Bugun Belcika'nin En Islek Yerinde Bir Eylem Duzenledik .. Izinsiz Oldugu Icin Gozaltina Alindik Tabi .. Neyse 30 Kisi Attilar Bizi Dort Duvar Arasina Saat 1'de .. =] Aradan 2 Saat Gecti Polisler Ellerinde Biralarla Iceri Geldiler .. =] Beraberce Ictikk .. Ilginc Ve Guzeldi .. =]
Bugun Belcika'nin En Islek Yerinde Bir Eylem Duzenledik .. Izinsiz Oldugu Icin Gozaltina Alindik Tabi .. Neyse 30 Kisi Attilar Bizi Dort Duvar Arasina Saat 1'de .. =] Aradan 2 Saat Gecti Polisler Ellerinde Biralarla Iceri Geldiler .. =] Beraberce Ictikk .. Ilginc Ve Guzeldi .. =]
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: Kimin Genişletmek için tıkla ... konuya gelen pek durmuyor da o yüzden yazdım Muhammed... - - - Eklendi - - - Mazlum Somer' Alıntı: Bugun Belcika'nin En Islek Yerinde Bir Eylem Duzenledik .. Izinsiz Oldugu Icin Gozaltina Alindik Tabi .. Neyse 30 Kisi Attilar Bizi Dort Duvar Arasina Saat 1'de .. =] Aradan 2 Saat Gecti Polisler Ellerinde Biralarla Iceri Geldiler .. =] Beraberce Ictikk .. Ilginc Ve Guzeldi .. =] Genişletmek için tıkla ... Sebep?
jackalmami' Alıntı: Kimin Genişletmek için tıkla ... konuya gelen pek durmuyor da o yüzden yazdım Muhammed... - - - Eklendi - - - Mazlum Somer' Alıntı: Bugun Belcika'nin En Islek Yerinde Bir Eylem Duzenledik .. Izinsiz Oldugu Icin Gozaltina Alindik Tabi .. Neyse 30 Kisi Attilar Bizi Dort Duvar Arasina Saat 1'de .. =] Aradan 2 Saat Gecti Polisler Ellerinde Biralarla Iceri Geldiler .. =] Beraberce Ictikk .. Ilginc Ve Guzeldi .. =] Genişletmek için tıkla ... Sebep?
Black-killing Üye jackalmami' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Çıkmıyorum burdayım ama televizyon izliyorum dedim ama ilk yarı bitti zaten
jackalmami' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Çıkmıyorum burdayım ama televizyon izliyorum dedim ama ilk yarı bitti zaten
doctorrr Üye Mazlum Somer' Alıntı: Bugun Belcika'nin En Islek Yerinde Bir Eylem Duzenledik .. Izinsiz Oldugu Icin Gozaltina Alindik Tabi .. Neyse 30 Kisi Attilar Bizi Dort Duvar Arasina Saat 1'de .. =] Aradan 2 Saat Gecti Polisler Ellerinde Biralarla Iceri Geldiler .. =] Beraberce Ictikk .. Ilginc Ve Guzeldi .. =] Genişletmek için tıkla ... anarşikler sizi ne uğraşıyosun boşver o çok savunduğun ideallerin, halkın gün gelecek sana/size madik atacak...heerneyse
Mazlum Somer' Alıntı: Bugun Belcika'nin En Islek Yerinde Bir Eylem Duzenledik .. Izinsiz Oldugu Icin Gozaltina Alindik Tabi .. Neyse 30 Kisi Attilar Bizi Dort Duvar Arasina Saat 1'de .. =] Aradan 2 Saat Gecti Polisler Ellerinde Biralarla Iceri Geldiler .. =] Beraberce Ictikk .. Ilginc Ve Guzeldi .. =] Genişletmek için tıkla ... anarşikler sizi ne uğraşıyosun boşver o çok savunduğun ideallerin, halkın gün gelecek sana/size madik atacak...heerneyse
Mazlum Somer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: konuya gelen pek durmuyor da o yüzden yazdım Muhammed... - - - Eklendi - - - Sebep? Genişletmek için tıkla ... Sebep Israil Ve Aclik Grevlerine Destek Amacli Yapilan Bir Eylemdi .. Ama Polislerin Yaptigi ; Hakli Oldugumuzun Kaniti Idi ..
OttomaN TigeR' Alıntı: konuya gelen pek durmuyor da o yüzden yazdım Muhammed... - - - Eklendi - - - Sebep? Genişletmek için tıkla ... Sebep Israil Ve Aclik Grevlerine Destek Amacli Yapilan Bir Eylemdi .. Ama Polislerin Yaptigi ; Hakli Oldugumuzun Kaniti Idi ..
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bu gün keyifler pek yok gibi. - - - Eklendi - - - Aynı hamam aynı tas be kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Benim geçen gittiğim yer 10 numaraydı abi tavsiye ederim. Tam bi elit mekan. Senlik
OttomaN TigeR' Alıntı: bu gün keyifler pek yok gibi. - - - Eklendi - - - Aynı hamam aynı tas be kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Benim geçen gittiğim yer 10 numaraydı abi tavsiye ederim. Tam bi elit mekan. Senlik
Mazlum Somer Üye doctorrr' Alıntı: anarşikler sizi ne uğraşıyosun boşver o çok savunduğun ideallerin, halkın gün gelecek sana/size madik atacak...heerneyse Genişletmek için tıkla ... Doktor Bak Benim Siyasi Hayatima Cok Karisiyorsun Hééé .' =D Ben Bilerek Boyle Yapiyorummm =]
doctorrr' Alıntı: anarşikler sizi ne uğraşıyosun boşver o çok savunduğun ideallerin, halkın gün gelecek sana/size madik atacak...heerneyse Genişletmek için tıkla ... Doktor Bak Benim Siyasi Hayatima Cok Karisiyorsun Hééé .' =D Ben Bilerek Boyle Yapiyorummm =]
OttomaN TigeR Üye Mazlum Somer' Alıntı: Sebep Israil Ve Aclik Grevlerine Destek Amacli Yapilan Bir Eylemdi .. Ama Polislerin Yaptigi ; Hakli Oldugumuzun Kaniti Idi .. Genişletmek için tıkla ... bu aralar biraz medyadan uzağım İsrail ile açlık grevinin mantığı ne? - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Benim geçen gittiğim yer 10 numaraydı abi tavsiye ederim. Tam bi elit mekan. Senlik Genişletmek için tıkla ... Neresi?
Mazlum Somer' Alıntı: Sebep Israil Ve Aclik Grevlerine Destek Amacli Yapilan Bir Eylemdi .. Ama Polislerin Yaptigi ; Hakli Oldugumuzun Kaniti Idi .. Genişletmek için tıkla ... bu aralar biraz medyadan uzağım İsrail ile açlık grevinin mantığı ne? - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Benim geçen gittiğim yer 10 numaraydı abi tavsiye ederim. Tam bi elit mekan. Senlik Genişletmek için tıkla ... Neresi?
doctorrr Üye Mazlum Somer' Alıntı: Doktor Bak Benim Siyasi Hayatima Cok Karisiyorsun Hééé .' =D Ben Bilerek Boyle Yapiyorummm =] Genişletmek için tıkla ... estağfurullah karışmak değilde abicim o fikirler idealler her biri ayırmaca yok hepsinin canı cehenneme (enee zenci repliği)
Mazlum Somer' Alıntı: Doktor Bak Benim Siyasi Hayatima Cok Karisiyorsun Hééé .' =D Ben Bilerek Boyle Yapiyorummm =] Genişletmek için tıkla ... estağfurullah karışmak değilde abicim o fikirler idealler her biri ayırmaca yok hepsinin canı cehenneme (enee zenci repliği)
Mazlum Somer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bu aralar biraz medyadan uzağım İsrail ile açlık grevinin mantığı ne? - - - Eklendi - - - Neresi? Genişletmek için tıkla ... Belcika .. Aclik Grevleri Ile Ilgisi Su Yonden Vardi .. Aslinda Belcika'lilar Aclik Grevlerini Desteklemek Icin 2 Gunluk Aclik Grevine Girdiler .. Asil Amac Israil'i Protesto Idi .. Ama Izinsiz Olunca Ilk 2 Saatte Yakalandik Zaten ..
OttomaN TigeR' Alıntı: bu aralar biraz medyadan uzağım İsrail ile açlık grevinin mantığı ne? - - - Eklendi - - - Neresi? Genişletmek için tıkla ... Belcika .. Aclik Grevleri Ile Ilgisi Su Yonden Vardi .. Aslinda Belcika'lilar Aclik Grevlerini Desteklemek Icin 2 Gunluk Aclik Grevine Girdiler .. Asil Amac Israil'i Protesto Idi .. Ama Izinsiz Olunca Ilk 2 Saatte Yakalandik Zaten ..
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bu aralar biraz medyadan uzağım İsrail ile açlık grevinin mantığı ne? - - - Eklendi - - - Neresi? Genişletmek için tıkla ... Hamam abim, değişiklik lazım sana
OttomaN TigeR' Alıntı: bu aralar biraz medyadan uzağım İsrail ile açlık grevinin mantığı ne? - - - Eklendi - - - Neresi? Genişletmek için tıkla ... Hamam abim, değişiklik lazım sana
jackalmami Üye Bu arada hoşbulduk Mazlum. Somer mi Sömer mi? - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Aa pardon hoşgeldin Mami Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Furkan. Nasılsın?
Bu arada hoşbulduk Mazlum. Somer mi Sömer mi? - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Aa pardon hoşgeldin Mami Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Furkan. Nasılsın?