Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Dayım askerliğini komando olarak afganistanda yapmıştı. Sonra türkiye ye dönünce basur hastalığına yakalandı ve bize hep şöyle derdi. Amerikan askerlerinin öldüremedigı koskoca komando döt kanserinden öldü diye haber çıkacak en çok ona üzülüyorum. buda böyle bir anımdır.

Doğru Demiş %100 Katılıyorum Dayına

Burada Fena Muhabbet Var Ama Sizlerdende Ayrı Kalmıyorum

Bugun Evi Su Basti .. Cesmeyi Acik Unutmusum Ve Yonu Yere Dogruydu ..

Kardesim Okulda .. Ana, Baba Turkiye'de .. Ev Su Icinde ..

Oturdum Biraz Agladim Sinirden .. Sonra Suyu Temizledim .. 2 Saattir Yeni Bitti .. Ve Heryerim Suan Islak ..

Donum Bile .. =]

yakın biyerde olsan yardıma geliyrdim ben abi boyun kadar varmıydı suyun derınlıgı yada işte ne biliyim karnına kadar falan mı geliyordu inşallah bilgisayarın falan su almaz. elektronik alet neticesinde

Hala Senin Rütbenden Üstünüm Mami Dikkatli Ol Emekli Onb. Var Burada

Şuan ben aktif olduğum için senin havan bana sökmez. Mesela sen şuan polislere gider yapabilir misin ? Ben yaparım, geçen yaptım da zaten

Ne kadar maaş almış dayın Emre ? Haberin var mı ?

- - - Eklendi - - -

Niye ağladığını çözemedim ilginç gerçekten

yok para konusu konusmadık hiç en azından ben duymadım

Geçmiş Olsun Onunla Dert Etme Daha Kötü Bişeyde Olabilirdi

yakın biyerde olsan yardıma geliyrdim ben abi boyun kadar varmıydı suyun derınlıgı yada işte ne biliyim karnına kadar falan mı geliyordu inşallah bilgisayarın falan su almaz. elektronik alet neticesinde

Yok O Kadar Dokulmedi .. Ama Bilgisayarimin Fisleri Falan Hep Islandi .. Allah'tan Cabuk Yetistimm .. =]

Birisi yurt dışına gidersen, Afganistan gibi, en az 500 dolar alırsın demişti de, başkası bunu yalanlamıştı. Onun için sordum.

Tek Basima Neler Cektigimi Bilemezsinn ..

4 Gundur Okula Gitmiyorum .. Gitmemdee Annem Gelene Kadarr ..

Benim Gibi Suyunu Bile Kendi Alamayan Bir Adam Tek Basina Bir Evde N'apsinn .. =[

Yap Mami İstediğin Atarı Tutarı Yap Sana Gram Karışamaz Sorgulayamaz Ama Yapacağını Söleyim Arar Askeri İnzibatı Yandım Anam Dersin Sonra

[video=youtube;WPRMzyKbMTg]http://www.youtube.com/watch?v=WPRMzyKbMTg&feature=related[/video]

[video=youtube;RKJsvOfL3fI]http://www.youtube.com/watch?v=RKJsvOfL3fI[/video]