s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk iyiyim senı sormalı =) herkese iyi geceler bu arada tekrar Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim.... sonyerolsson' Alıntı: millet ezel bağımlısı olmuş Genişletmek için tıkla ... ezel mi oda kim yaw --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: teşekkür ederim sahra sen o çocuk ne yapmış ya sigara bira tam dayaklık heee Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim bende görünce şaşırdım bitanede bi çocuk var 2 yaşında 2paket içiyor gördünüz mü onu halil09' Alıntı: çaylar benden --------------- Ekleme --------------- valla ya Genişletmek için tıkla ... sağolasın Halil
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk iyiyim senı sormalı =) herkese iyi geceler bu arada tekrar Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim.... sonyerolsson' Alıntı: millet ezel bağımlısı olmuş Genişletmek için tıkla ... ezel mi oda kim yaw --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: teşekkür ederim sahra sen o çocuk ne yapmış ya sigara bira tam dayaklık heee Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim bende görünce şaşırdım bitanede bi çocuk var 2 yaşında 2paket içiyor gördünüz mü onu halil09' Alıntı: çaylar benden --------------- Ekleme --------------- valla ya Genişletmek için tıkla ... sağolasın Halil
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Selamün Aleykümmm... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam canım nasılsın .... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm ahalisi.... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
yasminoz' Alıntı: Selamün Aleykümmm... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam canım nasılsın .... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm ahalisi.... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: idare eder...sizleri sormalı... Genişletmek için tıkla ... ben iyiyimde sen iyi değilsin galiba
yasminoz' Alıntı: idare eder...sizleri sormalı... Genişletmek için tıkla ... ben iyiyimde sen iyi değilsin galiba
haltie Üye geldim geldim nasılsın sahra yasminözle bir olmuşsun o kandırıyor hakkımda sürekli karalamalar yapan bir üye ona güvenme yasminöz
geldim geldim nasılsın sahra yasminözle bir olmuşsun o kandırıyor hakkımda sürekli karalamalar yapan bir üye ona güvenme yasminöz
haltie Üye Tuba_erva' Alıntı: hosgeldın Genişletmek için tıkla ... yeni gördüm bunu sağol hoşbulduk siz nasılsınız
Tuba_erva' Alıntı: hosgeldın Genişletmek için tıkla ... yeni gördüm bunu sağol hoşbulduk siz nasılsınız
Yasminozz Üye haltie' Alıntı: geldim geldim nasılsın sahra yasminözle bir olmuşsun o kandırıyor hakkımda sürekli karalamalar yapan bir üye ona güvenme yasminöz Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: geldim geldim nasılsın sahra yasminözle bir olmuşsun o kandırıyor hakkımda sürekli karalamalar yapan bir üye ona güvenme yasminöz Genişletmek için tıkla ...
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: geldim geldim nasılsın sahra yasminözle bir olmuşsun o kandırıyor hakkımda sürekli karalamalar yapan bir üye ona güvenme yasminöz Genişletmek için tıkla ... iyiyim Halit sen nerelerdesin
haltie' Alıntı: geldim geldim nasılsın sahra yasminözle bir olmuşsun o kandırıyor hakkımda sürekli karalamalar yapan bir üye ona güvenme yasminöz Genişletmek için tıkla ... iyiyim Halit sen nerelerdesin