tragedie
Emekli Yönetici
şu pkk dıye adlandırılan sozde kurdıstan devleteının işçi partısının sılahlı kolu olan dogduklarından berı daglarda keçi b*ku yıyıp kendı idrarlarını içerek hayatta kalmaya bır hayvan olarak dewam eden yaratıkımsı varlıklardan hergecen gun dahada cok nefret edıyorum umarım herhangı bır yerde karsıma bu orgut yanlısı bırı cıkar ve munakasa halınde ıken dırek fiili eyleme gırerım kürt mıllıyetcılıgı kotu bırsey kabul ama bılmıyosunuz ki turk mıllıyetcılıgı dahada kotu bırsey.
not:bu konulardan bahsetmek bana bılmem kac ceza puanı getırebılır getıreceksede bu konudan getırsın kabulumdur ayrıca konun yerının burasının olmadıgını da bılıyorum ama bu sınırle onume gelen ılk baslıga yazdım halımı anlayısla karsılamanızı ıstıyorum
tekrar merhaba herkese ...
cocuklar uyumadi yaf birturlugelemedim
zibidi selam nasilsin eski avatrini koysana
bugün girdim matematiğe haftaya pazarda fen sınavı var hayırlısı ile bitiyo inş.
sılınırse sılınsın ceza alıcaksam alayım bazı konularda ınısanın gozu hıc bısey gormuyo degıl ceza almayı yarın lys sınawım ar ve hala ayaktayım neden? bu serefsızler yuzundenhaklısın ama sana hak vermem bu yazını silinmicek olmasını engellemez ( tabi senin ceza almanı )
iyi degılım huriş malesef avatar konusuna gelınce yarın koyarım söz bu arada benı nasıl unutmadıntekrar merhaba herkese ...
cocuklar uyumadi yaf birturlugelemedim
zibidi selam nasilsin eski avatrini koysana
şu pkk dıye adlandırılan sozde kurdıstan devleteının işçi partısının sılahlı kolu olan dogduklarından berı daglarda keçi b*ku yıyıp kendı idrarlarını içerek hayatta kalmaya bır hayvan olarak dewam eden yaratıkımsı varlıklardan hergecen gun dahada cok nefret edıyorum umarım herhangı bır yerde karsıma bu orgut yanlısı bırı cıkar ve munakasa halınde ıken dırek fiili eyleme gırerım kürt mıllıyetcılıgı kotu bırsey kabul ama bılmıyosunuz ki turk mıllıyetcılıgı dahada kotu bırsey.
not:bu konulardan bahsetmek bana bılmem kac ceza puanı getırebılır getıreceksede bu konudan getırsın kabulumdur ayrıca konun yerının burasının olmadıgını da bılıyorum ama bu sınırle onume gelen ılk baslıga yazdım halımı anlayısla karsılamanızı ıstıyorum
yeni gelen arkadaşlar aleyküm selam Halit irtibatı koparmayalım kardeşim
sılınırse sılınsın ceza alıcaksam alayım bazı konularda ınısanın gozu hıc bısey gormuyo degıl ceza almayı yarın lys sınawım ar ve hala ayaktayım neden? bu serefsızler yuzunden
selam gececiler
teşekkür ederim sen nasılsın nur abla
ho$buldum sagoluntekrar hoşgeldin ozaman
seni unuturmuyum zibidi ben sevdiklerimi unutmam $ifrelerimi unuturum sadecesılınırse sılınsın ceza alıcaksam alayım bazı konularda ınısanın gozu hıc bısey gormuyo degıl ceza almayı yarın lys sınawım ar ve hala ayaktayım neden? bu serefsızler yuzunden
iyi degılım huriş malesef avatar konusuna gelınce yarın koyarım söz bu arada benı nasıl unutmadın
az once uyuducezalık bir yazı değil kardeşim aynı duyguları paylaşan milyonlar var.
aynen levent kaybolma kardeşim ya
hoşgeldin huriş efe ayaktamı
yakinda onu deniycemHuriş yaramazlık yapıyorlarsa Şinav çektir bir daha yapmazlar
nurum az onceki mesajina cevap veremedim kusura bakma tatlim iyi gecelersağolasın iyiyim ama ben kaçar kalın sağlıcakla....
Iyi geceler...
yaa onun gibi bi$ey $ifrede neymi$ direk giri$ varkene ne o oyle pasaport vize gibisıfrelerını sewmıosun o zaman sen
sağolasın iyiyim ama ben kaçar kalın sağlıcakla....
Iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?