iyavuzoz Üye jackalmami' Alıntı: Onunla mı uğraşacam bu saatten sonra. Bakıyım harbi geç olmuş lan Genişletmek için tıkla ... evet abi geç oldu biraz
jackalmami' Alıntı: Onunla mı uğraşacam bu saatten sonra. Bakıyım harbi geç olmuş lan Genişletmek için tıkla ... evet abi geç oldu biraz
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: Hangi Muhabbet o Genişletmek için tıkla ... 'Oralı' Guinnes kitabına girmeye çalışıyorum da
BreakerZote' Alıntı: Hangi Muhabbet o Genişletmek için tıkla ... 'Oralı' Guinnes kitabına girmeye çalışıyorum da
iyavuzoz Üye Furkan Emekli' Alıntı: Cümleten İyi Geceler Baylar , Bayanlar ve 3. Şahıslar Herkese Keyifli Sohbetler Genişletmek için tıkla ... nasılsınız efendim
Furkan Emekli' Alıntı: Cümleten İyi Geceler Baylar , Bayanlar ve 3. Şahıslar Herkese Keyifli Sohbetler Genişletmek için tıkla ... nasılsınız efendim
Furkan Emekli Üye iyavuzoz' Alıntı: nasılsınız efendim Genişletmek için tıkla ... İyiyiz Seni sormalı
BreakerZote Üye Furkan Emekli' Alıntı: Cümleten İyi Geceler Baylar , Bayanlar ve 3. Şahıslar Herkese Keyifli Sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler
Furkan Emekli' Alıntı: Cümleten İyi Geceler Baylar , Bayanlar ve 3. Şahıslar Herkese Keyifli Sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler
jackalmami Üye x-scarface' Alıntı: abla senin hayata geleli kaç yıl oldu Genişletmek için tıkla ... 24 ya da 25
BreakerZote Üye x-scarface' Alıntı: abla senin hayata geleli kaç yıl oldu Genişletmek için tıkla ... Abla Derken ?
iyavuzoz Üye Furkan Emekli' Alıntı: İyiyiz Seni sormalı Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim hatta fazla iyiyim yanlış anlamalar bazen çok güzel oluyo
Furkan Emekli' Alıntı: İyiyiz Seni sormalı Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim hatta fazla iyiyim yanlış anlamalar bazen çok güzel oluyo
Furkan Emekli Üye jackalmami' Alıntı: Hayırlı geceler Furkan Genişletmek için tıkla ... Sağol sana da Hayırlı Geceler
Furkan Emekli Üye iyavuzoz' Alıntı: ben de iyiyim hatta fazla iyiyim yanlış anlamalar bazen çok güzel oluyo Genişletmek için tıkla ... Sen de yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek kadar iyi olmamaya çalış
iyavuzoz' Alıntı: ben de iyiyim hatta fazla iyiyim yanlış anlamalar bazen çok güzel oluyo Genişletmek için tıkla ... Sen de yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek kadar iyi olmamaya çalış