Tuba Üye huri$' Alıntı: gece olmadi mi daha Genişletmek için tıkla ... Oldu tatlım...ne haber... İntifada' Alıntı: selamlar cümleten sesim geliyormu? Genişletmek için tıkla ... sesin geliyor Levent... hiç sorma dün laptopu toplayıp tele geçtiydim uyumuşumya
huri$' Alıntı: gece olmadi mi daha Genişletmek için tıkla ... Oldu tatlım...ne haber... İntifada' Alıntı: selamlar cümleten sesim geliyormu? Genişletmek için tıkla ... sesin geliyor Levent... hiç sorma dün laptopu toplayıp tele geçtiydim uyumuşumya
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: Oldu tatlım...ne haber... sesin geliyor Levent... hiç sorma dün laptopu toplayıp tele geçtiydim uyumuşumya Genişletmek için tıkla ... Bende acil çıkış Yaptım uyumak için sıcak insanı daha çok yoruyor galiba
RUMMAN' Alıntı: Oldu tatlım...ne haber... sesin geliyor Levent... hiç sorma dün laptopu toplayıp tele geçtiydim uyumuşumya Genişletmek için tıkla ... Bende acil çıkış Yaptım uyumak için sıcak insanı daha çok yoruyor galiba
tragedie Emekli Yönetici haltie' Alıntı: herkese selamlar bende varım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim hoş geldin Bu arada huriş Saygılar gece oldu
haltie' Alıntı: herkese selamlar bende varım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim hoş geldin Bu arada huriş Saygılar gece oldu
Tuba Üye İntifada' Alıntı: Bende acil çıkış Yaptım uyumak için sıcak insanı daha çok yoruyor galiba Genişletmek için tıkla ... Evet haltie' Alıntı: herkese selamlar bende varım Genişletmek için tıkla ... A.selam... hoşgeldin Halit nasılsın... ΛKƧİ;2409179' Alıntı: meraabayınnnn selaaammmmmmmmmm sıbeel geldı acılınnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... merabaaaaaaa hoşgeldiiiinnnnn Tuba_erva' Alıntı: bende geldımmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Tuba Nasılsın...
İntifada' Alıntı: Bende acil çıkış Yaptım uyumak için sıcak insanı daha çok yoruyor galiba Genişletmek için tıkla ... Evet haltie' Alıntı: herkese selamlar bende varım Genişletmek için tıkla ... A.selam... hoşgeldin Halit nasılsın... ΛKƧİ;2409179' Alıntı: meraabayınnnn selaaammmmmmmmmm sıbeel geldı acılınnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... merabaaaaaaa hoşgeldiiiinnnnn Tuba_erva' Alıntı: bende geldımmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Tuba Nasılsın...
Aksi Üye merabaaaaaaa hoşgeldiiiinnnnn Genişletmek için tıkla ... hooooşşşgööördüüm balımmmmm naaaabersınnnn
Tuba.Erva Üye RUMMAN' Alıntı: Evet A.selam... hoşgeldin Halit nasılsın... merabaaaaaaa hoşgeldiiiinnnnn hoşgeldin Tuba Nasılsın... Genişletmek için tıkla ... hosbulduk ..valla bende bılmıyorum nasılım..seni sormalı=)
RUMMAN' Alıntı: Evet A.selam... hoşgeldin Halit nasılsın... merabaaaaaaa hoşgeldiiiinnnnn hoşgeldin Tuba Nasılsın... Genişletmek için tıkla ... hosbulduk ..valla bende bılmıyorum nasılım..seni sormalı=)
Tuba Üye ΛKƧİ;2409203' Alıntı: hooooşşşgööördüüm balımmmmm naaaabersınnnn Genişletmek için tıkla ... iyilik canım senden ne haber... Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk ..valla bende bılmıyorum nasılım..seni sormalı=) Genişletmek için tıkla ... sağolasın... halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Halil sende iyisin inş.
ΛKƧİ;2409203' Alıntı: hooooşşşgööördüüm balımmmmm naaaabersınnnn Genişletmek için tıkla ... iyilik canım senden ne haber... Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk ..valla bende bılmıyorum nasılım..seni sormalı=) Genişletmek için tıkla ... sağolasın... halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Halil sende iyisin inş.
Tuba.Erva Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... iyi geceler =)
Aksi Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... ıyı gecelr renktas hosgelmıssın sukur sahsen bızzat ben ııyım sen = nurum ııyım cnm öle saf saf gulumseme var bu gece ebnde hayırlısı bakalım
halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... ıyı gecelr renktas hosgelmıssın sukur sahsen bızzat ben ııyım sen = nurum ııyım cnm öle saf saf gulumseme var bu gece ebnde hayırlısı bakalım
huri$ Üye RUMMAN' Alıntı: Oldu tatlım...ne haber... sesin geliyor Levent... hiç sorma dün laptopu toplayıp tele geçtiydim uyumuşumya Genişletmek için tıkla ... iyilik nolsun be canim bildigin gibi İntifada' Alıntı: selamlar cümleten sesim geliyormu? Genişletmek için tıkla ... ben cikinca geliyonuz hep iki dakka ayrilmaya gelmiyor ben varken kimseler olmuyor nedense benimde ani çiki$larim çok oluyo malum u$aklar rahat vermiyor haltie' Alıntı: herkese selamlar bende varım Genişletmek için tıkla ... selam karde$im İntifada' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim hoş geldin Bu arada huriş Saygılar gece oldu Genişletmek için tıkla ... oldu dimi tam gece $uan kral gececiyiz biz ΛKƧİ;2409179' Alıntı: meraabayınnnn selaaammmmmmmmmm sıbeel geldı acılınnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... senin yazilarin olduruyor beni ortaya yaziyorsun bende once mesaj ariyorum bakiyorum taaa ortada tovbe yarabbi ortada kuyu var yandan yaz Tuba_erva' Alıntı: bende geldımmm Genişletmek için tıkla ... bi sen eksiktin ho$geldin $aka haa alinma tatli olarmi halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz seen ?
RUMMAN' Alıntı: Oldu tatlım...ne haber... sesin geliyor Levent... hiç sorma dün laptopu toplayıp tele geçtiydim uyumuşumya Genişletmek için tıkla ... iyilik nolsun be canim bildigin gibi İntifada' Alıntı: selamlar cümleten sesim geliyormu? Genişletmek için tıkla ... ben cikinca geliyonuz hep iki dakka ayrilmaya gelmiyor ben varken kimseler olmuyor nedense benimde ani çiki$larim çok oluyo malum u$aklar rahat vermiyor haltie' Alıntı: herkese selamlar bende varım Genişletmek için tıkla ... selam karde$im İntifada' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim hoş geldin Bu arada huriş Saygılar gece oldu Genişletmek için tıkla ... oldu dimi tam gece $uan kral gececiyiz biz ΛKƧİ;2409179' Alıntı: meraabayınnnn selaaammmmmmmmmm sıbeel geldı acılınnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... senin yazilarin olduruyor beni ortaya yaziyorsun bende once mesaj ariyorum bakiyorum taaa ortada tovbe yarabbi ortada kuyu var yandan yaz Tuba_erva' Alıntı: bende geldımmm Genişletmek için tıkla ... bi sen eksiktin ho$geldin $aka haa alinma tatli olarmi halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz seen ?