Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Için baya karışık

şirofren başlangıcı

Aynen abi 3-4 haftaya kalmaz gidiciyim. Daha belli olmadı zamanı felan. Otobiyografi bölümündeki konuma da bekliyorum bu arada

Hadi Bakalım Burnun Kanamadan Tamamlarsın İnşallah Hayırlısı İle Git Gel Sormak İstediğin Bişey Varsa Ben Burdayım

Kafana takma stres yaparsın

bi anlık korkutmak istedim

İnşallah hiçbir problem olmadan hayırlısıyla gittiğin gibi gelirsin.

Kitap götürsem bi sorun olur mu diye düşünüyordum bu aralar

- - - Eklendi - - -

Mobilim

Sorun Olmaz Ama Ustabirliğinde Gittiğinde Getirirsin Acemi Birliğinde Sabah Akşam Sürüneceğiniz İçin Uykuyu Mumla Arayacaksın Kitap Okumaya Fırsatın Olmayacak

İnşallah hiçbir problem olmadan hayırlısıyla gittiğin gibi gelirsin.

Yalnız şu sağlam dönme muhabbetine çok gıcığım. Her zaman hayırlısı ne ise o olsun derim. Eğer dönememek ya da sağlam dönememek daha hayırlıysa, daha iyi olur benim için. O yüzden sadece "hayırlısı"

- - - Eklendi - - -

Sorun Olmaz Ama Ustabirliğinde Gittiğinde Getirirsin Acemi Birliğinde Sabah Akşam Sürüneceğiniz İçin Uykuyu Mumla Arayacaksın Kitap Okumaya Fırsatın Olmayacak

ilk gittiğin zamanlar çok boş kalıyormuşsun. Ben de kimseyle muhattap olmadan, inzavaya çekilirr, kitap okurum diye düşünüyordum.

Kim Sölemişse Yalan Sölemiş Asker Hiç Bir Zaman Boş Kalmaz Heleki Acemi Birliğinde

Yalnız şunu da belirtmek istiyorum ; Gidene kal denmez. Gidene giden denir. Öğrenin artık şunu yahu. Ben iyiliğinizi istiyorum

- - - Eklendi - - -

Şükür be ne olsun

Ben sormuştum ama görmemişsin. Birisine yazdıktan sonra altına; hoş geldin Hüseyin nasılsın ? Demiştim

mami kardeşim aykut nerde uğradımı bugün?

- - - Eklendi - - -

mami kardeşim aykut nerde uğradımı bugün?