Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

ia.phlvn

Üye
ne feysbuku ya açık bile değil feysbukum
Bi ara ask.fm de takılmıştım baya bi soru üretmiştim. Hepsi bi not defterinde oradan kopyala yapıştır yapıyom sana

ne feysbuku ya açık bile değil feysbukum
Bi ara ask.fm de takılmıştım baya bi soru üretmiştim. Hepsi bi not defterinde oradan kopyala yapıştır yapıyom sana

ask.fm de takılmıştım derken, dinleyici olarak mı ? Hangi amaca hizmet edilerek sorulan sorular, çözemedim. Cevapları bile yok

ia.phlvn

Üye
can sıkıntısı yahu

Bir ara burası kalabalıkken bir soru sormuştun. Ben de 'çalışmadığım yerden geldi bu' demiştim. Neysi o soru, hatırlıyor musun ?

Sen nasılsın, nasıl gidiyor? Aktifliğini geri kazandın mı yoksa bi gecelik miydi hepsi ? Okul ne durumda ?

ia.phlvn

Üye
Sen nasılsın, nasıl gidiyor? Aktifliğini geri kazandın mı yoksa bi gecelik miydi hepsi ? Okul ne durumda ?

Tercih yapmadım işte abi tekrar hazırlanıyorum. Dershaneye gidiyorum. Bu hafta tatil. O yüzden buralardayım. Diğer haftalar da ara ara burada olurum. Kpss ye girdim. 73 puan geldi. Bilgisayar sertifikası da var inşallah bi memurluk kazanırız. Daha sonra bide üniversite. İkisini kaptırdım mı tamamdır

Hayırlısı olsun. Hedeflerine ulaşırsın inşallah. Ben de biliyorsun durumu, son nefeslerimi alıyorum

Ben neyin planını kurduysam olmadı ne hikmetse inşallah hayırlısı olur
öyle deme abi ya askerlik iyidir iyi

Ben o yüzden uzun zamandır plan ya da hayal kurmuyorum. Bindik bi alamete gediyoz kıyamate işte
Buradaki son nefeslerim demek istemiştim. Yoksa bir an önce gitmeyi istiyorum. Heyecan da yok.

ia.phlvn

Üye

Ben o yüzden uzun zamandır plan ya da hayal kurmuyorum. Bindik bi alamete gediyoz kıyamate işte
Buradaki son nefeslerim demek istemiştim. Yoksa bir an önce gitmeyi istiyorum. Heyecan da yok.

plansız olmak daha iyi
helal olsun abi Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Amin. Hepimizin yardımcısı olsun. Neyse kardeşim 3 buçuk saat sonra işe kalkacağım, daha traşta olmadım. Ben çıkayım en iyisi. Hayırlı geceler sana

Selamün aleyküm beyler ve bayanlar (ilk defa orjinalini söyleyebiliyorum)

aleyküm selam o dediğin konuya bak ta utan

akıllı tahta admin şifresi satılır