CABBAR Üye ia.phlvn' Alıntı: Sodyum pı Şimdiiki zaman çekim eki güneş ? çözün bunu hadi Genişletmek için tıkla ... Önce Türkçe'ye çeviriyorum bekle - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Ne zaman intihar edeceksin forumda ? Genişletmek için tıkla ... Son saatlerini yaşıyor
ia.phlvn' Alıntı: Sodyum pı Şimdiiki zaman çekim eki güneş ? çözün bunu hadi Genişletmek için tıkla ... Önce Türkçe'ye çeviriyorum bekle - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Ne zaman intihar edeceksin forumda ? Genişletmek için tıkla ... Son saatlerini yaşıyor
jackalmami Üye ia.phlvn' Alıntı: Sodyum pı Şimdiiki zaman çekim eki güneş ? çözün bunu hadi Genişletmek için tıkla ... Sodyum çok 'pı's güneşleniyor, her an havale geçirebilir
ia.phlvn' Alıntı: Sodyum pı Şimdiiki zaman çekim eki güneş ? çözün bunu hadi Genişletmek için tıkla ... Sodyum çok 'pı's güneşleniyor, her an havale geçirebilir
ia.phlvn Üye jackalmami' Alıntı: Sodyum bile güneşleniyor, biz yağmur mağduruyuz Genişletmek için tıkla ... Napıyorsun ? olacaktı ne acayip di mi ?
jackalmami' Alıntı: Sodyum bile güneşleniyor, biz yağmur mağduruyuz Genişletmek için tıkla ... Napıyorsun ? olacaktı ne acayip di mi ?
ismail010 Üye jackalmami' Alıntı: Ne zaman intihar edeceksin forumda ? Genişletmek için tıkla ... Hea o mu Yarin ne zaman pc başina geçersem - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Napıyorsun ? olacaktı ne acayip di mi ? Genişletmek için tıkla ... Yeni anladimda biraz soğuk bi espri gibi geldi bana
jackalmami' Alıntı: Ne zaman intihar edeceksin forumda ? Genişletmek için tıkla ... Hea o mu Yarin ne zaman pc başina geçersem - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Napıyorsun ? olacaktı ne acayip di mi ? Genişletmek için tıkla ... Yeni anladimda biraz soğuk bi espri gibi geldi bana
jackalmami Üye ia.phlvn' Alıntı: Napıyorsun ? olacaktı ne acayip di mi ? Genişletmek için tıkla ... Ne içtiysen çabuk ondan istiyorum. Şu sendroma karşı koymam gerek Nerden çıkıyor la o sonuç
ia.phlvn' Alıntı: Napıyorsun ? olacaktı ne acayip di mi ? Genişletmek için tıkla ... Ne içtiysen çabuk ondan istiyorum. Şu sendroma karşı koymam gerek Nerden çıkıyor la o sonuç
ismail010 Üye rabbace' Alıntı: Önce Türkçe'ye çeviriyorum bekle - - - Eklendi - - - Son saatlerini yaşıyor Genişletmek için tıkla ... 16 saatten az kaldi - - - Eklendi - - - sodyum simgesi =na Pi ayni kalcak Şimdiki zaman eki = yor Güneş= sun
rabbace' Alıntı: Önce Türkçe'ye çeviriyorum bekle - - - Eklendi - - - Son saatlerini yaşıyor Genişletmek için tıkla ... 16 saatten az kaldi - - - Eklendi - - - sodyum simgesi =na Pi ayni kalcak Şimdiki zaman eki = yor Güneş= sun
ismail010 Üye jackalmami' Alıntı: Ben de anladım sun, güneş mi demek ? Genişletmek için tıkla ... Evet ingilzcesi
CABBAR Üye ismail010' Alıntı: 16 saatten az kaldi - - - Eklendi - - - sodyum simgesi =na Pi ayni kalcak Şimdiki zaman eki = yor Güneş= sun Genişletmek için tıkla ... Hay emi
ismail010' Alıntı: 16 saatten az kaldi - - - Eklendi - - - sodyum simgesi =na Pi ayni kalcak Şimdiki zaman eki = yor Güneş= sun Genişletmek için tıkla ... Hay emi
ia.phlvn Üye Sodyum - na pi - pi şimdiki zaman - yor güneş - sun enteresen şeyler bunlar madonnadan mana çıkarmak gibi bişey Siz hiç madonnadan manayı çıkardınız mı hiç hee söyleyin
Sodyum - na pi - pi şimdiki zaman - yor güneş - sun enteresen şeyler bunlar madonnadan mana çıkarmak gibi bişey Siz hiç madonnadan manayı çıkardınız mı hiç hee söyleyin
ismail010 Üye ia.phlvn' Alıntı: Sodyum - na pi - pi şimdiki zaman - yor güneş - sun enteresen şeyler bunlar madonnadan mana çıkarmak gibi bişey Siz hiç madonnadan manayı çıkardınız mı hiç hee söyleyin Genişletmek için tıkla ... Hangi sayfada takiliyon yada ne içtin kanka
ia.phlvn' Alıntı: Sodyum - na pi - pi şimdiki zaman - yor güneş - sun enteresen şeyler bunlar madonnadan mana çıkarmak gibi bişey Siz hiç madonnadan manayı çıkardınız mı hiç hee söyleyin Genişletmek için tıkla ... Hangi sayfada takiliyon yada ne içtin kanka
jackalmami Üye Aralarında virgül olsaydı sorunun cevaplanabillrdi ama şimdiki zaman ekiyle güneş birlikteymiş gibi gözüktü
Aralarında virgül olsaydı sorunun cevaplanabillrdi ama şimdiki zaman ekiyle güneş birlikteymiş gibi gözüktü
CABBAR Üye ia.phlvn' Alıntı: Sodyum - na pi - pi şimdiki zaman - yor güneş - sun enteresen şeyler bunlar madonnadan mana çıkarmak gibi bişey Siz hiç madonnadan manayı çıkardınız mı hiç hee söyleyin Genişletmek için tıkla ... Pehlivan en az 2 saat daha buradasın gitme bi yere ! Sohbet dönsün be
ia.phlvn' Alıntı: Sodyum - na pi - pi şimdiki zaman - yor güneş - sun enteresen şeyler bunlar madonnadan mana çıkarmak gibi bişey Siz hiç madonnadan manayı çıkardınız mı hiç hee söyleyin Genişletmek için tıkla ... Pehlivan en az 2 saat daha buradasın gitme bi yere ! Sohbet dönsün be
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Aralarında virgül olsaydı sorunun cevaplanabillrdi ama şimdiki zaman ekiyle güneş birlikteymiş gibi gözüktü Genişletmek için tıkla ... He ya bende Diyorum güneş nasıl çekim eki olur
jackalmami' Alıntı: Aralarında virgül olsaydı sorunun cevaplanabillrdi ama şimdiki zaman ekiyle güneş birlikteymiş gibi gözüktü Genişletmek için tıkla ... He ya bende Diyorum güneş nasıl çekim eki olur
jackalmami Üye ia.phlvn' Alıntı: Sodyum - na pi - pi şimdiki zaman - yor güneş - sun enteresen şeyler bunlar madonnadan mana çıkarmak gibi bişey Siz hiç madonnadan manayı çıkardınız mı hiç hee söyleyin Genişletmek için tıkla ... sulastik sodyum
ia.phlvn' Alıntı: Sodyum - na pi - pi şimdiki zaman - yor güneş - sun enteresen şeyler bunlar madonnadan mana çıkarmak gibi bişey Siz hiç madonnadan manayı çıkardınız mı hiç hee söyleyin Genişletmek için tıkla ... sulastik sodyum